bestelling meteen de dag erna aangekomen was meteen verrast! Alles zat goed verpakt maar buiten dat was het speelgoed boven mijn verwachtingen, sensorisch en kwalitatief duurzaam, iedereen zou dat in huis moeten hebben
De kleuters van de klas zijn super blij met de magna tiles! Wat een leuke speel ervaringen!
Mooie overzichtelijke webshop. Ik was specifiek naar iets opzoek en heb het enkel hier gevonden. Ik ben fan.
Een cadeau nodig voor een verjaardag , hier vind je het! Zo blij dat ik deze site ontdekt heb , om een feestje te organiseren maar ook voor de cadeau’s!
Precies zoals je het wilt.
Diverse spullen besteld om te spelen met magisch zand voor de verjaardag van kleinzoon die 2 jaar werd. Hij vindt het helemaal geweldig. Zeer aan te bevelen voor kinderen van die leeftijd. Levering was keurig op tijd en goed verpakt.
Mijn bestelling was zeer snel geleverd en was enorm tevreden van mijn draagdoek voor mijn dochtertje
Ik had stickers voor een vlaggenlijn aan te hangen besteld. Jammer genoeg zijn deze niet sterk genoeg om aan de muur te bevestigen en de vlaggenlijn vast te houden. Komen telkens los van de muur.
Beste Femke, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was, maar jammer dat de stickers niet sterk genoeg zijn om de vlaggenlijn aan de muur te bevestigen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. We nemen vandaag nog contact met je op om dit met je te bespreken en een passende oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Voor mijn bruiloft heb ik een grote bestelling gedaan met gepersonaliseerde items, helaas het meerendeel van de bestelling niet ontvangen na 4 weken. Op de e-mail geen reactie en telefonisch onbereikbaar.
Beste Melany, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je bestelling – zeker met gepersonaliseerde items voor je bruiloft – niet volledig is geleverd en dat je ons in eerste instantie niet hebt kunnen bereiken. Onze excuses voor het ongemak en de stress die dit heeft veroorzaakt. Ik zie dat er inmiddels telefonisch contact is geweest. Hopelijk is alles nu naar tevredenheid opgelost. Mocht er toch nog iets openstaan, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Originele bedankjes voor gasten. Waar je ook makkelijk je eigen stijl in kan doorvoeren. Ze geven je goed advies over je ontwerp voordat het gedrukt wordt
Wij hebben voor onze bruiloft bedankjes besteld maar het is niet goed geleverd. Nu probeer ik ze te bereiken maar krijg ze telefonisch niet te pakken en ik heb geen reactie per mail ontvangen. Na de vele slechte recensies die ik heb gelezen ben ik bang dat dit niet goed gaat komen.
Beste Evelien, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling voor de bruiloft niet correct is geleverd en dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Zeker bij een moment als een bruiloft begrijpen we hoe belangrijk het is dat alles klopt en op tijd binnen is. Onze excuses voor het ongemak. We nemen vandaag nog contact met je op om dit met je te bespreken en een passende oplossing te vinden. Dank je wel voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Normaal ben ik altijd tevreden van jullie producten en diensten. Maar deze keer is het anders verlopen. We hebben een gepersonaliseerd traktatie besteld, bestaande uit persoonlijke doosjes en stoepkrijt. Echter passen de krijtjes niet goed in de doosjes waardoor de doosjes scheuren. Bovendien waren er heel veel krijtjes gebroken, wat enorm jammer is aangezien we deze dan niet kunnen gebruiken.
Beste Jana, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je deze keer niet tevreden bent, zeker als je eerdere ervaringen positief waren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de stoepkrijtjes niet goed in de doosjes passen en dat er zoveel zijn gebroken – dat is erg teleurstellend, zeker bij een gepersonaliseerde traktatie. Onze excuses voor het ongemak. Ik heb gezien dat je inmiddels al contact hebt gehad en zijn wij in afwachting van jouw reactie om dit met je te bespreken en een passende oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Ik heb twee koffertjes (met naam) besteld. De pakketjes kwamen erg snel aan en ik ben erg tevreden. De koffertjes zien er super mooi uit en de kwaliteit is ook goed.
Snel en netjes geleverd, zoals op het plaatje
De kandelaars zien er prachtig uit nu wil Ik er nog led verlichting bij kopen dan is het helemaal klaar een pluimpje voor jullie
Onze dochter vindt de ballonnen echt geweldig. Ze wilde heel graag een puppy thema voor haar verjaardag en dat is heel goed gelukt zo!
Beste Tilleke, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat jullie dochter zo blij is met de ballonnen! Wel jammer dat er één al zo snel lek ging doordat een naad losliet — dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. We nemen contact met je op om dit samen even goed te bekijken en een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Revisión original
Onze dochter vindt de ballonnen geweldig. Wel echt voorzichtig doen. Een van de ballonnen ging een half uur na het opblazen vanzelf lek doordat een naad losliet. Gelukkig heeft ze het niet gezien.
We hebben een leuk rugtasje laten personaliseren voor onze dochter voor mee na de opvang. En het tasje is waanzinnig mooi geworden! En van goede kwaliteit!
Blij mee, werd ook vlot geleverd. Misschien nog een documentcheck toevoegen, dat het vanuit het bedrijf nog even gecheckt wordt. Niet storend ofzo, maar een extra controle door professioneel oog altijd goed!
Ik bestel zeker opnieuw!
Het was heel snel te bestellen en verzonden! En zelfs de volgende dag al in huis! Fantastisch, het product lijkt ook precies zoals op de foto’s en ook de omschrijving online klopt precies zoals het product in het echt. Heel tevreden!
Ik heb de bestelling op zaterdagavond geplaatst en maandagochtend werd ze geleverd. De 2 bestelde zaken waren zeer goed verpakt en zijn helemaal prima!
Zeker een aanrader. Goede communicatie, mooie producten, snelle levering.
Alles snel goed ingepakt ontvangen. Mooie kwaliteit net al op her plaatje
Mooie website. Product snel geleverd en goed ingepakt
Snelle levering en de bestelde artikelen zijn zoals ze op de site tonen!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ