Leuke producten

Mooi net zoals op de foto

Snel geleverd en mooie producten. Fijn als je het snel in huis wil hebben.

Supersnel

Mooie online side, knappe leuke spullen en supersnel geleverd.

Teleur stellend

Boek ziet er super uit wat wij ontworpen hebben. Alleen wordt het slecht verpaked en dus kwam het beschadiged aan ipv meteen een nieuwe te sturen krijg je de vraag of jij 25% compensatie wilt voor je volgende boek bestelling

De ideale website voor weddingthings

Wat een super vlotte communicatie via mail en verzending van de bestelde artikelen. Ons gastenboek kwam mooi optijd aan voor ons trouwfeest. Volledig gepersonaliseerd, de scherpte en kwaliteit kon niet beter.

Super leuke babyshower bedankjes

Hele leuke bedankjes voor de babyshower. Viel in de smaak. Er kogen wel wat meer keuzes van snoepjes bij komen(had er nu zelf muisjes in gedaan misschien een idee voor jullie).

Supergoed

De spullen die ik bestelde waren steeds van goede kwaliteit en kwamen zeer snel toe.

Bestellen bij We love deco is een feest!

Ik bestelde enkele artikelen voor een kinderfeestje. Kiezen tussen het ruime, leuke aanbod voelt als een feest. Je krijgt je bestelling ook nog eens in een sneltempo thuis geleverd.

Snel en goed

Na al meerdere sites geprobeerd te hebben ,wat allemaal moeilijk of te duur was, kwam ik hier terecht en was het makkelijk en betaalbaar. En ook nog eens snel geleverd.

Heb al enkele keren een bestelling geplaatst en deze is steeds tip top in orde. Sneller verzending, goed verpakt en het belangrijkste van al, leuke producten!

Leuke producten, prima levertijd.

Goed en correct bedrijf

Al enkele keren besteld altijd blij met de bestelling.Heel snelle levering.Bij een fout die gebeurd is direct reageren en oplossen zonder probleem.Goed en correct.

Leuke kortingen en snelle levering.

Super snelle levering, producten goed verpakt en mooie kwaliteit. Heel tevreden van!

Snelle levering en een mooi product

Een fijne ervaring

Geen levering ontvangen

Op 9 augustus een bestelling geplaatst met 2 dagen levertijd. 11 augustus ontvangen we het bericht dat alles onderweg zou zijn en de 12e geleverd zou worden. de 12e ontvangen we bericht dat het 1 dag vertraagd is. Sindsdien geen bericht, behalve dit verzoek tot het achterlaten van een review van onze ervaring tot nu toe.

Fijne deals, uitgebreid assortiment

Mooie merken, goede aanbiedingen, groot assortiment

snelle levering, mooie korting. Bedankt

Super kwaliteit en snelle bezorging :)

Zeer makkelijk te personaliseren. Zeer vlotte verzending. Heel tevreden!

Heel tevreden!

Mooi producten, goede kwaliteit en snelle verzending

Dik inorde

Ik heb alles en correct toegestuurd gekregen.

Geweldige producten

Echt zeer goede kwaliteit producten, nu voor een mooie sale prijs kunnen aanschaffen. Goede service ook, snel verzonden. Heel blij mee!

Rugzakje en bijhorende drinkfles, brooddoos en snackbox. Supersnel geleverd en heel wat goedkoper dan op bol. Top!

Artikels gekocht in extra sale

Tijdens de extra sale dagen kocht ik enkele artikels. Jammer genoeg liep de site enkele keren vast, waardoor enkele stuks reeds uitverkocht waren. De bestelling werd heel vlot verwerkt en werd de dag nadien al geleverd. Top!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ