Super blij!

Super mooie producten en leuk ingepakt , en vlotte verzending

Snelle en goede levering.

Ik ben superblij met mijn bestelling. Ze waren ook mooi ingepakt en snel geleverd. Dus ik ga vaker bij jullie bestellen.

Ik zal altijd gebruikmaken van de diensten van deze website. Aanbevolen!

Bedankt voor de prachtige feestaccessoires en de snelle levering. Geweldige website voor moderne mensen!

Goede kwaliteit producten en fijne service

Een rugzak met bedrukking en knuffel met bedrukking besteld. Kreeg al snel een mailtje dat de knuffel in bestelling was en de bestelling later in zijn geheel zou komen. Nette communicatie. Producten zijn mooi!

Goed, maar ruimte voor betering

Mijn bestelling was goed en snel afgerond. Ook de levering was snel. Het enige minpuntje waa dat de verpakking waar ons gastenboek inzat, al beschadigd en een beetje open was. Gelukkig was het gastenboek zelf nog mooi.

Super goed

Mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan Na een telefoontje werd het meteen opgelost Kreeg kosteloos na twee dagen een nieuwe.

Snelle levering, blij met de artikelen :) mijn zoontje zijn naam in hout laten snijden, prachtig geworden! Deze komt op zijn speelkist. Studio Noos tasje laten borduren en een Hvid cocon, top aankopen!

Fijn bedrijf, snel verzonden

Onze bestelling werd super snel verzonden. Producten zijn niet duur en van goede kwaliteit. Wel jammer dat het in een te kleine doos zat, waardoor de plastic bouwhelmpjes helemaal plat waren. Maar verder een prima ervaring

Inpakken kan beter

De stoepkrijten voor traktatie kan beter/beschermd ingepakt worden. Omdat ik helaas 3 stuks van de 7 stuks stoepkrijten niet kon gebruiken bij traktatie omdat de krijten stuk waren/gebroken waren. Dat was heel jammer, maar gelukkig had ik voldoende traktaties voor in de klas. Ik vond dat heel jammer. Hoop dat er hier rekening wordt gehouden in de toekomst. Want ik ben niet degene die daar over moet nadenken.

Makkelijk te ontwerpen…maar breekbaar.

De bestelling was makkelijk te bestellen en te ontwerpen, helaas zijn de stoepkrijtjes voor de helft gebroken aangekomen.

Vakmanschap. Snelle levering.

De rugzakjes met naam die ik bestelde waren top. Uitstekende kwaliteit en mooi geborduurde naam.

Erg schattige rugzakje, snelle levering

Erg schattige rugzakje, snelle levering

Impeccable ! Rapide, efficace et article parfait !

Envoi ultra rapide soigné , article parfait. Je recommande vraiment ! Entièrement satisfaite ! Merci

Super impressed and satisfied

Beautiful products shipped quickly and carefully packaged.

Heel blij met onze bestelling was super snel in huis. Op laatste moment besteld voor ons zoontje zijn verjaardag en was ruim optijd binnen. Zeker van plan om hier nog is te bestellen

120% tevreden

Prijs kwaliteit is echt top. Niks op aan te merken. Vlotte levering, artikel zoals beschreven, ruime keuze, mooie prijzen die voor iedereen haalbaar zijn, voor ieder wat wils, ... Ik raad We Love Deco aan iedereen aan.

'S avonds besteld, de dag erna direct geleverd! Duidelijk op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling en werd zoals aangegeven binnen het tijdsvak bezorgd.

De mooiste Maileg collectie

Mijn dochtertje kreeg voor haar tweede verjaardag een poppenhuis cadeau hetgeen ze kan aanvullen met de mooiste spulletjes uit de Maileg collectie. Bij iedere gelegenheid nemen we de kans om haar muizenhuis aan te vullen met nieuwe muisjes, konijntjes, meubeltjes en accessoires. Via de website van "We Love Deco" vinden we een ruim assortiment Maileg tegen de beste prijzen. Wij keren steeds terug naar We Love Deco!

Fijne ervaring gehad!

Mijn bestelling was snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden. Was erg fijn!

Altijd super fijn!

Ik heb vaker besteld hier, en het is altijd erg fijn verlopen. Heel snel en professioneel

Mooi product en snelle levering

Ik heb de wijnkistjes besteld die je kon personaliseren. Het was echt heel snel geleverd dus daar waren we echt heel erg blij mee, het personaliseren was ook mooi gelukt! Maar ik denk wat het helemaal had afgemaakt als het kistje zelf ietsjes steviger in elkaar zou zitten en als er van dat houtwol in het zou kistje zitten, maar dit krijg je er niet bij. Dit had het denk ik helemaal afgemaakt. Prima als het dan ietsjes duurder zou zijn geweest en het zat er wel bij in, want persoonlijk wil ik dat nu nog los ergens gaan kopen zodat de fles er wat netter bij ligt. Maar wat ik al zei dat is persoonlijk, voor andere mensen maakt dat niet zoveel uit. Maar de website werkt verder goed, snelle levering, veel updates per email over je bestelling en status ervan dus verder helemaal toppie!

Ideaal voor je bruiloftsdecoratie

Veel keuze, de mogelijkheid om je items te personaliseren is super. Snelle service.

Snelle verzending en goed verpakt. De gepersonaliseerde stickers zien er precies uit zoals ik voor ogen had.

Ik had bekers besteld met stickers voor een traktatie. Helemaal super. Goede kwaliteit, en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel bezorgd

De site is heel makkelijk om leuke cadeaus uit te zoeken. De dag daarna al binnen. Dus super fijn

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ