Klantenservice denkt goed mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling na een dag al was bezorgd, dus sneller dan normaal bij gepersonaliseerde producten.
Ik heb mijn bestelling ontvangen en heb voor inpakservice extra betaald. Nu kreeg ik mijn bestelling zonder inpak verpakking. Ik heb 2 x gemaild naar jullie, ik heb 3 keer gebeld maar krijg geen gehoor… vind het raar dat je betaald voor iets wat je niet krijgt en vervolgens geen contact met jullie krijg.
Beste Cindy, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling niet was ingepakt terwijl je hiervoor had betaald, en dat je ons moeilijk kon bereiken. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat het inmiddels is opgelost. Hopelijk ben je nu tevreden met de geboden oplossing. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Dan heb ik gereclameerd en nog steeds niet gehoord. Bijzonder frusterend
Beste Hans, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het product niet aan je verwachtingen voldeed en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je mail. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat er inmiddels contact met je loopt en hoop dat we dit snel naar tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Geweldig in één woord.
De bestelde artikelen zien er precies uit zoals op de website te zien. De kwaliteit is goed. De levering was super vlot en correct
Mijn bestelling was beschadigd en onbruikbaar. Niet mogelijk om nieuwe te versturen. Belofte /mail ontvangen ivm terugbetaling. Had eerst mail verstuurd , maar geen antwoord, dan telefonisch. Wel vriendelijk aan de lijn. Maar gezien het een artikel betrof die ik nodig had vóór de feestdagen, geen tijd om ergens anders andere te bestellen.
Heel snel bediend!
Rugzakje besteld voor de kleine en wat een snelle levering ,heel blij mee
Duidelijke website, snelle levering
Aan We Love Deco ligt het niet, maar de bezorgdienst weet de brievenbus niet te vinden. Wacht nu al 3 dagen extra op mijn pakketje, wat dus gewoon in de brievenbus bezorgd kan worden.
Enorm divers en groot aanbod, heel snel geleverd. Top ervaring!
Fijne service en zoals omschreven.
Snelle levering van twee gepersonaliseerde mutsjes, zien er erg mooi uit!
Ik bestel al jaren een kerstbal met foto voor in de boom. Enorm leuk! Levering is altijd goed word ook goed verpakt. Snelle levering ook. Dit jaar geen doorzichtige achterkant maar een witte achterkant. Doorzichtig is misschien iets klassieker maar ik heb wel de indruk dat de foto veel beter uitkomt op de bal en nu ook veel beter te zien is! Enorm tevreden over eigenlijk alles :)
Mijn product was niet volgens verwachting waarvoor ik een email stuurde, + herinnering, maar helaas nooit antwoord gekregen.
Beste Yen, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je product niet volgens verwachting was en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails. Onze excuses voor het ongemak. We nemen vandaag nog contact met je op om dit met je te bespreken en een oplossing te vinden. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Had m’n bestelling snel binnen. Super fijn!
Per toeval op deze site gekomen i.v.m. met zoekopdracht naar gastenboek. Ik zag het op de site en besteld. Het is een prachtig produkt snel geleverd en netjes verpakt. Kortom ik ben heel tevreden en kom zeker terug op deze site!
ik bestelde een weddingplanner voor mijn zoon en toekomstige schoondochter. Bij het openen van het doosje waren we instant verliefd op de inhoud; Her is een liefdevolle verpakking en planner.
Voor elke gelegenheid kan ik hier alles vinden. Nu iets besteld voor de kinderen en had het de volgende dag netjes in m’n brievenbus!
8 dagen na plaatsen bestelling nog niks ontvangen. Ook geen e-mail dat het onderweg was. Toen gebeld. De volgende dag werd het bezorgd. Ontbrak er een ding. Dus meteen weer gebeld. Het artikel bleek niet op voorraad. Hier niet over geïnformeerd. Het zou maandag worden bedrukt en verzonden, zodat ik het dinsdag zou hebben. Uiteindelijk heb ik het gister ontvangen. Misschien handig om de klant hiervan op de hoogte te stellen.
Beste Samantha, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling en dat er ook nog een artikel ontbrak zonder dat je hierover werd geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze processen te verbeteren. Hopelijk ben je uiteindelijk wel tevreden met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Bestelling niet ontvangen op afgesproken datum. Contact opgenomen op 26-11-2024 reactie pas op 12-12-2024 en dan alleen om te vragen of het nog bezorgt is. Reactie gestuurd dat dit niet ok is, en dan krijg je alleen "Excuses voor het ongemak. Dit komt helaas door de drukte." en verder helemaal niks. Ik ontraad iedereen om hier iets te bestellen.
Beste Bert, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op een reactie en dat je bestelling niet op tijd is geleverd. Onze excuses voor het ongemak en voor de manier waarop dit is afgehandeld. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren. Mocht je nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Binnen 24 uur een mooi spandoek geleverd gekregen voor een mooie prijs. Ga zo door! Van harte aanbevolen
Degelijk en mooi voor een goede prijs.
Erg leuke spulletjes die ik nog nergens anders gezien had aan democratische prijzen. Groot aanbod om uit te kiezen. Goed verpakt, alles in orde en snel toegekomen.
Na het plaatsen van mijn negatieve ervaringen dmv een beoordeling. Is het opgepakt door PartyDeco. Ik heb een nette mail ontvangen, ze geven aan dat ze mijn feedback waarderen en mee gaan nemen. Ook heb ik nieuwe kaarten ontvangen, en is het netjes opgevolgd of alles naar wens was. Inmiddels heb ik dus mijn product naar wens ontvangen. Echter vind ik het wel jammer dat ik pas reactie krijg na het plaatsen van een negatieve ervaring. En wat ik ook niet helemaal chique vind, is dat ik na het oplossen achteraf -voor mijn gevoel- stiekem een automatisch mailtje krijg om mijn beoordeling aan te passen. Nu komt het over alsof ze het alleen voor de 10 sterren doen. Had ze in de mail erbij gezegd; 'aangezien we het nu opgelost hebben zou ik het fijn vinden als je deze toevoeging toevoegt aan je beoordeling zodat andere ook kunnen teruglezen dat wij het opgepakt hebben' had ik dat meer gewaardeerd!
Revisión original
Ik bestel al sinds onze bruiloft (2017) bij jullie. Juni 2023 een bestelling gedaan, ook dingen besteld die ik pas nodig had in februari 2024. Uiteraard de bestelling gecontroleerd bij ontvangst op hoeveelheden en type producten, deze klopte. Februari 2024 maak ik een van mijn bestelde producten open, om in elkaar te zetten. Kom ik er achter dat deze niet NIEUW was, maar al eens eerder gebruikt is geweest, want de glazuurresten zaten op de 'donutwall'. Deze feedback heb ik per mail met jullie gemaild tevens vroeg ik niet om een compensatie e.d. maar wilde de feedback delen. Maar ik kreeg me toch een onvriendelijke reactie terug. Inmiddels heb ik tijdens Black Friday 'week' (nov 24) weer een grote bestelling gedaan, namelijk ook geper. kaarten die jullie sinds kort aanbieden. Echter is er een drukfout gemaakt. (Foliedruk heeft niet gepakt) Op 30 november '24 kreeg ik mijn bestelling binnen, en constateerde het 'manco', dus meteen gemaild. Zo'n 3 werkdagen later een reminder gestuurd. En div keren telefonisch proberen contact op te nemen. Ongeacht welk tijdstip ik bel (binnen kantoortijden) ik krijg automatisch een bandje dat er 'twee wachtende voor mij zijn'. Uiteindelijk een DM gestuurd via Instagram. Daar geven jullie wel reactie (de eerste keer!) namelijk dat het momenteel erg druk is op de mail en dat jullie telefonisch gewoon bereikbaar zijn. Ondertussen wordt jullie Instagram vol ge'post' met foto's en filmpjes van kerstborrels e.d. Dan kan je in mijn optiek ook een melding plaatsen dat het onwijs druk is en wat de doorlooptijd is. Dan voel ik me als boze klant in ieder geval gehoord. Afgelopen maandag nogmaals contact gezocht via DM, dit bericht is gelezen, en daar is GEEN reactie op gekomen. Op jullie website staat dat jullie streven binnen 24 uur antwoord te geven, bij drukte snap ik dat dat mogelijk 3 werkdagen wordt. Maar geen 2 weken! Inmiddels hebben jullie een (vaste) klant verloren! Ik beveel PartyDeco/ We Love Deco / KideDeco niet meer aan!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ