Pakket eerst nog niet ontvangen

Terwijl ik het verzoek krijg om de bestelling te beoordelen heb ik deze nog niet ontvangen. Het lijkt kwijt te zijn geraakt bij DHL, waarvoor volgens DHL een onderzoek gestart moet worden door de verzender. Vandaag per e-mail contact opgenomen met de klantenservice, maar nog geen reactie gehad. Tot nu toe dus nog niet tevreden. Ik hoop snel meer te horen zodat ik hierop kan terugkomen. Update 10-12-2024: Uiteindelijk het pakket een week te laat ontvangen, maar in goede staat. Ook gelijk de volgende dag reactie van Welovedeco.nl gehad via de e-mail. Tip voor welovedeco.nl om nog geen verzoeken voor beoordeling te sturen als verzending nog niet aangekomen is. Verder nu wel tevreden.

Ontzettend fijn!

Zou het zeker aanbevelen! Fijne site, en snelle levering. Heb voor me dochter cadeautjes gekocht. En met de drukke feestdagen had ik alle pakketjes optijd binnen. Heb eerder decoratie gekocht. En dit was van goeden kwaliteit. De site is heel overzichtelijk. Je wordt via de mail regelmatig op de hoogte gesteld over je bestelling. Zeker een aanrader!

Netjes en snel geleverd. Een aanrader.

Verkeerd artikel ontvangen - klantenservice onbereikbaar

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Direct contact opgenomen met hun klantenservice per mail, geen reactie. Heb 2x 15min aan de lijn gehangen met hun klantendienst, kreeg niemand te horen. Ben hier daarnaast ook heel wat telefoonkosten door kwijt! Ongezien!

Blij met mijn aankoop, jammer van de berijkbaarheid

Beste, Ik heb perongeluk een verkeerde bestelling gedaan op dezelfde dag dat ik mijn correcte bestelling geplaatst heb. Ik heb jullie op dat zelfde moment 3x proberen bellen waarbij JULLIE 3 x zelf de telefoon hebben afgelegd. Ik heb jullie kort erna een mail gestuurd dat de bestelling mocht geanimeerd worden. deze is volledig genegeerd geweest en met gevolg dat ik mijn foute bestelling heb moeten terug sturen. Kers op de taart !!! Ik heb bijna 6 euro !!! Verzendkosten mogen betalen ?! Jammere zaak.

Pakje niet ontvangen en na een week nog steeds geen reactie

Dit is de tweede keer dat ik bij deco bestel. Telkens aan mooie prijzen en een snelle levering. Jammer genoeg deze keer mijn pakje niet ontvangen en na 3 keer contact op te nemen (2xmail en 1xcontactformulier) en een week later heb ik nog steeds geen antwoord gekregen. Hopelijk snel reactie en een oplossing.

Mijn bestelling is niet goed gegraveerd

Helaas zijn beide producten niet juist gegraveerd en ik krijg geen reactie op mijn mail en ingesproken bericht.

Fijne site om te bestellen, snelle service en levering!

Artikel voldeed aan mijn verwachting en werd snel bezorgd.

Het artikel voldeed precies aan mijn wensen en werd snel bezorgd!

Prima levering, snel,

Altijd goed geregeld

Oudroze

Helaas zijn de beschrijvingen niet juist. Er wordt vermeld dat het oudroze is, maar het is gewoon lichtroze

Hele snelle levering en mooie kwaliteit

Super snel gepersonaliseerd item in huis!

Makkelijk besteld, snelle verzending en levering. Mooi product - precies zoals afgebeeld!

Lichte teleurstelling

Bij de gender reveal kwam boven water dat de slinger niet correct was. In plaats van een 'L' is er tweemaal een 'Y' opgeleverd voor de slinger. Daarnaast had ik een helium tank besteld voor 20 ballonnen en heb ik daarmee ongeveer 14 kleine ballonnen mee kunnen vullen voordat de tank leeg was. We hebben dit creatief opgelost, maar het was natuurlijk wel jammer. Overige producten (ballonnen, gewichtjes en touw) wel goed en snel ontvangen.

Fijn!

Snelle levering Al eerder wat besteld bij jullie en toen al heel tevreden.

I love it!!

Toen ik mijn bestelling binnen kreeg kon ik niet wachten om het te openen. Toen ik het eenmaal vast had vond ik het de perfecte kerstcadeau voor mijn kleine zus. Meteen zag ik ook dat het met 1 van de beste kwaliteit gemaakt is. Heel top!!!!

Houten speelbak Dino's met naam, besteld op 27 november. Maandag 2 dec al in huis. Ziet eruit zoals afgebeeld. Mooie Black friday korting. Snelle service en goede communicatie. Zou jullie zeker aanbevelen.

De leertoren is stevig, veilig en makkelijk in elkaar te zetten!

Ik ben ontzettend blij met de leertoren die ik heb besteld! De kwaliteit is top: stevig, veilig en mooi afgewerkt. Mijn dochtertje van 1,5 jaar is er dol op en kan nu gemakkelijk meehelpen in de keuken. De hoogte is perfect, zodat ze zonder moeite bij het aanrecht kan staan. Ik voel me veel veiliger nu ze zelfstandig bij het aanrecht kan staan, en ik merk dat ze echt trots is om mee te doen. Dit was echt een geweldige aankoop! Zeker een aanrader voor andere ouders!

Snelle en verzorgde levering

‘S Ochtends besteld en dag nadien al geleverd. Heel snelle levering dus.

Tevreden

Vanwege drukte duurde het iets langer voordat ik goed geholpen werd, maar het is naar tevredenheid opgelost.

Snelle bezorging en ruime keuze uit producten

Heel vriendelijke service. Er was een artikel kapot geleverd en heb de centjes teruggekregen. Ook snelle levering

Goed product en een snelle levering

Het ging even mis met de black friday code. Die wilde niet. Ik heb gebeld en de meneer zou het voor mij uitzoeken en mij terug mailen. Nooit een mail gehad. Later lukte het wel met de code.

Na reviews te lezen kreeg ik een beetje bang dat mijn bestelling niet aan zou komen. Maar alles netjes en snel ontvangen. Helemaal top.

Bestelling niet ontvangen & geen contact

Mijn bestelling niet ontvangen, pakket door dhl retour gestuurd naar jullie & ander pakket is vertraagd voor 2 werkdagen echter na 5 dagen nog niet geleverd. Moet contact opnemen met de verzender, jullie dus. Krijg echter geen contact. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Aan de telefoon sta ik eerst 20 minuten in de wacht en wordt gezegd dat de lijn vrij is en dat ik de eerstvolgende ben maar dan wordt aangegeven dat niemand bereikbaar is en ik een bericht kan inspreken. Dit doe ik echter hoor ik hier ook niets op. Zeer slechte service!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ