poor value for money

We ordered cups for our son birthday. The cups a standard ones with poor quality plastic and the stickers are small. Moreover, stickers come in a separate envelope and we will need to place them ourselves. NOt worh it fir the 45 euros we paid.

Snelle correcte bestelling en thuisbezorging, super!!

Leuke producten , goede kwaliteit

Wat producten t.b.v. een babyshower besteld . Drukwerk is mooi , ziet er goed uit !! Veel keuze ook

Snelle levering en mooie helium ballonnen. Helaas was 1 ballon te zwaar maar we konden dit oplossen door beide aan elkaar vast te maken.

Snelle levering en mooie producten!

Prachtig materiaal

Prachtig materiaal en snelle levering!

Mooie webwinkel met breed assortiment!

Super service en spullen

Dank voor de snelle en fijne service, wordt zeer gewaardeerd!!!

Een alles-winkel voor de leukste spullen voor mijn dochter, maar stiekem ook voor mijzelf.

Eigenlijk kan ik bij jullie terecht voor alles. Al onze favo-merken zijn bij jullie te vinden. Vooral de veilige, kwalitatieve merken. Ik vertrouw er bij jullie op dat het goed is wat ik bestel en dat is fijn én zorgt ervoor dat ik regelmatig weer een bestelling plaats. Ik kijk er naar uit als de bestelling binnenkomt; altijd. En is er een merk of product niet die ik zoek? Er wordt altijd meegekeken en meegedacht voor een oplossing. En anders? Toevallig komt het merk op de 1 of andere manier later vaak alsnog in jullie webwinkel. Bedankt voor de prettige shopervaring!!!!

Mooie producten en snelle levering

Ik heb mooie producten besteld voor de traktaties van mijn dochters, inclusief ballonnen. Goede kwaliteit en snelle levering.

Erg jammer

Helaas is de kwaliteit van het product (Houten Babynaam muur cirkel met naam) dat ik heb besteld slecht en erg achteruit gegaan in vergelijking met 5 jaar geleden (toen heb ik het ook besteld en omdat ik toen heel tevreden was over de kwaliteit heb ik het nu opnieuw besteld). Het materiaal is zeer kwetsbaar en ziet er goedkoop. Daarnaast vind ik de geboden service/oplossing ondermaats.

Mooie producten en vlotte levering

Bestelling gedaan voor huwelijk dochter, alle producten waren precies zoals ze er op de website uitzagen. Mooie servetten in goede kwaliteit en klasse gastenboek

Mooie spullen en heel snel geleverd!

De grootste fan!

Elk jaar bestel ik de verjaardagsversiering voor mijn dochter, al vanaf haar allereerste verjaardag. Het is ondertussen echt een traditie geworden waar ze enorm naar uitkijkt. Ze kan bijna niet wachten om te zien welk thema het dit jaar wordt! Ik geniet er zelf ook elke keer van om thuis een klein feestparadijs voor haar te maken. En het leukste? De versiering blijft vaak nog weken hangen, dus bij ons is maart eigenlijk de hele maand feest in huis. De beste themadecoraties!!!!! Enorm veel keuze, super leuke stijlen en altijd iets nieuws te vinden. Ik ben een mega grote fan en kan het iedereen aanraden!

Goede kwaliteit, en snel bezorgd

Bestellen was makkelijk, bestel en bezorgproces werd duidelijk gecommuniceerd en pakket werd op afgesproken datum bezorgd.

prachtig gastenboek

wat een mooi gastenboek: chic, stoer en stevig. En supersnelle levering.

Goede producten, snel geleverd

De producten zijn van zeer goede kwaliteit, ben er heel blij mee. En hij is snel op te zetten (schildersezel). Werd snel geleverd

Snelle levering en goede producten

Overzichtelijke website met leuke producten die snel waren geleverd.

We Love Deco topservice

Mooie, uitgebreide keuze/thema's . Voor elk feestje vind je hier wel iets leuk om je feestje tot een hoger niveau te tillen. Snelle verzending en duidelijke communicatie. Gewoon top!

Snel, netjes en super tevreden

De levering verliep heel snel, producten zijn degelijk ingepakt. Ik ben heel blij met mijn bestelling!

Erg behulpzame klantenservice

We hadden een leuke tas met eigen tekst besteld. Helaas had ik hier een fout in gemaakt. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en die hebben het aangepast nog voordat het gedrukt werd! Hele fijne service.

Verkeerd naam

Ik heb gepersonaliseerd traktatie doosjes besteld voor mijn zoon verjaardag, 25 doosjes. 3 waren met een andere naam ipv van de naam van mijn zoon

Heel leuk en super

Mooi optijd en goede kwaliteit

Potjes waren niet goed dicht.

De sensory play-set eenhoorn en de klei zagen er leuk uit, jammer dat de potjes niet goed dicht zaten waardoor het los in de doos zat.

Superleuk! Ik kijk er al naar uit dat mijn kleinzoon ons ringen zal brengen op onze trouwdag!

Heel snel geleverd en alles goed ingepakt! Koffer om ringen te brengen voldoet helemaal! Sterk,tekstgrootte,kleur.... alles was dik inorde! Ik kan het alleen maar aanraden!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ