Vorige week dinsdag mijn bestelling ontvangen. Na openen bleek er een onderdeel van een artikel niet aanwezig te zijn. Direct gemaild, nog twee keer contact opgenomen maar er wordt niet gereageerd helaas waardoor we het artikel afgelopen zaterdag niet (volledig) konden gebruiken.
Beste Marieke, Wat vervelend dat er een onderdeel ontbrak en dat je hier vervolgens geen reactie op hebt gekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en extra jammer dat jullie het artikel daardoor niet volledig hebben kunnen gebruiken. Onze excuses hiervoor. We gaan hier zo snel mogelijk contact met je over opnemen om dit alsnog netjes op te lossen. Bedankt dat je dit hebt laten weten en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Ik ga trouwen na 10 jaar met mijn levenspartner, Ik heb allerlei bedankjes opgezocht op het internet maar kwam telkens uit bij deze geweldige site. Waarvoor super veel dank, heb meteen besteld snelle levering alles super netjes en voorzichtig ingepakt! Ik kan niks bedenken van minpunten. Alles was tip top inorde! Dankuwel ♥️
Wij zijn heel tevreden. De feestartikelen waren mooi en van goede kwaliteit, alles was zoals verwacht en de kinderen hebben zich enorm goed geamuseerd.
Product besteld en betaald als driewieler, maar geleverd als tweewieler zonder het benodigde bevestigingsset. Meerdere keren contact opgenomen en foto’s gestuurd, maar steeds hetzelfde standaardantwoord ontvangen zonder inhoudelijke reactie of oplossing. Geen passende klantenservice en tot op heden dus ook nog geen oplossing, wel een automatische mail om een review te schrijven. Dat zegt helaas genoeg.
Beste Anneloes, Wat vervelend om te lezen dat dit zo is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten. Ik zie inderdaad dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice over deze bestelling. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer je iets anders ontvangt dan besteld en dat je het gevoel hebt geen duidelijke oplossing te krijgen. We pakken dit verder met je op via het lopende contact, zodat er alsnog een passende oplossing komt. Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld. We nemen je feedback serieus en hopen dit alsnog netjes met je af te ronden. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Snelle levering van het bestelde. Verwachtingen zijn waar gemaakt
Voor een paar plastic bekers, een grote zak snoep en een vel stickers betaal je asociaal veel. Je moet zelf verdelen en de stickers op de goedkope bekers plakken. NOOIT MEER!
Beste Nick, Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent in het pakket. Dat vinden we natuurlijk vervelend. Het gaat hier om een DIY-pakket. Vanuit hygiënisch oogpunt worden de onderdelen bewust los geleverd, zodat je zelf de bekers kunt vullen en de stickers kunt plakken. Dit staat ook vermeld op de productpagina, zodat vooraf duidelijk is dat het geen kant-en-klaar product betreft. We begrijpen dat dit in de praktijk anders kan aanvoelen dan verwacht en dat dit heeft geleid tot ontevredenheid. Mocht je hierover nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, kun je ons altijd even apart een mail sturen via onze klantenservice. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Verpakking was een beetje beschadigd helaas maar de trein zelf was erg leuk! ik denk dat ik bij de volgende kraamcadeaus zeker weer op de site ga kijken!
Snelle bezorging. Gebruik al jaren het gastenboek als fotoboek om mooie herinneringen in te bewaren.
Ondanks het weer alsnog snel in huis. Mooie producten.
Ik heb een geboortekoffertje met naam besteld. Hele leuke ontwerpen om uit te kiezen. Enige wat ik jammer vond is dat je je eigen personalisatie niet als voorbeeld kunt zien bij het bestellen (vaak op andere websites wel).
Geen grote bestelling gedaan, maar alles is perfect gelopen. Dus ook kleine klanten worden goed bediend.
Besteld, dag erna al aan huis en supermooi. Wij hebben onze dochter haar verjaardag in glans kunnen vieren met een supermooie tafel . Vooral de slingers waren een topper in formaat! Dankjewel!
Alles volgens plan , nette reactie en goed afgeleverd
Ben erg tevreden over het ontwerp en de snelheid van de bestelling hele maal top
Je ziet altijd iets leuks, nieuws, handigs op de site: aanrader!
Omdat onze kleindochter dit graag wilde hebben voor haar verjaardag hebben we een bestelling gedaan. De houten bak is prima maar die extra attributen zijn wel minuscuul klein.
Beste Irene, Wat jammer om te lezen dat de extra attributen kleiner zijn uitgevallen dan verwacht. Fijn om te horen dat de houten bak zelf wel naar wens is. De formaten van de accessoires zijn bewust zo ontworpen en afgestemd op kleine kinderhandjes, zodat ze goed vast te houden en veilig te gebruiken zijn tijdens het spelen. Op de productpagina proberen we dit zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar we begrijpen dat dit in de praktijk soms toch anders kan overkomen dan verwacht. We vinden het uiteraard jammer dat dit heeft geleid tot teleurstelling. We zullen gauw apart nog even contact met jou opnemen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco
Snel geleverd, top
De spulletjes die we bestelden voor onze baby werden super snel geleverd. En de kwaliteit van de spullen is top! Echt een aanrader!
Op 20 december 2025 een bestelling geplaatst. Nu begrijp ik dat het druk is rond de feestdagen. Maar op 29 december krijg ik een mail dat een van de artikelen niet voorradig is en dat de rest wel gestuurd gaat worden. Het is inmiddels 10 januari 2026 en ik heb nog niks ontvangen. Op de track & trace staat nog altijd “bestelling ontvangen”. Verder niks…. Op hun website heb ik een e-mail adres gevonden om aan te geven hoe het proces verloopt en daar heb ik op 3 januari en 6 januari een mail heen gestuurd en NOOIT reactie ontvangen. En op 3 januari krijg ik een mail waarin gevraagd wordt wat ik van de bestelling vond… Op 7 januari krijg ik de vraag of ik een review wil maken… Nooit meer!!!
Beste Pascalle, Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten en dat je in de tussentijd geen duidelijke communicatie hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten, zeker niet rond een bestelling die al vóór de feestdagen is geplaatst. Het klopt dat één van de artikelen niet op voorraad was en dat de rest alvast verzonden zou worden. Dat dit vervolgens zo lang heeft stilgelegen en dat je geen reactie hebt gekregen op je mails, is erg frustrerend en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan. Ook snappen we heel goed dat het wrang voelt om een reviewverzoek te ontvangen terwijl je je bestelling nog niet eens in huis hebt. We nemen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je op om dit verder uit te zoeken en samen tot een passende oplossing te komen. Bedankt dat je dit hebt aangegeven en nogmaals excuses voor het ongemak en de gebrekkige communicatie. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco BV
Al jaren bestel ik hier een deel van m’n feestversiering en eigenlijk altijd zonder problemen. Mooie stijl producten en goede leveringen. Soms verhoudingsgewijs wat aan de dure kant.
Wat een mooie en leuke artikelen heeft dit bedrijf te koop! Ik heb al meerdere leuke producten mogen ontvangen. Het bedrijf gaat ook heel goed om met artikelen wanneer iets niet helemaal naar wens is. Eén artikel uit een bestelling met meerdere producten was niet in orde, maar dit is correct en netjes afgehandeld. Goede communicatie en service. Mijn complimenten!
Een mooie kaart voor onze bruiloft gemaakt en de kaarten zijn snel geleverd.
Ik heb een gepersonaliseerd product: houten kist met naam er op besteld. Het product is mooi afgewerkt, voldoende groot en werd zeer snel bezorgd. Heel blij mee!
Bestelling geplaatst op Maandag middag, bestelling kwam vervolgens al Dinsdag ochtend aan! Top service. Artikel zag er ook goed en naar smaak uit. Kleur is zoals op de foto en stof is goede kwaliteit.
Onze bestelling was snel binnen en het zag er allemaal ook precies uit als op de website!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.