Fijne webshop!

Fijne webshop! Leveren snel en leuke site met super leuke spulletjes! Koop graag hier.

Een pot van 2,5 kg kinetisch zand kwam helemaal leeggeschud in een hele grote doos aan. Daar heb ik positieve kritiek op gegeven. Binnen de kortste keren had ik een nieuwe in huis.

Goede service en snelle verzending

Ik heb als cadeautje een gepersonaliseerde kerstbal besteld voor mij vriendin en haar man die net opa en oma zijn geworden. Ze waren er erg blij mee.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Gepersonaliseerde memory box besteld, stevig en heel netjes gegraveerd.

Ondanks de drukke black friday week was de bestelling de volgende dag al geleverd. Bestel hier vaker want blijf het assortiment zo leuk vinden!

Mooie huwelijksdecoratie

Zeer tevreden over mijn bestelde huwelijksdecoratie. Goeie kwaliteit en snelle levering. Het feit dat je dingen kunt personaliseren is een zeer leuke extra.

Super goed verpakt! Producten precies zoals de foto en omschrijving. Heel blij mee!

Supperrr mooi in mijn kerstboom! Mooie herrinering van onZe eerste kerst samen!

Snel en netjes

Handige site, vlotte bestelling, snel geleverd en alles netjes verpakt

Zeer goed!

Ik had mijn spullen met de black friday besteld en er werd aangegeven dat de bezorging iets langer ging duren maar ik had alles al de volgende dag in huis. Echt super!

Zeer snelle en goede service met mooie spullen :).

Heel blij met de bestelde spullen, zoals de gepersonaliseerde houtennkist, maar ook alle Liewood kratten waar het speelgoed mooi in opgeborgen kan worden.

Fijne webshop en super snel geleverd.

Mooi product en snel verzonden

Hoes voor het Mosesmandje past perfect. Het was ook super snel binnen!

Prima snelle en nette levering

De levering was heel snel en netjes. Helemaal tevreden.

Goeie service

Heb een ballonnen standaard besteld en daar zat een scheur in de voet. Na te hebben gemailt werd het netjes opgelost met een nieuwe. Super blij met de oplossing. Bedankt.

Snel bezorgd, goede prijs en wat een leuk speelgoed! Magna tiles en twee autos van Connetix gekocht voor mijn zoontje van bijna 2. De merken zijn prima te combineren en je kunt er eindeloos creatief mee zijn. Leuk om mee te bouwen, maar ook om de koelkast vol mee te plakken of om bijvoorbeeld doorheen te schijnen met een lampje.

Kwaliteit en snelle levering

Mooie producten en een zeer snelle levering. Helaas was niet duidelijk aangegeven dat er maar 1 kleur beschikbaar was, bij navraag eerst een zeer vriendelijke medewerkster aan de telefoon die haar woord houdt. Vervolgens een, wat mij betreft, bot mailtje dat dit te zien was op de foto’s. Klopt inderdaad, maar was prettig geweest wanneer dit ook in de tekst had gestaan.

Ruime keuze en snelle levering

Er is veel keuze op de website, voor een leuke prijs en het is echt voor ieder wat wils. Het was een snelle en zorgvuldige levering. Alle producten waren nog heel en van goede kwaliteit! Dit was mijn tweede bestelling bij hun en ook deze keer was ik zeer tevreden!

Mooie producten snelle levering

Mooie producten snelle levering!

Maar verwachting!

Product voldoet aan verwachting en zeer snelle levering!

Snelle en zorgvuldige service!

Al een paar keer bij Kidsdeco besteld. Altijd heel snel en de producten zijn ook altijd met goede zorg ingepakt. Ruime assortiment!

Veel keuze en snel bezorgd

Super mooie website met leuke artikelen en ook unieke dingen voor kinderen van alle leeftijden. Wij hebben de ette pette trap gekocht voor ons zoontje en hij is er super blij mee

Super producten

Ik ben erg blij met de aankopen die ik gedaan heb, de wipstoel is prachtig en ook de andere producten zijn top. Het is netjes verpakt en alles is goed binnen gekomen! Zeker een aanrader op hier te bestellen :-)

Zeer snelle levering

Had makeup tasje met naam besteld. Ziet er super uit kom hier zeker terug!!

Groot assortiment, snel in huis.

Erg tevreden over mijn bestelling met nog wat last minute Sintcadeautjes. Overzichtelijke website met een mooie selectie aan degelijk speelgoed, leuke boeken e.d. Ideaal om een cadeautje uit te zoeken. Bestelling was netjes verpakt en de volgende dag al in huis.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ