'S avonds besteld, de dag erna direct geleverd! Duidelijk op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling en werd zoals aangegeven binnen het tijdsvak bezorgd.
Mijn dochtertje kreeg voor haar tweede verjaardag een poppenhuis cadeau hetgeen ze kan aanvullen met de mooiste spulletjes uit de Maileg collectie. Bij iedere gelegenheid nemen we de kans om haar muizenhuis aan te vullen met nieuwe muisjes, konijntjes, meubeltjes en accessoires. Via de website van "We Love Deco" vinden we een ruim assortiment Maileg tegen de beste prijzen. Wij keren steeds terug naar We Love Deco!
Mijn bestelling was snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden. Was erg fijn!
Ik heb vaker besteld hier, en het is altijd erg fijn verlopen. Heel snel en professioneel
Ik heb de wijnkistjes besteld die je kon personaliseren. Het was echt heel snel geleverd dus daar waren we echt heel erg blij mee, het personaliseren was ook mooi gelukt! Maar ik denk wat het helemaal had afgemaakt als het kistje zelf ietsjes steviger in elkaar zou zitten en als er van dat houtwol in het zou kistje zitten, maar dit krijg je er niet bij. Dit had het denk ik helemaal afgemaakt. Prima als het dan ietsjes duurder zou zijn geweest en het zat er wel bij in, want persoonlijk wil ik dat nu nog los ergens gaan kopen zodat de fles er wat netter bij ligt. Maar wat ik al zei dat is persoonlijk, voor andere mensen maakt dat niet zoveel uit. Maar de website werkt verder goed, snelle levering, veel updates per email over je bestelling en status ervan dus verder helemaal toppie!
Veel keuze, de mogelijkheid om je items te personaliseren is super. Snelle service.
Snelle verzending en goed verpakt. De gepersonaliseerde stickers zien er precies uit zoals ik voor ogen had.
Ik had bekers besteld met stickers voor een traktatie. Helemaal super. Goede kwaliteit, en snel geleverd
De site is heel makkelijk om leuke cadeaus uit te zoeken. De dag daarna al binnen. Dus super fijn
Ik wacht nog op teruggave van het aankoopbedrag.
Beste Andrea, Wat vervelend dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat er al contact is geweest met onze klantenservice. Je bestelling is afgeleverd bij een pakketautomaat, waarvoor je normaal gesproken een ophaalcode ontvangt. Helaas lijkt er iets mis te zijn gegaan, waardoor je het pakket niet hebt kunnen ophalen. Na een week wordt een pakket automatisch retour gestuurd naar ons magazijn. Zodra de retourzending is ontvangen en verwerkt, volgt vanzelfsprekend ook de terugbetaling. Excuses als dit langer duurt dan verwacht en bedankt voor je begrip en geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
het product is percies wat ik verwachten. goed en netjes aan geleverd.
Mooie versiering en snel geleverd.
Vlotte levering en blij met de spulletjes die we h even aangekocht
Bij het bestellen van een gepersonaliseerd cadeau lukte het maar niet om een pakketpunt te selecteren om het cadeau daar te laten bezorgen. Daarom via mail contact opgenomen met de service maar óf ik was met een bot aan het mailen óf ik had steeds contact met een andere medewerker want niemand begreep het probleem en dit werd dus ook niet opgelost. Uit frustratie het pakket maar bij mij thuis af laten leveren (met het risico dat het werd ontvangen door de 'verkeerde') om toch het cadeau op tijd hier te krijgen. Blij met hetgeen ik besteld heb maar zeer ontevreden over het bestelproces en daarom ook geen aanrader.
Beste Marieke, Wat vervelend dat het bestelproces zo moeizaam is verlopen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het klopt inderdaad dat er op dit moment een technisch probleem is op de website, waardoor het tijdelijk niet mogelijk is om een servicepunt te selecteren. Onze excuses hiervoor — we zijn druk bezig om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Ik kan helaas geen ordernummer of eerdere mailwisseling terugvinden op dit e-mailadres. Mocht je nog vragen hebben of iets willen laten nakijken, dan kun je ons altijd even een bericht sturen. Fijn om te horen dat je wel blij bent met het bestelde product, en bedankt voor je feedback — die helpt ons om dit soort situaties te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Snelle verzending Goede acties En mooie fijne spullen producten
Ik heb hier hele mooie spullen kunnen halen voor onze bruiloft. Komende woensdag is het eindelijk zo ver en mogen we het ook allemaal gaan gebruiken. Snelle verzending en mooie spullen! Zeker een aanrader.
Heb er al vaker besteld, alles zoals het hoort :)! Leuke spullen en leuk dat je veel dingen kan persinaliseren. Verder prima service.
In een woord top! Goede customer journey en de producten snel in huis. Ik zou deze webshop zeker aanraden.
We hebben een prachtige ringenhouder besteld, die precies past bij het thema van onze bruiloft. En ook andere leuke artikelen: handig en mooi.
Voordat we hebben besteld had ik nog een vraag die is netjes beantwoord! Daarna kon ik de bestelling doen! Alles was netjes en optijd geleverd. SUPER GOEDE ERVARING! En super fijn voor de nette reactie op mijn vragen!
Mijn pakketje raakte zoek, dus mijn review was niet goed. Bedrijf heeft meteen contact met mij opgezocht. En ze hebben dit super opgelost en heel snel! Dank je wel!
Beste Suzanne, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Volgens de trackinginformatie is het pakket inderdaad afgeleverd bij een servicepunt, maar zonder barcode kun je het helaas niet ophalen. Ik zie dat je hierover nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. We adviseren in dit soort gevallen altijd om dat even te doen, zodat we direct kunnen meekijken waar het misgaat en dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. We nemen daarom zo snel mogelijk contact met je op om dit persoonlijk op te lossen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Revisión original
Er wordt gezegd dat het product is afgeleverd bij servicepunt, maar heb nog steeds geen tijdvak ontvangen of barcode
Super snelle levering. Eigenlijk heb ik het nog nooit zo meegemaakt. Op een zondag lekker zitten te neuzen op de site , bestelling gedaan en meteen bericht wanneer het geleverd zou worden. Echt supersnel. Netjes verpakt, zodat er niets stuk is gegaan. Ik meld me wel weer bij deze zaak. Ik spaar het bij elkaar dus tot later.
Heel mooi rugzakje besteld met naam erop. Fantastisch kraamcadeau!
Heb leuke feestelijke items ontvangen, maar nog niet gebruikt, want het feestjes is pas over een maand.
Zeer snelle levering
131 Pieter Zeemanweg