Erg mooi!

Het product was er op de afgesproken dag en zag er echt prachtig uit! Zeer tevreden!

Super mooi en goede service !

Heel positieve ervaring ! Kom zeker nog eens terug online shoppen!

Mooie producten

Mooie ballonnen en taarttoppers ontvangen. Snelle levering

Supersnel geleverd

Buiten de snelle levering ook mooie kwaliteit van de deco

Aangeleverd, netjes en wel

Aangeleverd en zag er prima uit de wenskist. Teksten stonden erop en was zeker voor het bruidspaar een mooie verrassing

Leuke webshop voor decoratie voor de bruiloft!

Leuke website om decoratie te kopen voor je bruiloft. Website is overzichtelijk doordat alles per categorie is geordend. Ook fijn dat je per thema kan zoeken!

Breed assortiment

Een breed assortiment met te veel leuke spullen! De bestellingen zijn tot nu toe snel binnen.

Een top service!

Mails en telefoons worden meteen beantwoord! En heb mijn bestelling binnen 3 werkdagen meteen ontvangen. Dankjewel!

Ruim assortiment met mooie producten

Ondanks dat ik het niet belangrijk vind dat er snél geleverd wordt (ik wacht er liever langer op en dat het compleet en netjes verpakt is), had ik de laatste order last minute nodig en kreeg ik het ook binnen 24 uur! Superfijn! Het werd mede door de deco een geslaagd feest!

Mooie producten, snelle service en betaalbaar

Heb een aantal producten besteld bij weddingdeco. De levering was zeer snel! Ook was het goed betaalbaar en hebben ze een zeer uitgebreid assortiment. Heel tevreden!

Snelle levering en product wat ik ervan verwachtte!

Super snel bezorgd

ZEER MOOI SPEELGOED EN SUPER SNEL BEZORGD!

Snel en netjes verzonden

Pakket kwam eerder dan verwacht en het is allemaal netjes ingepakt zodat het niet kapot gaat. We zijn er heel blij mee :)

matig

op de bekers staan teksten jammer dat dat niet wordt aangegeven. De stickers zijn wel echt prachtig. Maar door de teksten is het een beetje gek.

Top!!

Snelle service, netjes ingepakt en oversichtelijk. Jullie hebben veel leuke spullen!

Snelle levering en super mooie bestelling

Stevige kapstok

Makkelijk in elkaar te zetten. Misschien een beetje klein van lengte...

Vlotte levering

Mijn bestelling werd netjes verpakt en snel geleverd. Top!

Leuke producten met een snelle levering. Voor onze bruiloft hebben we veel producten aangeschaft die een goede kwaliteit hebben. Erg tevreden met de geleverde producten.

Goede service, mooi product

Snelle verzending, kwalitatief goede producten

Exceptional service & beautiful cards

We ordered some birth announcement cards for our daughter as well as a sign for the front of the house. The sign looked perfect and we are very happy with it! Our cards had a bit of an issue but I contacted the customer service - they responded right away and resolved the issue sending new cards in just a few days. I’m so happy with the customer support and kindness we received from the team. Thank you so much!

Super webshop

Snel geleverd, goede service en leuke spullen

Mooie producten en snelle levering

Al meerdere malen wat besteld, van gepersonaliseerde spullen tot al het andere babyspul en alles tot nu toe volledig naar wens. 1 keer een te laat geleverd product maar neteen opgelost na een belletje met de vriendelijke klantenservice!

Super product voor goede prijs

De sticker laat zich gemakkelijk bevestigen. Hier en daar alleen een mini luchtbel die zich niet laat verwijderen. Voor deze prijs een hele leuke persoonlijke geboorte aankondiging!

Snel, goed en vriendelijk

Snelle levering, goede kwaliteit, veel keus en vriendelijke service. We zijn erg blij met alles wat we besteld heben.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ