Laden reviews...
2,146 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Los clientes destacan envío rápido, buena calidad y comunicación clara. La mayoría de los pedidos llega a tiempo y viene bien empaquetado. Algunos comentarios mencionan artículos ausentes o problemas de entrega, pero el servicio al cliente suele responder rápidamente y resolver los incidentes. En general, la experiencia de compra es satisfactoria.
Wat een fijne webshop met feestmaterialen in allerlei leuke thema's! Ideaal voor de eerste verjaardag van ons zoontje!
Sitske
Tielt-Winge
Fijne webshop met een mooi assortiment. De levering is snel en heel blij met mijn bestelling.
Niki
Dordrecht
Hele mooie bruiloftsuitnodigingen besteld voor een scherpe prijs!! Helaas duurde de verzending alleen veel langer dan verwacht. De enveloppen die we wilde waren niet voldoende op voorraad. Hier hadden ze netjes over gemaild met de vraag of we andere enveloppen wilde. Ik had gelijk gereageerd, maar dat werd pas veel later verwerkt. 21e besteld, 23e mail ontvangen en gereageerd, maar 28e uiteindelijk pas m’n bestelling ontvangen. Maargoed, dat lag echt aan die enveloppen, want andere bestellingen kwamen wel sneller. Maar toch, is dit wel een aandachtspunt voor ze. Oja, en ze zijn telefonisch niet bereikbaar! Dat is best vervelend. Verder mooie producten, goed verpakt en voor een goede prijs
Bianca
Wervershoof
Ik kom altijd terug naar We Love Deco voor geboorteborden. Snelle verzending, makkelijk aan te passen. Super.
Demelza
Venray
Er is een mooi en uitgebreid aanbod! De levering verliep ook zeer vlot. Een aanrader!
Talitha
Gent
Ik had (onder andere) gepersonaliseerde producten gekocht, maar de bezorging was nog steeds super snel! Heel blij mee. Het zag er prachtig en kwalitatief uit allemaal. Volgende keer weet ik deze shop weer te vinden.
Laura
Ede
Ik had de producten, die overigens echt veel te leuk zijn, op zondag besteld en maandag al bezorgd met de leveringsdienst. Super service!
Rilana
Harlingen
Onze bestelling zou 23/07 geleverd zijn, wat niet het geval is. Na 3 mails, een ingebrekestelling en 2 Instagramberichten, kreeg ik een antwoord dat er een onderzoek opgestart is. Hier zijn we niets mee. We zijn bijna weer een week verder en nog steeds geen feedback. Wij hebben de producten bij jullie besteld en betaald dus wij verwachten een snelle oplossing. Verwijzend naar onze ingebrekestelling verwachten wij tegen 07/08 of onze bestelde producten of een terugbetaling.
Beveelt niet aan
Barbara
België
We kunnen hier terecht voor alles voor onze dochter en ook voor mijzelf. Het enige nadeel is dat ik best wel hebberig wordt, maar we kunnen er zelfs terecht voor (gepersonaliseerde) cadeautjes. Hoe geweldig is dat!! Het enige ding is dat ik het liefst 1 website had van jullie beide websites, dan kon ik de bestelling in 1 x plaatsen. Maaaaaar we blijven bestellen en uren kijken voor leuke nieuwe spulletjes.
Steffie
Coevorden
Heel prettig, het was er heel snel en zou zo voor iedere gelegenheid weer decoratie bestellen!
Jamila
Papendrecht
De geleverde documenten kwamen snel, zaten goed verpakt en zagen er zeeeer mooi uit.
Sandrine
Gent
Hele snelle bezorging, alles netjes verpakt en ziet er precies uit zoals op de foto!
Yamina
Belgie
Ruim assortiment aan leuke producten! Altijd wat te vinden voor een verjaardag, kado of leuke kinderkleding en interieur artikelen. Geen poespas, bestellen, niet 10 mailtjes ontvangen en netjes geleverd binnen de levertijd.
Lin
Nijkerk
Mijn product werd heel snel geleverd. Er was een klein defect aan het product, maar de klantenservice heeft dit heel snel opgepakt en netjes afgehandeld. Erg tevreden!
Daniëlle
Tilburg
Een mooie webshop die een aantrekkelijke uitstraling heeft. Alles is goed gecategoriseerd en voor welke kinderleeftijd is er passend speelgoed te vinden. Dat geeft overzicht in het bos aan speelgoed. De verzending is snel, top!
Ellen
Haarlem
Leuke tegel besteld, zag er mooi uit en was snel geleverd
Karlijn
Purmerend
Heel blij mee!❤️
Laurel
Sittard
Zeer tevreden over mijn bestellingen! Voor het 50e verjaardagsfeest van mijn man heb ik in twee aparte bestellingen, shotflesjes met gepersonaliseerde stickers en champagne muntjes, besteld. De website is erg gebruiksvriendelijk, het bestelproces verliep soepel en beide bestellingen werden snel geleverd. De producten zagen er mooi uit en waren precies zoals verwacht. De stickers voor de shotflesjes waren helaas niet helemaal goed afgedrukt. Na contact met de klantenservice werd dit echter ontzettend snel en netjes opgelost. De service was vriendelijk, meedenkend en professioneel. Al met al ben ik erg tevreden over zowel de producten als de uitstekende klantenservice. Ik bestel hier zeker nog eens!
Wendy
Zwolle
Heel veel decoratie voor onze bruiloft gekocht. Bij vragen ook meteen geholpen. Top’
Rhode
Strijen
De tas was scherp geprijst en snel verzonden. Top!
Silvana
Duiven
Alles kwam op tijd toe en zoals gewenst.
Elo
Roeselare
Ik bestel voor mijn beide jongens elk jaar altijd een gepersonaliseerde verjaardagsslinger. Met een foto als baby op een vlaggetje en een foto als kindje zoals hij nu is. Zo’n leuke traditie! En nog leuker voor later! Kunnen ze al hun slingers gebruiken van baby tot volwassen leeftijd. Daarnaast shop ik graag ook andere snuisterijen uiteraard! ;-)
Anneke
Westervoort
Correcte en snelle service, goederen zoals op afbeelding. Tevreden klant!
Freya
Zoersel
Het was heel makkelijk om te bestellen bij WeLoveDeco, de verzending was snel en het item was precies zoals beschreven!
Miranda
Lemmer
Supergave set voor mijn zoontje zijn 2e verjaardag besteld! Gepersonaliseerd en zo mooi!
Yoni
Zaandam