Duidelijke website

Veel keus en snelle levering

Mooie betaalbare producten, snel verzonden

Mooie betaalbare producten. Goed verpakt en snel verzonden

Niks op aan te merken

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie kwaliteit

Helemaal top

Heb gepersonaliseerde stickers besteld. Zeer snel binnen en goed contact met de klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering!

Snel binnen en netjes verpakt

Toptroetelknuffel met vloertapijtje voor een tentje

Mijn bestelling is ontzettend snel geleverd, stevig verpakt ( zelfs 2 keer) en het babyvloerkleedje en de knuffel waren nog mooier dan oo de foto. Ze liggen nu onder de kerstboom te wachten om uitgepakt te worden door onze kleindochter. Nog eventjes spannend afwachten.

Kwaliteit slofjes met duidelijke levering

De slofjes zijn zoals beschreven geleverd en zien er goed uit. De levering was goed te volgen en deze kwam ook snel binnen.

Groot assortiment, snelle levering

Bestelling werd snel geleverd, wat ik een groot pluspunt vind. De kwaliteit van sommige producten (bijvoorbeeld het fotoframe met stickers) liet te wensen over. Het fotoframe viel na een half uur nog net niet uit elkaar. De heliumtank voor 30 ballonnen kun je zo'n 20 ballonnen mee vullen, dus hou hier rekening mee bij het bestellen.

Snelle zending, goed verpakt en mooi item.

Snel ontvangen, prachtig item, artikel was precies zoals beschreven. Kleur kwam overeen. Erg blij mee.

prachtige artikelen

Bij We love deco bv heb je veel keus en leuke artikelen snelle afhandeling en snelle levering. ik raar het aan, aan iedereen. gr

zeer goed, duidelijke communicatie en opvolging

zeer goed, duidelijke communicatie en opvolging

Snelle verzending en een mooi stevig verpakt product!

Heel erg blij met mijn aankoop! Super mooi product, heel snel verzonden en netjes verpakt.

Perfect !

Alle producten die ik had besteld waren exact zoals op de website getoond. De levering was snel en correct en alles was goed verpakt :)

Prachtig item

Snelle verzending van een prachtige houten kerstbal met naam.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ