De levering van het pakket ging razend snel, niet sop aan te merken. Over het algemeen ook tevreden, maar de kwaliteit is toch niet zo super. Bovendien kochten we een pastelkleurige slinger (pick & mix pastel ginger ray) en bleek dat we die thuis nog zelf in elkaar moesten steken. De papiertjes plooien, vouwen en draaien en dan nog door de draad steken. Tijdens het 'bouwen' gingen er ook 2 slingerelementen stuk door lage kwaliteit en fragiel papier. De slinger is door zelf bouwen ook zeer kort, want er is geen spatie voorzien tussen elk slinger element. Staat er ook niet bij vermeld bij de aankoop.
Altijd een fijne ervaring! Een betrouwbare webshop met super leuke spulletjes! Ook nog snel verzonden. Heel fijn!
Helemaal tevreden over de vlag/ banner
Ondanks dat de foto's geen hoge resolutie hadden, zijn ze op het spandoek heel mooi afgedrukt. Er zaten op de hoeken goede ringen in om het spandoek te bevestigen. Snelle levering. (Zondagavond verstuurd en woensdag in huis) Een prima prijs!
al meerdere keren een aankoop gedaan en tot nu toe altijd een positieve ervaring gehad als ik een bestelling deed. Gebruiksvriendelijke site met een ruim aanbod aan kwalitatief materiaal. Als kleuterjuf en mama ben ik fan.
Mijn bestelling werd later geleverd. Telefonisch niet door te komen, op mails en voicemail werd niet gereageerd. Ik heb mijn bestelling wel gekregen, en ook helemaal in orde. Ben er blij mee. Ik vond het niet fijn dat er niet gereageerd werd. Het zou ook fijn zijn de levertijd aan te passen als die anders is dan vermeld bij het artikel.
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling uiteindelijk helemaal in orde is en dat je er blij mee bent. We begrijpen echter dat het frustrerend is geweest dat je geen reactie kreeg en dat de levertijd niet overeenkwam met wat was aangegeven. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback mee en werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
De titel zegt eigenlijk al genoeg. Er zijn genoeg leuke spulletjes op de websites op er een leuk/mooi feestje van te maken.
Hele snelle levering, en altijd prachtige spullen voor een betaalbare prijs!
Bestelling werd snel geleverd en was zorgvuldig ingepakt. Drie hydrofiele luiers zijn van goede kwaliteit. Speelgoedpop voldeed volledig aan mijn verwachting. Kortom : ben een tevreden klant.
Wat ik altijd zo irritant vind om een score achter te laten terwijl ik het pakket nog niet eens binnen heb….
Fijne website, snelle service
Gebruik dit wel in mijn vensterbank met een groene kerstslinger en waxine lichtjes.
Helaas bleek mijn bestelling beschadigd. Tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen op inmiddels 3 verzonden e-mails. Jammer, hopelijk hoor ik snel wat en kan ik na een goede oplossing wel een positieve review achterlaten Het heeft even geduurd en uiteindelijk best veel heen en weer gemaild. De kandelaar was helaas uiteindelijk uitverkocht en daardoor heb ik mijn geld terug gekregen
Beste Sanne, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen en dat je lang hebt moeten wachten op een reactie. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat er inmiddels contact is met onze klantenservice. Hopelijk kunnen we het snel naar tevredenheid oplossen, zodat je alsnog een positieve ervaring hebt. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Revisión original
Het was prettig winkelen overzichtig en makkelijj te bestellen Net zoals de verzending en afhandeling. De dag na de bestelling kon ik alles volgen en het pakket afhalen bij een afhaal point Top
Super kwaliteit, exact wat ik verwachte
Bestelling werd snel geleverd, was goed verpakt en was precies wat we voor ogen hadden bij de personalisatie. Fantastisch
Ziet er uit zo als op afbeelding
Alles was perfect niks op aan te merken
Houten speelgoed besteld en dag erna was het in huis. Hoog kwaliteit afgewerkt speelgoed en veilig. Heel blij mee.
Vrij snel de slab binnen. Echter zijn de letters zo dun dat de naam bijna niet leesbaar is.
Beste Jessica, Bedankt voor je review. Fijn dat de slab snel geleverd is, maar jammer dat de letters bijna niet zichtbaar zijn. Dat is natuurlijk teleurstellend voor je. Neem alsjeblieft contact met ons op en stuur gelijk een foto mee, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
De stickers op de muur maken de babykamer helemaal af. Ik ben er helemaal blij mee!
Origineel kado
Na een bestelling te hebben geplaatst, gekozen voor de optie om het pakket bij een pakjes automaat te laten bezorgen. Dit zou op donderdag worden bezorgd maar werd uitgesteld naar vrijdag, toen zaterdag, toen maandag en toen kreeg ik bericht dat het pakket terug gestuurd zou worden naar de afzender. Ik heb dit direct gemeld bij de verkoper als ook bij de bezorger. De bezorger reageerde direct met de mededeling dat het pakket niet in de automaat past. (Waarom krijg ik die bezorgoptie dan als keuze?) De verkoper heeft tot op heden nog niet gereageerd. Wel vinden ze het nodig mijn mening te vragen over het product. Nou aangezien ik niks heb ontvangen en ook geen reactie krijg, kan ik niet anders dan een slechte recensie geven. Jammer. Nu maar weer zien hoe ik mijn geld terug krijg...
Beste Evert, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat je pakket niet is geleverd en dat je geen reactie hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Het is uiteraard frustrerend als je pakket teruggestuurd wordt zonder duidelijke oplossing. We nemen vandaag contact met je op. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Ik had blijkbaar de verkeerde naambord voordeur besteld, direct meerdere keren gebeld en gemaild, geen respons. Nu heb ik in huis en kan niet meer aangepast worden of terug sturen. Daarom cijfer 3. Voor de positieve, het is erg snel geleverd en het is heel aangekomen.
Beste Jenny, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het naambord snel en in goede staat geleverd is, maar vervelend dat je ons niet hebt kunnen bereiken om de bestelling aan te passen. Onze excuses voor het ongemak. We nemen vandaag contact met je op om dit verder met je te bespreken. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Wat ik jammer vind, is dat de lettergrootte van de naam kleiner is dan bij een eerdere aankoop.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ