Niks ontvangen

Al verschillende keren besteld nookt een probleem gehad. Nu heb ik niks ontvangen en staat het als afgehandeld

Onbeschrijfelijk!

Ik heb hier de uitnodigingen belsteld voor onze trouw , ze zihn fantastisch mooi!

Precies wat je zou verwachten

Het ontwerp proces was erg gemakkelijk en het eind resultaat erg mooi en van goede kwaliteit

Heel tevreden

Ik heb babyshower doosjes besteld, ze zijn heel erg leuk geworden, mooie kwaliteit en makkelijk in elkaar te vouwen. En goed en snel in huis.

Slechte ervaring met levering

Het pakket zelf niks op aan te merken maar de levering was een ellende. Ik raad aan om niet te kiezen voor een afhaal automaat maar rechtstreeks aan huis.

Veel te laat geleverd

Binnen 2/3 werkdagen zou ik het ontvangen, een week na bestelling heb ik dit pas in de brievenbus gekregen nadat ik zelf gemaild had waar mijn bestelling bleef. De stickers had ik nodig voor mijn zoontjes zijn verjaardag in de klas, helaas te laat geleverd dus heb ik ze niet meer nodig nu. Jammer van het betaalde geld voor iets wat we niet meer kunnen gebruiken.

Slechte service en kwaliteit – Waarschijnlijk geen terugbetaling

Ik had een gepersonaliseerd ringdoosje besteld, maar het doosje was beschadigd, de naam was verkeerd gepersonaliseerd en de kwaliteit van het goud voldeed niet aan de verwachtingen. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar tot nu toe heb ik geen reactie ontvangen. Het lijkt erop dat ik mijn geld waarschijnlijk wel kan vergeten. Inmiddels heb ik zelf een ander doosje moeten regelen. Zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van het product als de service.

Snoep niet lang houdbaar

Grote bestelling gedaan voor ons huwelijk op 20 september 2025 . Vlotte en vlugge levering. Enkel onze spekbekers zijn een probleem ! De spek die erbij zit om te vullen is maar houdbaar tot 19 juni 2025 . Dat is amper nog een 4-tal weken terwijl we ze maar gaan gebruiken eind september!!! Onmiddellijk mail gestuurd , ondertussen zijn we 4 dagen verder maar nog steeds geen antwoord op mijn mail . Ik betreur dit ten zeerste! Onze bestelling was nochtans niet min . Rest van de bestelling was wel dik in orde !!!!

Snel en netjes verzonden

Heb een hele mooie gepersonaliseerde kleding hanger gekocht voor mijn ceremoniemeester en hij kwam netjes verpakt aan. Ook snel geleverd Bestel er zeker nog meer dingen voor mijn bruiloft

Precies zoals verwacht

Mooie kwaliteit, stevig, mooi wit en strak. Precies wat ik wilde!

Teleurstellende ervaring

Het product dat ik ontving, wijkt sterk af van wat er op de website wordt getoond. De communicatie laat te wensen over: het duurt erg lang voordat je een reactie op je mail krijgt, en ook de terugbetaling laat op zich wachten. Al met al geen fijne ervaring. Ik zou het niet aanraden om hier te bestellen.

Leuke producten met snelle levering

Blij met het gepersonaliseerde knuffeltje en rusgzakje!

Snelle levering en top service!!

Oke

Prima ik geef aan om op te halen op een postnl punt en het wordt bij een dhl oo een andere lokatie aangeboden en hier krijg ik dan geen code van dus dit is echt voor verbetering vatbaar

Prachtige welkomstspiegel

Ik heb een sticker gekocht voor onze welkomst spiegel, het ziet er prachtig uit! De spiegel is nu helemaal zoals we in ons hoofd hadden. Prachtige kwaliteit en makkelijk aan te brengen, alles wat je nodig hebt aanwezig. Enkel zelfs spullen voor schoonmaken nodig. Top service!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Wel oke

Het is best een duur kussentje voor wat het is, hij is erg klein, beetje misvormt aangezien de lintjes en de knoop niet gecentreerd zijn. Maar de kleur is mooi.

super snel

snel, netjes.....gewoon super!

Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering, mooie producten.

Snelle service, niet overdreven duur!

Ik bestelde gepersonaliseerde notendoosjes en vind ze enorm schattig! Veel keuze in design, snelle levering, heel fijn om af te geven op onze trouw! Enige minpuntjes zijn dat de etiquettes niet 100% vast plakken en de tekst iets scherper en meer leesbaar had mogen zijn, maar al bij al geen slechte ervaring!

Gepersonaliseerd laken

Het lakentje met de naam van onze baby ziet er opzich mooi uit, de kwaliteit lijkt goed te zijn. Enige wat ik wel jammer vindt is dat de naam niet heel goed leesbaar is doordat één letter sterk op een andere letter lijkt. Als je het niet weet, staat er iets anders dan bedoeld is.

Super blij met de spiegel sticker

Voor onze bruiloft hebben we een custom spiegel sticker besteld en het is perfect. Snelle levering, precies zoals op de foto’s en eindresultaat is fantastisch. Echt een aanrader!

Topservice en kwalitatief goed

De borrelplank die ik bestelde als kado was mooi afgewerkt en ook nog eens snel geleverd. De communicatie omtrent de verzending was erg transparant en correct

Altijd snelle verzending en een groot aanbod aan leuke merken.

Al meerdere malen bij Kidsdeco besteld. Er valt altijd wel een leuke deal te scoren. Het aanbod montessori speelgoed is ook fantastisch.

Leuke zak

De afwerking van de borduring op de turnzak is helaas niet erg mooi gedaan. De letter is niet vol en er hangen veel draadjes los.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ