Echt op!

Ik wilde graag een koffertje met de geboorte naam er op, en het is zo leuk binnengekomen! Nog mooier dan ik had verwacht!

Prima Service!

Prima Service! Wij hebben een naambord laten maken met een kleur die niet in het systeem stond. Kleur was te donker uitgevallen in eerste instantie. De 2e was precies goed. Al met al goed geholpen door Stephanie van de klantenservice. Erg vriendelijk, en zeker een aanwinst voor het bedrijf. Zou zo weer een item bestellen hier. Aanbeveling!

Alles ziet er prachtig uit. Ben er heel blij mee.

Heel erg goed en mooi.

Ik vond erg mooi voor de prijs super mooi.

Knap!

Vlugge correcte service, écht zoals bij ontwerp op de site, mooi materiaal, kleuren overeenstemmend, op een paar dagen geleverd dus vlug! Het maakte ons feestje af, dank ervoor. Tip (en mag verwijderd worden na het lezen door jullie): Misschien bij elk produkt duidelijk vermelden of bv. de vlaggenlijn/welkomstbord ook buitenshuis kan gebruikt worden, bij eventueel wat minder goed weer. Welkomstbord 's avonds binnengezet maar vlagjes zijn nachtje aan de feesttent blijven hangen en waren klam (half september, mooi weer). Maar eens binnen weer goedgekomen.

Fantastisch!

Wij zochten last minute voor onze bruiloft nog bedankjes. Door jullie service heb ik dat alsnog op de dag zelf kunnen uitdelen! Het zou binnen 2-3 dagen geleverd worden, maar het was er al met een dag! Top service! En de smarties vielen zeker in de smaak.

Snelle levering en zeer mooie spullen! Je krijgt wat je ziet.

Mooi

Duidelijk

Top cadeau!

Voor een bruiloft een memory box laten maken met opschrift. Snelle levering en perfecte maat, alleen jammer dat het opschrift wat licht is. Dat had donkerder gekund i.v.m. leesbaarheid.

Top servive

Snelle levering Veel keuze

A chic and beautiful dress for my little one. The delivery was very fast, thank you.

Altijd onder de indruk van jullie snelle levering

Ik bestelde zondagavond een jas voor mijn zoontje en deze werd geleverd de volgende ochtend om 8u00. Ongelofelijk hoe snel je je bestelling in huis hebt.

Perfect!

Het product was precies zoals beschreven en ik hoopte. En ook heel snel bezorgd! Ik had het binnen 2 werkdagen binnen.

De levering was supersnel binnen onze kleinzoon is er erg blij mee nu kan die zijn mama&papa helpen in de keuken op zijn manier

Duidelijke site, snelle levering en top kwaliteit.

Mooie ruime keuze. En altijd up to date met de trend. Goede klanten contact

Favoriete webshop!

Snelle levering! Hele fijne klantenservice! Ons verlanglijstje voor sint/kerstman werd aangemaakt met zo veel leuke spulletjes van jullie site!

Fijne webshop en veel keuze. Altijd netjes op tijd bezorgd. Bestel hier graag.

Snelle bezorging, product zoals weergegeven

Snelle bezorging, product is zoals staat weergegeven op de site.

Makkelijk besteld en netjes afgeleverd.

Mooie webshop...heb vanalles besteld ivm de verloving van onze dochter en schoonzoon. Bestellen ging vlotjes en de levering was mooi op tijd...fijne shop-ervaring dus wel.Ga zeker nog bestellen bij jullie in de toekomst.

Net die extra touch voor het feestje

Het was makkelijk om via deze website leuke spulletjes voor de aankleding voor het feestje van onze dochter vinden. Zoveel leuks! En we waren wat krap in tijd, maar alles was snel binnen. Top!

Bestelling snel en netjes geleverd. Super leuke traktatie voor een super leuke prijs.

Leuke gepersonaliseerde bakjes

Vond het er wel iets minder mooi uitzien als op foto maar als nog leuk om dit uit te delen zo voor mijn dochter!

Mooie kist met tekst

Kist besteld voor een nichtje die ging trouwen, zag er mooi uit. Snelle levering ook.

Snelle goede verzending

De tasjes waren snel binnen, mooi geborduurd en goed verpakt. Helemaal tevreden, echt een aanrader!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ