Top service!

Ik had zelf vrijdag pas aan het eind van de middag besteld, niet goed gelezen uiteraard, dus ik er achteraan gemaild of het maandag zou lukken om te drukken en versturen. Het is gelukt, toppers! Hartelijk dank!

Net zoals ik het wou

Superhandig dat online personaliseren! Ons geboortebord voor aan het raam ziet er net uit zoals we het wouden.

Mooi, en de verzending is snel!

Tas besteld met naam, de tas is netjes ook de verpakking en de verzending is erg snel! 1 werkdag?! Ik vraag mij zelfs af hoe je het zo snel voor elkaar krijgt. Maar super tof! Ook de prijs vond ik erg meevallen!

Snelle en vlotte levering

Mooie artikelen

Uitstekende service en producten

Voor mijn dochtertjes verjaardag waren we op zoek naar een leuke 3 jaar ballon en iets van Gabby Dollhouse. Op de website zagen we een ontzettende leuke eenhoorn 3 en een mooie ballon van Gabby en vlaggenslinger. Na het bestellen was tot onze verbazing de levering gelijk de volgende dag. Super service en de producten zijn van super kwaliteit. Als we weer een feestje hebben gaan we hier zeker weer bestellen!

Breed assortiment en goede kwaliteit

Het hele jaar door een breed assortiment. De producten die je besteld zijn snel in huis en van echt goede kwaliteit. Boven verwachting goed!

Levering tweemaal misgelopen – gebrekkige opvolging - geen klantvriendelijkheid

De bestelling liep een eerste keer een week vertraging op door interne systeem- en voorraadproblemen. Daarbij werd foutief gecommuniceerd dat de bestelling verzonden was, wat later niet correct bleek. Vervolgens liep dezelfde bestelling een tweede keer mis door gebrekkige interne opvolging. De klantendienst was op een bepaald moment niet bereikbaar en op een later moment slechts na lange wachttijd. Het telefoongesprek werd bovendien voortijdig beëindigd. Het volledige dossier heb ik als klant zelf actief moeten opvolgen. De uitkomst was dat ik bijkomende kosten moest maken voor het feest en producten laattijdig ontving die ik niet meer nodig had. De fouten werden erkend, maar de praktische afhandeling (retour en administratie) werd volledig bij mij gelegd. Jammer, want het assortiment is mooi, maar de opvolging, communicatie en klantgerichtheid schoten in dit dossier tekort.

Super tevreden!

k heb onlangs een tas gekocht met naam en ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop. De kwaliteit is veel beter dan ik had verwacht en de tas ziet er precies zo uit als op de foto. De service was snel en professioneel, en de communicatie verliep heel vriendelijk en duidelijk. Mijn vragen werden meteen beantwoord en ik voelde me echt serieus genomen als klant. Alles was netjes verpakt en de levering was ook snel. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag nog een keer!

Super leuke website voor feestjes

Een hele leuke website met de origineelste items om een super mooi (verjaardags)feest te organiseren

Ik koop al mijn gepersonaliseerde cadeaus bij We love deco! Goede kwaliteit en mega snel in huis. Echt heel fijn.

Bezorging was snel, product zoals omschreven! Heel blij met deze aankoop!

uitstekend aanbod!

Absoluut geen klachten. Ik vind altijd wat ik zoek en krijg uitstekende aanbevelingen op de webshop. Topservice en snelle levering. Exact wat het moet zijn :-)

Super tevreden!

Ik bestelde twee gepersonaliseerde lampjes voor op de kinderkamer. Toen ik de bestelbevestiging kreeg, zag ik dat ik een typefout had gemaakt in één van de namen. Ik belde de volgende ochtend meteen met de klantenservice. Ik was een beetje huiverig toen ik de reviews las, maar ik kreeg binnen twee minuten iemand aan de lijn. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en de door mijzelf gemaakte fout werd door de medewerkster aangepast. Een dag later ontving ik bericht dat mijn bestelling was Verzonden, en nog een dag later had ik deze in huis. De lampjes werken perfect en zijn precies zoals afgebeeld op de website. Ik ben er zeer blij mee en ik zou in de toekomst zeker weer bij We love deco bestellen.

Super snel bezorgd

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar kaarten. En we vonden een leuk ontwerp op de site. We hadden 3 verschillende soorten uitnodigingen nodig, maar wilden wel dezelfde kaart. Dit kon gemakkelijk door het ontwerp te kopiëren en aan te passen. Na 2 dagen hadden we de kaarten al in huis.

Totaalplaatje klopte volledig

Wij hielden een Gender reveal en gingen voor de neutrale ballonnen, samen met de tafeldecoratie. Dank voor de super snelle verzending. Ik raad jullie zeker aan en kom nog snel terug voor een volgende feestje!

Alles was duidelijk en het product is top!

Alles ging vlot alleq was duidelijk

Goede service toen toch iets niet goed bleek te zijn. Zeer tevreden over de bestelde kaarten, tijdig binnen en netjes verzonden.

Zeer goede service

Zeer mooie producten die snel verzonden worden

Goede qualiteit slechte service

Ik heb een huisnummer bordje besteld met onze namen erin, alleen de witte cirkel (rand) staat niet helemaal in het midden en dit valt erg op. Lastig te zien met bestellen maar hier had degene die ze print/maakt best op kunnen letten vind ik. Verder snel bezorgd.

Alles perfect in orde

Snelle levering van verschillende zaken in 1 pakket.

Ziet er prachtig uit

Goede service en kwaliteit, ben er heel erg blij mee

Goede producten en snelle levering

De artikelen kloppen met de foto’s Als je vergelijkt met andere sits, zitten de prijzen goed.

Mooi ontwerp!

Bij ‘We Love Deco’ een erg mooi huisnummerbord kunnen ontwerpen op een hele makkelijke manier. Snel bezorgd en goede service! So we love deco!

Really good quality

Beautiful. Good quality material and clear print

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ