Mijn titel zegt het al, dat is voor mij alles wat telt en we love deco stelt daarom niet teleur
Gepersonaliseerd 'eerste jaar' boek gekocht, mooie houten kaft met eigen naam en tekst erop. Invul blaadjes zijn leuk, ruimte voor foto's en eigen inbreng. Enige nadeel vind ik dat er ook 2 pagina's zijn om broertjes/zusjes in te laten vullen, maar deze staan op de achter en voorkant van andere inhoud. Zou fijner zijn om deze dubbelzijdig te hebben, zodat je die eruit kan halen als er geen broers/zussen zijn.
Fijne shop met een ruim aanbod. Mijn uitgekozen artikelen werden vliegensvlug bezorgd. Ben er blij mee en heel tevreden over. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Zeer snelle levering! Heel mooie spandoek en de gepersonaliseerde vlaggetjes maken het af. MAAR: er zat maar 1 reeks gepersonaliseerde vlaggetjes in de doos... We hadden er 2 besteld. Graag jullie opvolging. Anders een perfecte 10.
Hele slechte ervaring met deze website. Het bestelde product voldoet niet aan de omschrijving en afbeelding op de website. De reactie van de klantenservice is hierbij: '' De afbeeldingen op de website zijn deels met AI gegenereerd, waardoor deze kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product.''.
Beste Rianne, Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Dat vinden we natuurlijk erg jammer. Ik wil hierbij ook graag aangeven dat je niet helemaal juist bent geïnformeerd. Het gaat in dit geval niet om AI-beelden. Voorheen verkochten wij andere kledinghangers met inkepingen. Deze zijn inmiddels helaas niet meer leverbaar via onze leverancier, waardoor we nu een andere variant hebben. Dat verklaart waarom de ontvangen kledinghanger afwijkt van de productfoto op onze website. De foto op de website is helaas nog niet aangepast en dat is uiteraard onze fout. Onze excuses hiervoor. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om samen te kijken naar een passende oplossing. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Ik had de artikelen nodig voor de verjaardag van mijn dochtertje en ze waren op tijd binnen. De kwaliteit was super en mijn dochtertje was superblij.
Eén keer maar nooit meer!!! Ruim 2.5 week voor mijn bruiloft allerlei artikelen besteld, van een gepersonaliseerd ringendoosje, tot een gepersonaliseerd gastenboek, wat versieringen etc. Ik wachtte vol spanning af, maar tot twee dagen voor de grote dag toch maar even elders een spoedbestelling gedaan want ja, levering en ÜBERHAUPT informatie over (VERTRAAGDE) levering bleef uit. Toch, 1.5 week NA mijn grote dag maar even contact opgenomen met de klantenservice hoe het nou zit. Gesproken met “Sam”, kwam niet heel klantvriendelijk of duidelijk over. Uitleg gegeven over dat ik bepaalde producten (niet gepersonaliseerd) terug wil sturen nog voordat ik het ontvangen heb, maar ik kreeg vervolgens per mail van een andere medewerker te horen dat na overleg met zijn collega mijn gewenste retour “niet mogelijk” kunnen zijn. Jammer voor ze, enkeltje prullenbak it is. Over de “normale” artikelen heb ik gedeeltelijk restitutie ontvangen, maar dat ging ze ook met pijn en moeite af. En ook wel opmerkelijk: na mijn belletje lag mijn bestelling ineens binnen 2 werkdagen klaar op het afhaalpunt, like… dan kan het opeens wel?!?!? Zeer teleurstellend, ze zijn nog niet eens één ster of halve ster waard, maar ik kan hier niet lager dan een halve ster geven.
Beste Şenay, Vervelend om te horen dat je je bestelling niet op tijd hebt ontvangen en dat het contact hierover zo moeizaam is verlopen. Onze excuses hiervoor. Helaas heeft je bestelling vertraging opgelopen doordat één van de producten niet op voorraad was. Normaal gesproken ontvangen wij hiervan een melding, zodat we direct contact met je kunnen opnemen. In dit geval is dat helaas niet gebeurd, waardoor je bestelling in het systeem is blijven hangen en uiteindelijk pas na de gewenste datum is geleverd. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren en ik begrijp heel goed dat je niet tevreden was met de oplossing die in eerste instantie is aangeboden. We zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk contact met je wordt opgenomen om samen te kijken naar een passende oplossing. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Wees gewaarschuwd en koop hier niks! Wanneer ze niet heel snel reageren op mijn mails dan vermeld ik op alle mogelijke sites een negatieve recensie. Mijn bestelling (gepersonaliseerd tegeltje) komt beschadigd aan en dan bieden ze eerst een korting van 20%, later 50% maar ik kan geen beschadigd tegeltje cadeau doen dus wil of mijn geld terug of een nieuw tegeltje. Nu krijg ik geen reactie meer op mijn mails. Deze negatieve review zal niet zichtbaar zijn want ze plaatsen enkel wat ze willen plaatsen. Check trustpilot mensen!!!
Goedemorgen, Vervelend om te horen dat alles tot nu toe op deze manier is verlopen. Je hebt een tegeltje ontvangen met een kleine beschadiging en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Omdat het om een licht plekje gaat, bieden we in dit soort situaties vaak eerst een korting aan. Dit doen we mede vanuit duurzaam oogpunt, zodat een product niet onnodig opnieuw gemaakt of verzonden hoeft te worden. Natuurlijk ben je niet verplicht om hiermee akkoord te gaan. We begrijpen in jouw geval heel goed dat je het tegeltje op deze manier niet cadeau wilt doen en dat je graag een andere oplossing wilt. Daarom nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om dit verder netjes op te lossen. Ook excuses dat je wat langer op een reactie hebt moeten wachten. Het is momenteel een erg drukke periode, waardoor onze reactietijd helaas iets langer is dan normaal. We doen ons best om dit zo snel mogelijk voor je op te pakken. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Makkelijk te maken. En een goede uitvoering van Deco!!
Onwijs fijne webshop, dochter voorzien van een grote Maileg collectie! Groot aanbod, netjes verpakt, snel verzonden en een goede klantenservice. Een van mijn favoriete speelgoed webshops!
De gepersonaliseerde herinneringendoos is echt perfect! Ook het mandje voor mijn bruidsmeisje is prachtig!
Prima, snelle service!!!!
Mooie Geboortebord, makkelijk te maken!
We hebben kleine blikjes met pinda’s besteld met daarop een foto van onze trouwkaart. Het ziet er erg leuk en feestelijk uit! We gaan hiermee zeker een mooie herinnering achterlaten bij de gasten! Bestelling en levering ging vlot.
Heel leuk,snelle levering. Met elk 1 minder chocola. En weinjg hitleg van de foto druk wat mijn bestelling in mindering bracht. Maar ok! De rest netjes en mooi ontvangen.
Mooie afgewerkte product voor traktatie van een verjaardag! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Mooie templates!
Besteld op een avond en volgende dag al geleverd. Supermooi materiaal voor onze prinses haar verjaardagsfeestje.
kan alleen zeggen positief. binnen twee dagen betaald en de bestelling werdt bezorgd.
Leuke spullen, nette prijs, snel in huis!
Achteraf gezien veel.te duur
Beste Sjan, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over je bestelling. Je geeft aan dat je de bestelling achteraf te duur vindt. De kosten worden voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling getoond, maar ik begrijp uit je bericht dat er mogelijk iets anders aan de hand is waardoor de bestelling voor jou achteraf niet naar wens is. Helaas kan ik geen eerder mailcontact hierover terugvinden. We kijken graag met je mee en nemen daarom zo spoedig mogelijk contact met je op om dit verder te bespreken. Bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Besteld en binnen enkele dagen binnen, top!!
De levering gebeurde supersnel, wat ik niet had verwacht. Ik had een cake smash pakketje besteld en de kwaliteit is heel goed, heel tevreden en heb er leuke en mooie foto’s ermee kunnen maken!
Ik had last minute nog wat spulletjes besteld voor een verjaardag. Vóór 23.59u besteld, morgen in huis, die vlieger (of heliumballon) ging dus niet op: waar ik het zaterdag verwachtte kwam de bestelling maandag pas binnen. Desalniettemin leuke spullen voor een prima prijs. Voor de volgende verjaardag dan maar.
Goede en snelle levering. Alles volgwns afspraak. Royale keuze
Vlotte levering, artikelen zoals beschreven. Allemaal netjes verpakt zodat er geen schade aan kan komen. Wij zijn fan!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ