Elke keer een super snelle levering, ook van gepersonaliseerde dingen. Een aanrader!

Net bedrijf, snelle levering

Makkelijke site, mooie spullen, snelle zeer degelijke levering! Alles goed verpakt. De ballenbak is een grote hit voor mijn zoon van 7 maanden! Ook mijn neefje van 2 vond het geweldig, nog heel wat jaren plezier te gaan dus!

Gelukkige klant hier

Het was snel geleverd, zat goed verpakt in een leuke doos!

Enorm tevreden!

Geboortekaarten besteld. Deze waren nog mooier dan verwacht!

Klaar voor een volgende bestelling!

Heel fijne shopervaring gehad. Netjes alles gevonden, alles tijdig verzonden en goede communicatie. Alles was netjes verpakt, dus helemaal volgens wens !

Hippe producten, snel bezorgd

We love deco houdt de trends goed in de gaten. De mooie hippe producten worden snel verzonden. Ook zijn er geregeld goede kortingsacties.

Wij zijn echt heel erg tevreden en het zijn prachtige spullen die jullie leveren! En ben ook heel vriendelijk te woord gestaan bij het informeren of het allemaal wel op tijd geleverd zou worden!

Heel blij met de goede service en snelle verzending!

Super bedrijf, goede kwaliteit

Mooie spullen en ook nog kwalitatief goed! Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Heb het welkomsbord voor onze trouwerij besteld en ben zo blij! Het bord is stevig en de tekst perfect. Helemaal blij met mijn aankoop

Erg mooi!

Prachtige houten bak, waar onze dochter nu mee kan spelen, en later als bewaardoos kan gebruiken

Mooi product

Ik vind de houten enveloppendoos erg mooi! Het ziet er uit als de foto, alleen graveerde tekst valt wel wat minder op dan op de foto. Wel jammer dat er maar 1 klein sleuteltje inzit, ik ben namelijk bang dat er misschien iemand op de bruiloft hem opsloot draait en dan de sleutel door gleuf voor de enveloppen stopt… En hem dan niet meer open krijgt. Had liever (net als je vroeger had bij een kinderdagboek) 2 kleine sleuteltjes gehad. Dat je er een thuis kan laten. Want het sleuteltje staat ook heel leuk in het slot, maar het is wel een klein sleuteltjes wat je misschien op je trouwdag verliest. Verder zie je wel de ronde schuurstrepen op de doos zitten.

Heel blij met artikelen, goed verzorgd, snel geleverd

Goede service en mooie materialen

Speelbak besteld, was binnen twee weken binnen, is erg mooi. Wel mis ik de optie dat je ook kan kiezen om er geen naam om te laten zetten. Verder top producten!

Helemaal geweldig

Ik heb een speeldoos besteld met een super mooie deksel met daarop de namen van onze kinderen. Echt top!

Keurige snelle levering van goed product.

Keurige snelle levering van goed product.

Altijd erg vlot

Bestellen hier is altijd heel gemakkelijk en vlot. Snelle levering

Vlotte en vriendelijke service!

Top! Mooie producten om je huis op te smullen of om een feestje te houden voor kleine prijzen. Up to date✨

Super leuk assortiment en snelle levering!

Kidsdeco heeft een super leuk assortiment. Ik bestel hier vaker. Deze keer kocht ik een speelkleed van Little Dutch. Erg blij mee en snel in huis. Ik kan Kidsdeco zeker aanraden!

Fijne site

Ik had voor m’n kleindochters een houten speelbal besteld met hun namen erop was snel geleverd ondanks dat er 1-2 weken levertjes op stond. Heel mooi geworden. Kan niet wachten met geven met kerst

Heel blij mee

Goed ingepakt bezorgd! Erg blij mee!

Snel en adequaat

Vlotte service. Adequaat Perfect naar wens

Correct en snelle levering.

Ik ben heel tevreden over we love deco. De site biedt heel veel verschillende en mooie producten aan. De bestelling is correct en heel snel geleverd.

Snel geleverd, super producten en hele fijne ervaring!

Helemaal geweldig.

Koop nu al 2jaar en alles is perfect gemaakt me dochter is ook elke jaar weer helemaal happy met de decoratie

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ