Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenretour in België niet gratis en niet duidelijk vermeld, wel in de kleine lettertjes
Beste Ann, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u er niet van op de hoogte was dat retourneren vanuit België niet kosteloos is. Gelieve verwijs ik u door naar onze website, onder het kopje retourinformatie vind u alle retourvoorwaarden terug. Hier wordt duidelijk vermeld dat retourneren vanuit België niet gratis is. Wij vinden het uiteraard ontzettend vervelend te vernemen dat dit voor u niet duidelijk was, onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons altijd bereiken via zowel email als telefoon. Met vriendelijke groet, Karlijn Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Snelle levering, goed bereikbare klantenservice en behulpzaam. Het product was netjes afgewerkt. [Kleine zilveren knijpertjes] In andere webshops heel lelijk geverfde gezien. Deze waren netjes gespoten.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking was volledig gescheurd.
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en keurige levering. Prima service.
Pluspunten
mooie website
Verbeterpuntendinsdagavond 9/5 decoratie besteld voor event op 12/5. Postbus opgegeven als leveradres, met in de comments opmerking dat als postbus niet mogelijk is factuuradres gebruikt kan worden. Donderdag gebeld (niets ontvangen) comment blijft niet gelezen en doosjes is verstuurd naar postbus terwijl men weet dat dat niet gaat werken. Artikelen uiteindelijk zaterdag ontvangen, na afloop van ons niet aangeklede event :-( zeer teleurstelllend
Beste Chantal, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij vinden het zeer spijtig te vernemen dat jij het pakket niet op tijd hebt mogen ontvangen, onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Het blijkt inderdaad zo te zijn dat desbetreffende opmerking niet gezien is waardoor het pakket verstuurd is naar opgegeven afleveradres, waarvoor excuses. Dit is uiteraard niet de bedoeling en had gezien moeten worden. Wij vinden het zeer vervelend dat desbetreffende zending pas na het evenement is aangekomen. Wij hopen van harte dat het evenement vooralsnog goed geslaagd is. Met vriendelijke groet, team Welovedeco.
Pluspunten
Snelle levering, ook al was het niet in stock. Ik werd super gelukkig van mijn pakketje
Pluspunten
mooie website, snelle levering en goede service
Pluspunten
Goede en snelle levering. Mooie producten! Goede prijs kwaliteitsverhouding! Producten zitten netjes verpakt. Zeker aanrader om hier te bestellen!
VerbeterpuntenDe foto's op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Veel dingen lijken groter, er staan geen maten bij de producten. Ik heb veel lichtroze spullen besteld en sommige dingen waren echt niet licht roze. Jammer wat de producten zijn erg mooi en jullie hebben goede prijs kwaliteits verhouding!!
Beste Birgit, hartelijk dank voor de beoordeling. Wij vinden het ontzettend spijtig te vernemen dat de ontvangen artikelen niet aan de wensen en verwachtingen voldoen. Excuses voor dit ongemak. Gelieve vernemen wij het ordernummer van de bestelling zodat wij jou uiteraard een passende oplossing kunnen bieden i.v.m. incorrecte productinformatie. Waarna wij deze uiteraard direct zullen aanpassen. Ik zie de reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Karlijn Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Keuze, snelle levering, originele artikelen, leuke mogelijkheden voor eigen teksten, etc.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
CSnelle levering
Pluspunten
Snelle, nette regeling
Pluspunten
Leuke artikelen wanneer je een feest te vieren hebt!
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
levering op tijd
Verbeterpunten's middags heliumtank voor 50 balonnen voor 33,95 € 's avond prijs 39,95 € !
Beste Mieke, bedankt voor je beoordeling. Dit artikel betreft een actieproduct, de prijs kan worden aangepast op ieder moment, afhankelijk van de voorraad. Een hele fijne dag vandaag! Tot ziens! Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Jammer genoeg een slechte ervaring. We hielden ene herdenking op school voor een overleden leerling en bestelden de heliumfles voor 50 ballonnen ( hadden 40 ballonnen nodig). Uit de fles kregen we amper 35 ballonnen.. 5 te kort voor 5 kindjes.. De ballonnen werden speciaal klein opgeblazen om zeker te zijn maar helaas.. Niet duidelijk vermeld en een les voor ons. We wilden beroep doen op jullie voor andere feesten maar we gaan dit in het vervolg doen met een bedrijf dichter bij huis, zodat we sneller kunnen bijbestellen.
Beste, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat jij een slechte ervaring hebt met onze artikelen. Gelieve wil ik jou er op wijzen dat een helium tank 50 geschikt is om 50 ballonnen van 23 cm te vullen. Wanneer er grotere ballonnen worden gebruikt (gemiddeld 30 cm), kun jij ongeveer +/- 25 ballonnen opblazen. Mocht dit niet het geval zijn geweest vernemen wij dat uiteraard graag. Aan de hand van bovenstaande vernemen wij graag jouw reactie. Met vriendelijke groet, Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Een verzorgd pakketje ontvangen. Materiaal is van goede kwaliteit. Heel tevreden
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenEen van de buisjes die ik besteldhet had was kapot. Daar baalde ik van. Nog beter inpakkwn dus
Beste Danielle, hartelijk dank voor de beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat een van de buisjes tijdens de zending beschadigd is. Excuses voor dit ongemak. Wij streven er naar altijd de beste kwaliteit te leveren en willen uiteraard een passende oplossing bieden. Graag vernemen wij het ordernummer van de bestelling en gaarne een foto van het beschadigde product. Aan de hand van deze gegevens zullen wij uiteraard het kapotte buisje naleveren. Ik zie de reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Karlijn Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, mooie producten
Pluspunten
Uitgebreide assortiment en het word heel netjes verpakt en geleverd! Zeeeer en zeeeer tevreden !!!
Pluspunten
Super snel binnen een heel netjes verpakt! Helemaal top en boven verwachtingen!
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Met zorg ingepakt. Snelle levering.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.