Laden reviews...
2,106 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Los clientes destacan envío rápido, buena calidad y comunicación clara. La mayoría de los pedidos llega a tiempo y viene bien empaquetado. Algunos comentarios mencionan artículos ausentes o problemas de entrega, pero el servicio al cliente suele responder rápidamente y resolver los incidentes. En general, la experiencia de compra es satisfactoria.
Snelle levering super leuk kado !!!
Monique
Rotterdam
Tweede keer dat ik bij ze bestel en ik raad het zeker aan. Producten zijn mooi, word ook goed en netjes geleverd. Kortom, alles wat je ervan verwacht helemaal top.
Jasmin
Haarlem
Telefonisch contact opgenomen met enkele vragen over het betreffende product, maar verkeerde informatie gekregen. Maar daarop gebaseerd wel een bestelling geplaatst. Achteraf terug contact gezocht en het komt er eigenlijk op neer dat de reactie was jammer maar helaas. Kan tellen qua klantenservice.
Joey
Noordgouwe
Lint besteld om bij een babyshower een slinger van te knopen. En een bloemenkrans voor de mama. Alles echt prachtig, mooie kleuren en goede kwaliteit. Heel tevreden!
Marianne
Breda
Bestelling plaatsen etc. ging erg gemakkelijk! Het duurde echter langer dan verwacht voordat mijn pakketje werd bezorgd. Mijn advies is dan ook om zeker een week van te voren te bestellen om niet te 'stressen'. Ik bestelde de stoepkrijt verpakking en daarbij ook het stoepkrijt. De doosjes moet je zelf nog vouwen (ik miste even een 'makkelijke' beschrijving van deze taak) Wat ik misschien had kunnen verwachten maar wat toch tegen viel is dat van de 6 doosjes stoepkrijt die ik bestelde in totaal een hele doos onbruikwaar was doordat het stoepkrijt gebroken was. In iedere doos zaten meerdere stoepkrijtjes die gebroken waren. Dit wilde ik niet uitdelen in de traktatie. Ik zou jullie wel aanbevelen, maar misschien niet het stoepkrijt haha.
Femke
Zierikzee
Zal opnieuw bestellen en aanraden
Judith
Amsterdam
heel snel ! super!
Emma
Boskoop
We kochten de izimini kinderstoel voor onze dochter. Ze worden in Australië gemaakt zag ik maar ben zo blij dat jullie deze verkopen, kon ze verder niet vinden. De bestelling plaatsen ging top! Er zat nog een leuke korting op. Het was heel snel binnen. Netjes verpakt! Heel blij met de leuke stoel! Bedankt!
Annemarie
Zevenhuizen
Snelle levering, goed verpakt, correcte communicatie. Ik heb geen minpunten en kan dit bedrijf zeker aanraden.
Stephany
Aalst
heel mooi gemaakt
Cheyenne
STEENBERGEN
Snel bezorgd en goede kwaliteit van de stickers. Ik heb nu een leuk uniek cadeautje voor onze gasten op de bruiloft!
Sarah
Voorhout
Meerdere keren dingen besteld voor onze bruiloft en ziet er allemaal heel mooi uit, snelle levering, is er iets niet goed, word het snel opgelost, uitstekende service.
Harma
Assen
Makkelijk te bestellen en een snelle levering. De site is duidelijk.
Ingrid
Borger
Alles liep vlot. Zeker aan te raden!
I
DA
Ik heb sinds de keren dat ik bij jullie heb besteld altijd een fijne ervaring gehad. Op mijn TikTok Pascalle&Lolita heb ik jullie ook gepromoot. Het is altijd fijn om met andere je fijne ervaring te delen
Pascalle
Haarlem
Goede producten, veel keuze, ook fijn dat het per thema opgezocht kan worden. Snelle verzending. Dochter was helemaal blij met de mooie versiering, dus ik ook! Helemaal tevreden!
Jessica
Hoofddorp
Ik bestelde traktatie doosjes met persoonlijke tekst. Ze zijn snel verzonden, makkelijk in elkaar te zetten en stevig. De tekst is ook echt perfect strak en helder. Ik bestel er graag!
Nous
Geheim
Veel keus, mooie merken en snelle keurige verzending.
Renske
Drachten
Mooie spullen voor een goede prijs. Bezorging was extreem vlot en netjes verpakt.
Kirsten
Nieuw-Beijerland
Bestelling geplaatst op 22 aug voor mn zoontjes verjaardag 29 aug. Op 24 aug verzendbevestiging maar de track and trace blijft staan op pakket niet ontvangen door vervoerder. Mail gestuurd 27 aug. Geen reactie. Nog een mail gestuurd op 30 aug. Mail 31 augustus en moest het nog even afwachten.. Dit pakket gaat natuurlijk niet meer opduiken. Maar we wachten het nog maar paar dagen af. Verjaardag is inmiddels voorbij. Domper! Zal vast een keer pech zijn maar vind het toch een slechte ervaring ook hoe het is opgelost (wacht nog maar even). De track and trace zegt genoeg lijkt me. Enfin, zou niet zo snel meer hier bestellen of echt weken van te voren zodat je zeker weet dat het ruim optijd binnen is.!
Sheung
Hoofddorp
Had twee cadeautjes besteld waarvan er één niet geleverd was. Naar contact opgenomen te hebben l, is dit netjes opgelost. Dus goede service en netjes te woord gestaan.
Sanne
Sint-Oedenrode
Gaf onz feest een exclusieve aankleding
koos
Veenoord
Bestelling gedaan voor de traktaties voor mijn zoontje. Levering ging vlot. De gepersonaliseerde stickers echter waren niet mooi uitgelijnd, waardoor het naar mijn mening niet echt op een pokeball leek.
M
Hoevelaken
Ik had het de volgende dag in huis. Top.
Annelies
Dordrecht