Pluspunten
Betaald en 2 dagen later stevig verpakt bij mij thuis afgegeven! Toppie...
Pluspunten
Servetten die de aandacht trekken. Gelijk 3 verschillende gekocht. Heel leuk en heel snel geleverd.
Pluspunten
bestelling snel en keurig ingepakt bezorgd!
Pluspunten
Weer supersnel alles ontvangen!
VerbeterpuntenNou misschien proberen de stickers niet op een rol binnen te krijgen, maar plat op papier zodat het gewoon met brievenbuspost kan gaan?!
Pluspunten
super snelle levering, leuke ideeën, mooie kleuren
VerbeterpuntenDe Heliumtank werkte helemaal niet! Slechts 1 ballon die de hoogte inging daarna wel lucht maar geen helium. De hartjes voor aan de wensboom te hangen zijn veel te klein, Er is enkel plaats voor een naam of iets kleins van 2à3 woorden.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. De hart labels zijn inderdaad niet geschikt om als kaartjes te gebruiken om wensen op te schrijven. Wij adviseren deze als decoratie te gebruiken. In de omschrijving staat wel de afmeting vermeld. Wij gaan bekijken wat we eventueel in de omschrijving kunnen verbeteren om de informatie zo compleet mogelijk te krijgen. En vervelend om te horen dat het niet gelukt is met de helium tank. Wij hebben hier nog niet eerder klachten over gehad en gaan bekijken wat er mis gegaan kan zijn. Met vriendelijke groet, Nick Meeder
Pluspunten
snelheid
Verbeterpunten/
Pluspunten
snelle service, snelle reactie, bereikbaarheid is top (kunnen andere soortgelijke bedrijven nog wat van leren)
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, super leuke producten, prima contact
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Een snelle levering en ook netjes verpakt geleverd. Snelle reactie na vermelding dat ik wat wilde ruilen!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
snelle levering duidelijkheid over producten
VerbeterpuntenDe doos waarin de spullen verpakt waren had iets mooier gekund. Ik kreeg deze namelijk half open, met het tape er half af.
Pluspunten
Duidelijke site, diversiteit aanbod en snelle service.
VerbeterpuntenWensenbox voor wensen aan het bruidspaar is wel een beetje rommel. Kartonnen doosje. Is eigenlijk geen porum en erg klein. Idee is super leuk maar uitvoering echt minder van kwaliteit. Andere producten waren top.
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
goede snelle service! Ik kon tot mijn grote ergernis de gehele bestelling niet plaatsen omdat er van 1 product te weinig artikelen op voorraad waren. De volgende ochtend had ik gelijk een email in mijn mailbox met de oplossing. Hele goede service want toen lukte het wel en binnen 2 dagen had ik een door vol producten thuis.
VerbeterpuntenIndien er van 1 produkt te weinig op voorraad is niet de hele bestelling laten crashen :)
Pluspunten
Leuke producten en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering.
VerbeterpuntenWeet ik zo niet
Pluspunten
Alle bestelde producten voldoen aan mijn verwachtingen!! Super.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenOmschrijving van product niet correct. Houten schijfjes zouden 3a4 cm zijn. Maar vallen veel kleiner uit.
Pluspunten
overzichtelijke site snelheid laagdrempelige mogelijkheid tot retourneren
Verbeterpunten- verzendkosten bij retourneren - producten op foto's lijken over het algemeen veel groter dan ze daadwerkelijk zijn. - als er iets niet op voorraad in je bestellijst kun je niet zien welk product dit is en kun je ook niet verder met de betaling
Beste Sanne, Bedankt voor je feedback. Goed om te zien dat je tevreden bent. 1. Bij je verbeterpunten geef je aan dat er verzendkosten zijn bij retourneren. Dit is niet het geval wanneer je het via een DHL service punt terugstuurt. Dan is het gratis. 2. Wij proberen bij de producten altijd de juiste afmetingen te vermelden. Ik ga kijken welke producten je besteld hebt en of we hier de tekst voor moeten aanpassen. 3. De melding van de voorraad bij het afrekenen is op dit moment één van de technische verbeteringen die op korte termijn doorgevoerd worden. Ik hoop dat het bovenstaande meer duidelijkheid geeft. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Nick Meeder
Pluspunten
Nog helemaal niets, tot nu toe nog steeds geen pakket thuis omdat ik deze 30 min verderop op mag halen.
VerbeterpuntenDHL Service, Er wordt totaal geen service geleverd. Je hebt er totaal geen keus. Bij andere service lijnen zoals post nl, Mag je zelfs bepalen rond welke uren ze langs mogen komen aan de deur, mocht je niet thuis zijn, aan welke tweede huisadres ze mogen afleveren. of nog beter gewoon bij de buren proberen. Niemand in de buurt waar het terecht kan. En zijn de 3e poging voorbij dan mag je nog steeds zelf bepalen naar welke ophaalpunt binnen je eigen dorp het afgeleverd kan worden. Ik mag nu na de tweede poging helemaal naar den haag rijden. En dit moet allemaal binnen 5 dagen. Had netjes gebeld dat ik vandaag niet thuis zou zijn en me vriend ook niet. aangeven dat het in de zelfde woonplaats 5 min verderop afgeleverd mocht worden. dit was in eerste instantie geen probleem,zal goed komen. Maar als ik om vijf uur bel krijg ik te horen dat dit helemaal niet kan en mogelijk is. We moeten u helaas teleurstellen was het antwoordt. En ik mag gaan rijden.
Beste Franslis, Bedankt voor je feedback en vervelend om te horen dat je de service van DHL als negatief beoordeeld. Heb je van DHL wel een briefje in de bus gekregen waarbij je online een nieuwe datum hebt kunnen inplannen? Het is inderdaad zo dat na een aantal bezorgpogingen DHL de bestelling terugstuurt naar het depot. Dit is bij andere postbedrijven helaas ook zo. Ik neem contact met DHL op om je klacht te bespreken inzake de aangepaste afspraak die niet nagekomen is. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Nick Meeder
Pluspunten
Snelle verzending
Verbeterpunten- Kiezen voor PostNL ipv. DHL. Ik heb mijn pakket helaas nog steeds niet thuis. Vrijdag zat er een briefje in de bus: we komen zaterdag. Dat is niet gebeurd. Vandaag (maandag) weer een briefje in de bus: we komen dinsdag. De code op het kaartje werkt niet, dus ik kan ook niks aangeven qua leveringsvoorkeuren. Ik weet dat dit aan DHL ligt, maar als bedrijf zouden jullie ook kunnen kiezen voor PostNL. - Iets langer wachten met het mailen van een beoordelingsformulier. Ik kreeg gister al een mailtje, terwijl ik mijn pakket nog niet eens heb. Lijkt me de verkeerde volgorde. Paar dagen mee wachten dus.
Beste Nicole, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat het pakket nog niet aangekomen is. Wij hebben voor DHL gekozen omdat deze meer bezorgpogingen hebben dan PostNL, je zelf een aflevertijd kunt kiezen na een eerste bezorgpoging en ook het tarief is gunstiger. Hierdoor heb je als consumenten meerdere voordelen. Maar desalniettemin is het erg vervelend in deze situatie dat het pakket er nog niet is. Naar aanleiding van je feedback hebben we besloten de tijd tussen de verzending van het pakket en het sturen van het beoordelingsformulier te verlengen. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Nick Meeder
Pluspunten
Goede, snelle service. Duidelijk in communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie na e-mailen van vraag. Snelle levering van artikelen (volgende dag binnen). Mooie kwaliteit van artikelen.
VerbeterpuntenWas een klein pakketje wat ook nog door de brievenbus had gepast, misschien optie brievenbuspost ook mogelijk? Scheelt qua kosten wellicht weer wat. Nu zat het in een hele grote doos, wellicht het enige wat nog op voorraad was ;)
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.