Snel en goed!

Bestellen ging heel makkelijk en overzichtelijk. En bestelling was heel snel al binnen! Ideaal als je snel een cadeautje nodig hebt.

Mooie afwerking van de gepersonaliseerde houten speelbak, heel erg tevreden en zorgt voor veel speelplezier!

Prachtige gepersonaliseerde speelbak voor mijn dochters. Snel geleverd, in één woord: top!

Top !

Snel antwoord en snelle levering …

Al vaak bij jullie besteld en altijd snelle en correcte levering!

Kwaliteit geleverd aan een snel tempo.

Het product was goed omschreven dus ik wist wat ik kon verwachten. Tijdens een drukke periode besteld en toch de dag erna al geleverd!

Goede prijs snel bezorgd netjes verpakt

Goede prijs snel bezorgd netjes verpakt

Goede ervaring met “We love Deco BV”

Fijn dat mijn bestelling snel verzonden was. Blij met het artikel. Vanuit Deco BV een goede communicatie.

Top service en kwaliteit!

Altijd heel snel geholpen en kwalitatieve producten. Zelfs op zondag bezorgd! Ik heb het altijd optijd binnen. Kortom een dikke aanrader!

Al verschillende keren een bestelling hier geplaatst, zeer snelle levering en producten altijd top. Één van de beste webshops voor kinderen!

Snelle service & top producten!

Mijn kerstboom werd weer extra mooi dit jaar met enkele mooie ornamenten van We Love Deco! Snel verzonden en duidelijke communicatie! Ik blijf klant :-)

Heb hier al 4 x een weddingplanner box besteld mensen vinden het geweldig

Super service, kwaliteit en snel geleverd!

Bestelling geplaatst, en een paar dagen later al geleverd. Nette en duidelijke communicatie per mail en status levering. Heel tevreden!

Mooi gastenboek

Erg tevreden met het gastenboek, je kunt de cover zelf aanpassen waardoor het echt bij jou past.

Superblij met de artikelen!

Paar artikelen besteld voot kerst en verjaardag. Erg snel verzonden, goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

Super deco, voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid vind ik hier wel mooie, kwalitatieve en betaalbare decoratie. Fantastisch!

Fijne webshop en mooie spullen

Ik heb hier al een aantal keer besteld en ben altijd erg tevreden geweest. Leuke spullen en goed geprijsd.

Geweldig!

Mooie website met prachtige artikelen. Hier werden wij blij van. Levering ging ook goed. Blij met de spulletjes die wij voor onze kleinkinderen gekocht hebben. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Super webshop

Snelle service, leveren goeie kwaliteit

Mooi product, snel geleverd.

top

Ik ben heel tevreden mijn bestelling kwam heel snel binnen

Snel, goede aanbieding en mooi assortiment

Veel keuze uit mooie artikelen en altijd snel bezorgd, zelfs in drukke periodes.

Helemaal top

Helemaal top super mooi tegeltje, en een snelle verzending

Heel tevreden !

Erg snel bezorgd, en leuke kortingen! De Connetix set was perfect , en goedkoper dan ergens anders !

Niks op aan te merken

Bestelling ging goed en het pakketje was binnen eneke dagen binnen, zag er allemaal goed uit!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ