Super leuke spulletjes voor elke speciale gelegenheid

Voor elke gelegenheid super leuke spulletjes te vinden met steeds correcte en snelle levering!

Geweldig!

Mooie toilettas met naam ontvangen! De glitter letters waren ook erg duidelijk. Kinderkledinghaken zijn ook mooi maar erg groot, ik vind het geen kinderhaakjes helaas.

Mooi

Prachtig houten naambord. Ook heel fijn dat het meteen een sticker is. Dus je hoeft niet te boren. Enige wat een beetje jammer is is dat ik 2 namen heb besteld en dat het op waarvan 1 cadeau is voor iemand anders. De namen zijn op een stuk hout gedrukt ipv 2 losse delen. Dus dat was een beetje slordig bij het geven van het cadeau.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Bestelling was makkelijk te plaatsen, super mooi resultaat en afwerking en snelle bezorging.

Mooie, goede producten en fijne service!

Top producten geleverd wel lange levertijd

Wij hadden verschillende producten besteld voor de geboorte van ons dochtertje. Producten zijn echt zeer geslaagd!! Wel jammer dat het langer heeft geduurt dan aangegeven en dat we nergens konden volgen hoe het er voor stond met onze bestelling. Toch raad ik deze site zeker aan.

Love it

Heel blij met de producten!

Mooie kwaliteit

Een gegraveerde houten plank besteld, heel mooi

Leuke gepersonaliseerde spullen!

Super leuke spullen en de ontvanger was er heel blij mee. Alleen jammer dat het metalen clipje op het houten fotolijstje/plankje er snel af lag. Natuurlijk makkelijk op te lossen door weer vast te lijmen. Zou wel fijn zijn om in de toekomst een preview te kunnen zien van gepersonaliseerde spullen, voordat je ze bestelt.

zeer goede en snelle service

Klantendienst reageert heel snel en heel klantvriendelijk, zeer aangename koopervaring. Sommige deco-items zijn helaas wat plakkerig en minder afgewerkt.

Prachtige artikelen binnengekregen

Leuke, weer eens wat anders dan gewoon product ontvangen. Supersnel geleverd en gemakkelijk te bestellen

Supersnel geleverd!

Prima en duidelijke service.

Ik heb een prima ervaring met We Love Deco. Ik heb een gepersonaliseerde cadeau besteld. Dit ging makkelijk en snel. Ook was het duidelijk hoelang de levering ging duren. Alles staat duidelijk vermeld op de site. Dank jullie wel!

Prachtige producten, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik neem nu al langere tijd producten af bij We Love Deco en Weddingdeco. De kwaliteit is altijd goed en de levering komt altijd snel en op tijd. In al die tijd heb ik maar één keer contact gehad met de klantenservice en de afhandeling van mijn vraag ging professioneel, snel en kundig. Echt een aanrader dus!

Snelle levering en het product is zoals omschreven, Super tevreden!

Zo mooi geworden

Wij vinden de persoonlijke touches die je aan de versiering kan geven zo fijn! Het is echt super mooi geworden en hierdoor is de bruiloft weer een beetje specialer. De sterretjes zijn onze favoriet❤️

Snelle bezorging

Vlak voor de vakantie bedacht ik me dat de kinderen waterschoentjes nodig hadden. Tevreden met het assortiment op de website. Ze werden snel bezorgd.

2 probleemloze bestellingen en een snelle levering.

Goede kwaliteit snelle bezorging

Leuke spullen niet duur en goede kwaliteit

Zeer snel geleverd voor het feit dat ik toch gepersonaliseerde items besteld hebt. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Goede kwaliteit van de materialen. We hebben een welkomstbord en gastenboek besteld voor onze bruiloft. Maar er zijn genoeg andere spullen te bestellen voor ansere gelegenheden.

Prachtige bewaarkist

Prachtige bewertke bewaarkist. Gravering ziet er prachtig uit, heel mooi strak!

Prima, snel en goed geregeld met We love Deco!

Makkelijk Veel keuze Snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de producten!

Partydeco.nl heeft een enorm assortiment aan producten om van een gelegenheid iets feestelijks te maken! De kwaliteit is uitstekend en de levering is keurig op tijd!

Hele leuke en originele trouwbedankjes

Voor mijn bruiloft heb ik trouwbedankjes besteld. Ik koos voor chipsbakjes en de wikkel kon je zelf heel makkelijk ontwerpen. De bestelling werd snel geleverd en ze zien er heel leuk uit! Heel blij mee.

Heel tevreden!

Ik heb al eens eerder een bestelling geplaatst en was zeer tevreden. Mijn tweede bestelling was zonder twijfel geen teleurstelling! Alle producten worden met veel voorzichtigheid en aandacht voorbereid en verpakt. De levering is ook super snel waardoor je niet zo lang hoeft te wachten om deze te ontvangen. Algemeen dus super tevreden! Ik raad het ten zeerste aan en zal zeker nog eens terugkomen voor een volgende bestelling.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ