Heel blij met mijn bestelling, en leuk om zoiets moois cadeau te doen!
De bestelling betrof hangertjes met de namen van huisdieren. Alles goed gegaan en mooi op tijd geleverd.
Ik ben blij met de producten, en de service is top. Ik zou het iedereen aanraden.
Fijne webshop waar je alles kan vinden voor de geboorte van je kind, ook heel overzichtelijk! Ik heb het design van het welkoms bord volledig zelf kunnen samenstellen en dit was eenvoudig! Ook zijn er eerlijke prijzen op deze webshop. Voor mij weer een reden om hier wat te halen. Ik kom zeker terug!!! Gr een zeer te vrede klant.
Mijn pakket is nog steeds niet binnen. Bij dit bedrijf besteld omdat ik het met spoed nodig had. Aangegeven dat het naar een pakketautomaat kan omdat ik zekerheid wilde hebben. Uiteindelijk is het retour gegaan en heb ik geen idee wanneer ik het binnen zal krijgen.
Via bol.com. besteld. Er was aangegeven dat de bezorging gedaan was, via de brievenbus. Niet dus! Ook niet bij de buren! Ben mijn geld dus kwijt!
Zeer mooie template voor de trouwuitnodiging en sluitzegels via de website kunnen personaliseren. Mooi assortiment van decoratie voor de trouw. Zeer snelle levering.
27 november mijn guestbook en enveloppenbox besteld vandaag 26/12 nog steeds niets aangekregen ! Ondertussen al 2 keer gemaild waar ik gewoon geen antwoord op krijg !! Had ik het geweten had ik hier nooit bestel. Kost allemaal genoeg. Als je last minute iets nodig hebt voor je huwelijk bestel het hier dan NIET !!!
Wanneer ik de drinkfles in ontvangst heb genomen zag ik meteen dat het van heel goeie kwaliteit is en heel handig in gebruik voor mijn kleinkinderen. In de toekomst zal ik zeker nog bestellen bij jullie
Op doos met 6 champagne glazen geen “fragile” sticker. Glazen uiteraard kapot gearriveerd. Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op herhaaldelijke mails.
Beste Turkan, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de champagneglazen kapot zijn aangekomen en dat je ons niet hebt kunnen bereiken. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat het inmiddels is opgepakt door onze klantenservice. Hopelijk wordt alles snel naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Snelle verzending!
Het lampje is erg mooi, goed licht en goed verpakt.
Ik heb een kersthanger laten maken van mijn onlangs overleden hondje. Wat is de foto ontzettend mooi op de kersthanger bedrukt. Echt heel erg blij mee en ik ga dit ook zeker kado geven, met andere foto’s uiteraard.
Snelle verzending
Ik heb al enkele malen besteld bij we love deco en was er steeds content van, maar heb deze week iets aangekregen waarbij de doos van 1 speelgoedje reeds opengedaan was en er terug ingepropt was. Dit was in een gesloten doos eromheen dus is niet bij de post gebeurd. Ik heb hiervoor een mailtje gestuurd en tot op heden nog geen antwoord gehad... Dit is wel jammer want alle vorige keren echt wel content!
2 folie ballonnen besteld en een zakje met normale ballonnen. Handig website en snelle levering. Ballonnen van mooie kwaliteit. Alleen ontbraken de rietjes om de folie ballonnen op te blazen. Zelf moeten prutsen met een opengemaakte pen. Geprobeerd de klantenservice te bellen om te vertellen dat dit misschien een productiefout is maar na 2x zeer lang in de wacht te staan en 'tig wachten voor u' opgegeven.
Beste Simone, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van de ballonnen en de snelle levering, maar jammer dat de rietjes voor de folieballonnen ontbraken. Onze excuses voor het ongemak en de moeite die je hebt moeten doen om dit door te geven. Ik zie dat er inmiddels contact met je loopt, en hopelijk wordt alles snel naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Genoeg keuze. Alles wordt netjes verpakt en snel verzonden. Ook in deze tijd van het jaar.
Leuke cadeautjes, goede kwaliteit, snelle levering
Ondanks de waarschuwing dat er zwarte letters op de plastic cupjes staan, is dit op geen enkele van de foto’s te zien. Echter in het echt zijn de letters voor meer dan de helft van het product zichtbaar, en niet af te plakken met de stickers die zijn bijgeleverd. Ondanks meerdere mails over ontevredenheid geen reactie. Stickers waren zoals gehoopt.
Beste Doortje, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de foto’s van het product misleidend overkwamen en dat de zwarte letters meer zichtbaar waren dan verwacht. Fijn dat de stickers wel naar wens waren. Onze excuses voor het ongemak en dat je geen reactie ontving op je eerdere mails. Ik zie dat het inmiddels is opgelost. Hopelijk ben je nu tevreden met de geboden oplossing. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Het kerststuk voor de voordeur is echt prachtig, mooier dan op het plaatje. Helaas staat op het kaartje dat het niet kleurvast is en kleuren kunnen uitlopen als ze nat worden. Dat stond niet op de website. Nu maar hopen dat de regenbui mijn voordeur voorbij gaat….
Ik heb al eerder artikelen gekocht en het is een geweldige website. Ga zo door!
Update: nu pas het geld terug gekregen na heel vaak proberen contact te krijgen eindelijk het probleem opgelost. Besteld en het zou maandag geleverd worden. Nu 4 dagen later nog steeds geen levering of verzendmail gehad en ik heb alles geprobeerd Facebook, instagram, bellen en mail sturen, geen enkele reactie. Echt waardeloos ik wil mijn spullen gewoon ontvangen. Aan de telefoon word gezegd nog 1 wachtende voor u en als je aan de beurt bent is er geen enkele medewerker te spreken en word de verbinding verbroken. Ik zou graag mijn bestelde artikelen ontvangen en anders mijn geld terug.
Beste Shirley, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen en ons niet kon bereiken via verschillende kanalen. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Ik zie dat het inmiddels is opgelost. Hopelijk ben je nu tevreden met de geboden oplossing. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Revisión original
Heel makkelijk heb ik een product kunnen maken en de levering was erg snel.
Mooi en snel geleverd
Klantenservice denkt goed mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling na een dag al was bezorgd, dus sneller dan normaal bij gepersonaliseerde producten.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ