DE winkel voor elk feestje

Na de snelle levering was ik enorm tevreden met de spullen die ik binnen kreeg. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Ik kom zeker terug!

Goede service en uitstekend product.

Erg blij mee. Ik zou graag de cadeaubon winnen zodat ik mijn collectie van sensory toys kan uitbreiden voor mijn kids.

Snelle bezorging

Altijd snelle bezorging en mooie producten!

Leuk, goede kwaliteit

Leuke spulletjes besteld, gepersonaliseerd. Erg blij mee. Nu kunnen we onze zwangerschap leuk aankondigen. +snelle levering

Chaotisch

Na de bestelling een bericht gehad dat er een fout wat gemaakt en het product toch niet op voorraad was. Ik zou mijn geld terug krijgen, vervolgens krijg ik het product toch binnen. Deze had ik ondertussen al bij een andere partij gekocht. Dus moest het alsnog retour sturen en wachten op mijn geld. Communicatie en service was duidelijk, maar het intern liep het niet lekker.

Alles was in orde en super snel verzonden, Heel tevreden hier! :)

Goede ervaring met deze verkoper.

Snel besteld en zeer snel in huis

Super tevreden!

Heel erg snelle levering. Goeie uitleg bij de producten. Je krijgt zoals je besteld

Folie ballonnen besteld Netjes verpakt en toegestuurd Alleen had ik geen track and tracé code ontvangen Verder ging alles zeer vlot

Goede service, erg klantvriendelijk, leuke mooie producten!

Snelle levering, fijne website

Fijne website en een snelle levering. Mooie spullen en een goede kwaliteit

Gebroken

een van de kerstballen was gebroken. Heb ze allemaal retour gedaan vond ze in het echt niet mooi

Precies hoe ik het wilde!

Stickers laten maken en ze zijn precies binnen gekomen als hoe ik het wilde! Kwaliteit is goed en ik heb er nog extra stickers erbij gekregen wat ik niet had besteld. De levering was ook super snel! Zal zeker vaker hier bestellen! Bedankt nog!

Precies zoals gehoopt

Wij hebben meerdere gepersonaliseerde materialen besteld en het was allemaal precies zoals gehoopt. Super mooi en netjes afgewerkt. Ook de levertijd was naar wens.

Super snelle levering

Mega leuke producten en alles werd super snel geleverd voor onze baby kamer :)

Volledig assortiment, geregeld kortingsacties

Diverse producten uit de antroposofische hoek, waarop geregeld een kortingscode op toegepast kan worden.

Snelle levering. Product ontvangen zoals stond beschreven. Super tevreden

Mooi, waardevol en kwalitatief speelgoed!

Onze dochter is super blij met al het speelgoed wat wij hier bestellen! Mooi van kleur, gebruiksvriendelijk en uren speelplezier

Mooie producten

Mooi product, wel wat lange levertijd

Gemakkelijke site, gemakkelijk om te bestellen en alles werd snel geleverd!

Zeer klantvriendelijk bedrijf met mooie producten.

Aanrader

Superrrrrrr!!!

Een fijne website en een super goede communicatie betreft levering. Levering duurde wat langer maar door communicatie was het duidelijk en kreeg volgens afspraak artikel geleverd

mooi

leuke kerst ballen voor in de boom

Zeer snel geholpen en de bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen

Ik was op zoek naar een product namelijk tafelkleden dit was lastig te krijgen maar niet bij We Love Deco. Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer kwalitatieve en originele decoratie met een warme vibe

Al meerdere zaken gekocht op Welovedeco en zusterbedrijf weddingdeco. Zeer tevreden van de kwaliteit, het aanbod en de snelheid van levering. De producten stroken volledig met de verwachtingen.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ