Laden reviews...
2 132 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients soulignent une livraison rapide, une excellente qualité et une communication claire. La plupart des commandes arrivent à temps et sont bien emballées. Certaines évaluations mentionnent des articles manquants ou des problèmes de livraison, mais le service client répond généralement rapidement et aide à résoudre les incidents. Dans l'ensemble, l'expérience d'achat est satisfaisante.
Erg blij met onze magnetische poster. Hij werd vlot verzonden en was netjes verpakt!
Eveline
Den Bosch
Wij bestellen hier standaard wanneer de kinderen jarig zijn. Versiering in thema, leuke decoratie en snuisteren tussen de koopjes. Ook voor cadeau’s is dit het adres.
Janna
Rillaar
Heb nu al zeker 6 a 7 taartplateaus besteld top kwaliteit mooi en vlugge levering
Diane
België
Fijne producten, leuke aanbiedingen en kom vaak terug om zowel kleding als speelgoed of andere leuke dingen te kopen. Genoeg keuze met alle merken waar ik van hou.
Annemieke
Assen
Ik heb diverse latexballonnen en heliumtanks besteld. De kwaliteit was prima en het resultaat naar wens.
Wendy
Winterswijk
Mooi gastenboek. Goed formaat, precies zoals we voor ogen hadden. Kleur komt overeen met weergave online.
Miriam
Nijmegen
Voor mijn dochter haar vijfde verjaardag mooie doosjes en stickers laten maken. Deze gaat ze als traktatie gebruiken en ze is er ontzettend blij mee. Stond te springen toen het binnenkwam. Verder snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs!
Monique
Buinerveen
Gepersonaliseerde gymtas gekocht voor mijn neefje! Mooie kwaliteit en snel geleverd, erg blij mee.
Farah van Breukelen
Almere
Ik ben blij met mijn aankoop, het product is goed en werd snel verzonden!
Rosalie
Katwijk
Erg blij met mijn bestelling, leuke corsages besteld voor de bruiloft. Bestelling ontvangen naar wens en goede prijs kwaliteit verhouding!
Mirjam
Zaltbommel
Geen problemen gehad bij bestellen. Ook niet bij levering. Tevreden klant
Ilse
Mechelen
Snelle, correcte levering
Virgini
Stasegem
Kwalitatief zoals omschreven en hartstikke snel geleverd. Heel fijn!
Yara
Nuenen
Prachtige artikels. Mooie kwaliteit. Zeer snelle levering.
4 September 2026
Nathalie
Bilzen
Wij hebben een gastenboek, paraplu en geloftenboekjes besteld. De levering was snel! Gastenboek en paraplu waren mooi. De geloftenboekjes vond ik qua kwaliteit teleurstellend. De kaft is van dun karton en kreukeld snel, je moest hem zelf dichtvouwen en de vouwlijn was scheef.
Beveelt niet aan
Sophia
Zaandam
Heb 2 gepersonaliseerde producten besteld hier en ze zijn heel netjes en snel verzonden. Binnen de tijdbestek die ze aangaven. Heel erg blij mee
Elles
Rijssen
Mooie geboorteslinger van stevig karton, aan 1 zijde bedrukt. De vlaggen/rompertjes zijn 20 cm hoog. Dit staat helaas niet in de productinformatie.
Zeeuwse
Grijpskerke
Erg leuke producten van goede kwaliteit. De levering was ontzettend snel ondanks dat het op maat gemaakt moest worden (personalisatie naam). Het enige minpuntje was dat ik op de chat een paar berichten had achtergelaten en er niemand op terug kwam. Uiteindelijk heb ik voor een ander product gekozen omdat ik geen reactie kreeg.
Mirna
Gemert
Je kind voelt zich speciaal met eigen naam op de broodtrommel en vooral omdat hij wat breder is past er best veel in. Mijn kind gebruikt het elke dag heel enthousiast.
Tugba
Den haag
Tijdstip alles op mail kunnen volgen is echt heel erg fijn
Marjo
Helmond
Prima prijzen, maar goedkoop blijkt toch helaas duurkoop. Menukaarten zijn scheef uitgesneden en klantenservice reageert niet op de klacht. Erg jammer.
Beveelt niet aan
M.
Arnhem
De enveloppenkist is prachtig, stevig en van goede kwaliteit. We gebruiken hem na de bruiloft als een mooie herinneringen doos waar we ook het gepersonaliseerde linnen gastenboek in hebben zitten. Het is echt een prachtige toevoeging aan onze bijzondere trouwdag!
Anouk
Wilnis
Neeru
Delft
Heel blij met de snelle en correcte service
Kimberly
Ophasselt
Het ziet er leuk uit. Toen ik mailde over de leverdatum kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.
Claudia
Enkhuizen