Verschrikkelijke ervaring

Heb kaarten laten drukken. Fout gemaakt door jullie in het print proces. Duidelijk te zien in het portaal. Jullie weigeren te luisteren en na veel discussie zouden we worden teruggebeld door een leidinggevende. Nooit meer iets gehoord en ik zit met kaarten die ik niet kan gebruiken. Bestel nooit meer iets hier.

Zo leuk en een snelle verzending!

Zo'n leuk origineel cadeautje voor de newborns! Ouders vonden het ook helemaal tof. Het was ook lekker snel te bestellen en verzenden, zodat we het nog makkelijk voor het weekend binnen hadden. Aanrader! ✨

Super mooi!

Heel blij met mijn gepersonaliseerde koffertje!!!! Krijg er veel complimenten over

Goede spullen en snelle verzending

Leuke spullen voor de verjaardag in game thema voor mijn zoon. Hij was ontzettend blij!

Aanrader!

Veel keuze uit mooie producten en design, én de optie om volledig te personaliseren. Ik heb gekozen voor de bellenblaas als traktatie voor op de opvang om de 2e verjaardag van mijn zoontje te vieren! Ik heb de kleur van het product zelf gekozen en heb een bestaand design zelf kunnen personaliseren. De prijs voor 15 stuks vond ik super betaalbaar en de levering snel! ik heb ze net binnen en ben er helemaal blij mee! Mijn vertrouwen heb je dus ik kijk uit naar het plaatsen van mijn volgende bestelling!

Snel geleverd en product zoals verwacht.

Niks aan te merken op de bestelling.

Zeer blij met de aankoop

Alles voldoet aan de verwachtingen. Zeer leuke ideeën om inspiratie op te doen.

Prachtige producten en snelle levering

Hele leuke en mooie producten! Altijd snel en correct geleverd! Dus hiermee kun je jouw feestje prachtig versieren!

Leuke producten, te grote verpakking

Mooi assortiment aan producten, ontzettend snel verzonden. Maar de doos was enorm, hierdoor waren de Meri Meri hoedjes flink geschud en licht beschadigd aan de punten/randen.

Fast and great product!

The piñata I ordered for my daughter was beautiful! It shipped so fast. Thank you!

Vlot en kwaliteitsvol

Ik heb een gepersonaliseerd rugzakje besteld. Ik vind het de max. Ook verzendtijd was ideaal.

Veel keuze, snelle levering

Overzichtelijke site met veel categorieën en heel veel keuze. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis, netjes verpakt.

Erg leuke en betaalbare bruiloftsbedankjes

We hebben pakjes kauwgom met gepersonaliseerde verpakking gekocht, en het ontwerpen ging al heel makkelijk maar het in elkaar vouwen ook en zo hebben we een handig en leuk huwelijksbedankje voor alle gasten!

Super snelle levering

Veel keuze in artikelen, goede kwaliteit en snelle levering!

Geweldig!!

Het is super makkelijk om bestaande dingen aan te passen naar eigen wens en wordt super netjes geleverd! Ik zal snel me trouwkaarten hier nog bestellen!

Alles is zoals naar wens en beschreven

Kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben!

Hele goede ervaring , leuke spullen en snelle levering :)

Fijne service en een snelle levering!

Even gebeld met de klantenservice en zij hebben mij erg fijn geholpen, kom met een gerust hart kaarten bestellen en natuurlijk nog wat extra’s. De artikelen kwamen binnen zoals verwacht!

Super mooie boxkleed van jollein mogen ontvangen, vandaag besteld en volgende dag al ontvangen. Ook nog eens afgeprijsd.

Hele snelle levering

Snelle levering zelfs voor gepersonaliseerde producten. Zeer tevreden

Goede en snelle levering, vlotte communicatie.

Heel positieve ervaring!

Makkelijk gebruik van de website. Ze beloven de volgende dag te leveren en doen dit ook! Heel tevreden van het product! Dit was niet de laatste keer dat ik hier iets bestel!

Super. De bestelling kwam 2 dagen na bestelling al thuis geleverd. Heel goed en mooi verzorgd. Ben heel tevreden. Zeker aan te bevelen !

Snelle goede service

Het ontwerpen ging heel makkelijk en soepel. Het is fijn werken met het programma. De stickers zijn van hele goede kwaliteit.

Super tevreden

Heel bestelling was super gemaakt ben zeer tevreden zou terug via jullie bestellen

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ