1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Telefoon wordt niet beantwoord of afgeduwd Pakket al meer dan een week onderweg. Geen idee wanneer het eindelijk aankomt

Pluspunten

SNELLE LEVERING GOED VERPAKT

Pluspunten

Snelle levering! Goede & vriendelijke communicatie!

Geen.

Pluspunten

Snelle afhandeling, heb bijzonderheden veder

Pluspunten

Snelle service en mooi ingepakt. Top bedrijf

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk om te betalen en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie en materialen zijn goed verpakt

Pluspunten

Stipte en correcte service

Bij het bestellen stond er vermeld dat er vanaf 50'€ geen verzendingskosten zijn...maar dit klopt niet blijkbaar want initieel had ik voor meervdan 50 € besteld en toch stonden er in de afrekening nog verzendingskosten vermeld...of geldt dit enkel voor Nederland ?

Pluspunten

keurige en snelle levering!

Pluspunten

Site is duidelijk en het programma om zelf te ontwerpen eenvoudig en snel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mogelijk tot snelle levering

Pluspunten

- overzichtellijke website - leuke produkten, duidelijke omschrijving - supersnelle service - snelle reactie ontvangen nav bestelling / email

- weet even geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke gadgets

Wij bestelden luciferdoosjes waar we onze eigen print op konden laten drukken. Bij het format heb je de mogelijkheid om bestaande icoontjes te gebruiken. Er is echter geen duidelijk voorbeeld beschikbaar van hoe je luciferdoosje er definiet uit zal zien, waardoor de voorzijde omgekeerd werd geprint tegenover de achterzijde, wat wel echt jammer is, want het is tenslotte geen goedkope aankoop. Daarnaast lijkt het op de afbeelding op het internet om een doosje te gaan met zwarte zijkanten, terwijl de zijkant geel met rood is, wat het waw-effect echt naar beneden haalt. Had ik dit eerder gezien, dan had ik ze niet besteld. Het lijkt een beetje alsof we zelf aan het knutselen zijn geweest, terwijl we er zo'n 100 euro voor betaald hebben. Kortom, graag mooiere doosjes + duidelijkere weergave op het internet.

Pluspunten

Super snelle afhandeling en levering van de bestelling!

Pluspunten

Mooie producten, prima verzorgd, tot in de details

Duidelijk aangeven dat de batterijen niet worden bijgeleverd en wel nodig zijn (handig als het een kadootje is :)

Pluspunten

snelle goede levering, netjes ingepakt

prijzen zijn aardig hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Biedt leuke en originele dingen aan. Ze houden zich aan de beloofde leverdatum. Ook werd mijn pakketje goed ingepakt.

Pluspunten

Super vriendelijk echt goed geholpen zal voortaan ook nergens meer bestellen enkel hier want ze helpen je zo goed en heel vriendelijk zijn ze super site alles wat je wilt kan je hier vinden

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Helemaal tevreden! Echt top service. Ik moest lang wachten op mijn bestelling vanwege wachttijd bij de leverancier. Ik werd hier constant netjes van op de hoogte gehouden, kreeg keer op keer de mogelijkheid mijn bestelling te annuleren of aan te passen en toen ik het uiteindelijk kreeg zat er een bedankje bij voor het geduld met een handgeschreven briefje. Echt heel persoonlijk en klantvriendelijk!

Geen!

131 Pieter Zeemanweg