Response from the business owner
Beste Esme, hartelijk dank voor je beoordeling. Wij bieden binnen Nederland de mogelijkheid om producten die niet naar wens zijn gratis te retourneren via een DHL Servicepunt. Het dichtstbijzijnde servicepunt kun je vinden via de DHL Servicepoint Locator.
Alleen retouren via DHL zijn gratis. LET OP! Wij zijn bij DHL geregistreerd onder Party- en Weddingdeco.nl, sommige locaties vinden ons niet in het systeem wanneer je alleen Weddingdeco.nl, Partydeco.nl of Welovedeco.nl aangeeft. Wanneer je kiest voor een andere retourmethode dien je zelf zorg te dragen voor de kosten van de zending. Het is niet mogelijk om een bestelling onder rembours terug te sturen.
Retouren vanuit België kunnen helaas niet via een DHL servicepunt. De producten kunt je terugsturen met de door u gekozen vervoerder. Als vergoeding krijgt je dan €5,95 retour aan verzendkosten.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Karlijn Party- en Weddingdeco.nl.