Super leuk, handig en compact. Ze kunnen op t doosje de magneten neerzetten, handig en compact voor onderweg
Mijn pakje kwam de dag erna al aan (en ik die dacht dat het nog 4 dagen kon duren!!!). Super levering en betrouwbare site. Ben heel tevreden met mijn bestelling.
Hadden een trybike gekocht en hebben deze ontvangen met een lekke band. Bij telefonisch contact wordt er niet opgenomen.
Beste Liva, Wat jammer om te horen dat je de Trybike hebt ontvangen met een lekke band – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Ook spijtig dat het telefonisch niet gelukt is om ons te bereiken. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn, zeker als je snel een oplossing verwacht. We nemen vandaag nog contact met je op om dit netjes met je op te lossen, zodat jullie er alsnog plezier van kunnen hebben. Dank je wel voor je geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Personaliseren is soms wat lastig, maar mooie producten!
Gepersonaliseerde artikelen besteld voor de verjaardag van mijn dochter. De postbezorger heeft deze in de tuin gezet zonder dat ik het wist. Het heeft dagen geregend en de spullen (stickers, kartonnen doosjes, slingers) waren daarom doorweekt. Ik nam dit de webshop niet kwalijk, verwachtte wel een oplossing daar ze verantwoordelijk zijn voor de levering. Dit direct gemeld. Na lange tijd antwoord, zeer beknopt, zonder verdere geboden oplossing. Daarna nog een aantal keer contact opgenomen, duurde weer dagen. Helaas opnieuw zonder concreet antwoord. Zeer teleurgesteld. Producten nu elders besteld.
Beste Joanna, Wat ontzettend vervelend dat je bestelling zonder toestemming in de tuin is geplaatst en hierdoor beschadigd is geraakt – dat is natuurlijk absoluut niet zoals het hoort. We begrijpen goed dat je hiervan baalt, zeker omdat het ging om gepersonaliseerde items voor een bijzondere gelegenheid. Onze excuses dat je daarna zo lang hebt moeten wachten op een duidelijke oplossing. Dat is niet de ervaring die je van ons mag verwachten. We nemen dit serieus en zijn er ook zeker mee bezig. We nemen zo spoedig mogelijk weer contact met je op om het op te lossen. Dank je wel voor je geduld en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Ideaal om hier te shoppen voor onder andere heliumballonnen en helium. Het feest was compleet door de artikelen van we love deco.
Ik ben tevreden over het grootste deel van de bestelling. Echter zit er een drukfout in het bestelde welkomsbord. Hier heb ik 4 dagen geleden al over gemaild maar tot op heden nog geen reactie gehad.
Zie boven
Gekocht voor m’n dochter, mooie warme kleur. En staat leuk in haar kamer.
Snelle levering en hele leuke solar lampjes in de tuin gekocht
Fijn bedrijf wat snel verzend inclusief het bedrukken. Aanrader dus!
Wij hebben voor onze bruiloft een grote bestelling geplaatst, zelfs nog met korting! Gastenboek tot magneetcorsages en foamsticks tot bedankjes. De bedankjes zijn voor ons de waxinelichtje houders van hout met inscriptie, zien er echt tof uit! Alles kwam 1 week na het bestellen binnen, keurig verpakt in belletjes folie. Alle producten zien er goed uit. Heb eigenlijk geen commentaar.
We hebben een gastenboek besteld, maar deze kwam zwaar verbogen binnen. Te horen gekregen dat je voor defecte/beschadigde items een mail moet sturen met fotos. Na dit gedaan te hebben, hebben we niks meer van ze gehoord.
Beste Joëlle, Wat vervelend om te horen dat het gastenboek beschadigd is aangekomen – dat is natuurlijk niet de bedoeling. En onze excuses dat je daarna geen reactie hebt ontvangen op je mail, dat begrijpen we goed en vinden we erg jammer. We gaan dit zo snel mogelijk voor je oplossen en nemen vandaag nog contact met je op. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Altijd een snelle levering en een heel goede service! Heel blij met onze laatste aankoop, de scoot&ride voor onze dochter.
Fijne websitebezoek, mooie spullen. Alles is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb heel mooi lint gekocht voor de bruidssuikers van mijn dochter. Dat kwam ook snel binnen dus ik kon meteen aan de slag. Echt een aanrader deze winkel als je op zoek bent naar iets voor een bruiloft!
Duidelijk ingedeelde site, de artikelen zijn makkelijk te personaliseren en de kwaliteit is uitstekend!
Ik heb al meerdere items besteld bij Wedding Deco. De producten zien er altijd goed uit en de levering is altijd snel. De gepersonaliseerde producten zien er stijlvol uit.
Mooie producten ontvangen. Bestelling was sneller binnen dan vooraf aangegeven, erg fijn. Producten hebben goede kwaliteit en de persoonlijke ontwerpen hebben een mooie uitwerking gekregen.
Op 28 mei heb ik een schooltas voor mijn dochter besteld. Helaas tot op heden niks meer vernomen. Gemaild 2 x geen reactie tot op heden en gebeld maar na 25 min nog steeds niemand gesproken en toen moest ik helaas zelf door naar een nieuwe afspraak. Ik hoop dat u snel contact met me opneemt. Geesje
Beste Geesje, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je nog niets hebt vernomen over je bestelling en dat je ons zo moeilijk hebt kunnen bereiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en begrijpen we heel goed. We gaan dit zo snel mogelijk voor je uitzoeken en nemen vandaag nog contact met je op om je verder te helpen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Ik had voor mijn kindjes broodtrommels besteld. En ervan sluit niet goed, netjes gevraagd om beeld materiaal en daarbij aangegeven dat ze moeten overleggen met de leverancier wat volkomen begrijpelijk is. Daarnaast wordt er ook aan mijn gevraagd wat voor oplossing voor mij wenselijk is. En ontzettend vriendelijk bedrijf wat zicht richt op klachtgerichtheid, vriendelijkheid en ontzettend snelle levering. Daarnaast verkopen jullie ook de mooiste merken!
KOOP HIER NIET! De website ziet er heel mooi en professioneel uit, maar 1 item van mijn bestelling van 3 onderdelen in totaal was beschadigd aangekomen. Hiervoor is gemaild, maar tevergeefs zonder reactie. Een vergoeding zal ik niet krijgen voor mijn bestelling, het geld zal ik niet terug zien :(
Beste Hanne, Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je bestelling niet in goede staat is aangekomen. We hebben helaas geen eerdere e-mail van je ontvangen, anders hadden we dit uiteraard meteen voor je opgepakt. Onze excuses voor het ongemak! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit alsnog samen op te lossen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Snelle levering! Erg blij mee
Veel keuze, snel bezorgd. Heel blij met de bedankjes, invulkaartjes en het welkomstbord voor onze bruiloft!
Helaas de bestelling niet ontvangen, ook krijg ik geen reactie van de klantenservice op verschillende plekken.
Beste Ilona, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend dat je bestelling vertraagd was en je ons lastig kon bereiken. Inmiddels is er contact met je geweest en is je bestelling vandaag bij je bezorgd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Super leuke bedank doosjes, alleen had een klein foutje gemaakt met typen. Helaas dat niet gezien word/is.
Beste Ziggy, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de bedankdoosjes. Vervelend dat er een klein foutje in de tekst is geslopen. Gepersonaliseerde producten worden direct verwerkt, waardoor we ze helaas niet altijd kunnen controleren of corrigeren achteraf. Toch hopen we dat je er alsnog met plezier gebruik van kunt maken! Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ