Eerste keer besteld en alles was naar wens

Ik bestelde heel wat gepersonaliseerde items voor mijn trouw. Het heeft maar anderhalve week geduurd en alles werd opgestuurd. Ik ben er heel blij mee!

Snel, dat wat je besteld

De taarttopper is helemaal zoals ik verwacht had. Snelle levering!

Goede en snelle service

Super snelle verzending! De decoratie die ik besteld heb zijn super! Mooi en stevig!

Goede spullen en snelle levering

Bestek en bordjes besteld. Goed spul, erg blij mee. Levering was snel.

Goede communicatie over je bestelling

Door de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen en nieuwste producten. Ik heb een vloerkleed gekocht en ben hier erg tevreden over. Zeker voor herhaling vatbaar om hier nog eens te bestellen!

Kwaliteit, snel tegen een mooie prijs

Bestelde producten hebben een hoge kwaliteit, verwerking en levertijd is goed en alles is mooi en veilig verpakt. Zeer tevreden over We Love Deco !

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Verschillende dingen besteld voor ons huwelijk. Zowel standaard als gepersonaliseerde dingen, alles werd binnen de beloofde termijn geleverd. Bij levering merkte ik dat iets ontbrak, diezelfde dag kreeg ik nog reactie op mijn mailtje en werd het ontbrekende item meteen opgestuurd en dit werd 2 dagen later geleverd. Zeer tevreden van deze dienst!

Zeer te vreden

Heel te vreden van de snelle services en alles zag er perfect uit !

Optijd snel en gaat er lekker van genieten

Gekocht voor een baby shower was een makelijke keuze. Want het is super cute. Het was ook snel dus optijd de moeder was er blij mee.

Op elk feestje WeLoveDeco

Ik organiseer graag feestjes. Ik houd ervan als decoratie bij elkaar past, er tof uitziet en snel in huis is. We Love Deco heeft altijd wel iets wwat ik kan bestellen. De folieballonnen met helium zijn altijd nog weken goed, de slinger hergebruik ik regelmatig en de producten van hout zijn een geweldig cadeau om te geven. Kortom: ik raad WeLoveDeco zeker aan!

Prachtige artikelen!

Voor onze bruiloft een en ander uitgezocht voor bijvoorbeeld ter decoratie van onze locatie en onze kaart. Makkelijk bestellen en vlot ontvangen!

Parfait

Je commande régulièrement sur ce site et à chaque fois j’ai été ravie! Livraison rapide, sélection d’articles parfaite. Vraiment un site que je recommande à tous mes amis parents ❤️

Fantastisch drukwerk met tijdige levering

Verschillende gepersonaliseerde items besteld alsook een standaard gastenboek. Gepersonaliseerd drukwerk is van geweldige kwaliteit! Welkomstbord ook mooi hoewel een klein beetje blokkig voor de gouden glitterstreep maar tekst en eucalyptus tekeningen zien er fantastisch uit. Wijnkistjes zijn mooi en graveerwerk is goed gedaan. Hout en afwerking zijn van iets mindere kwaliteit maar nog steeds goed bruikbaar. Ons standaard gastenboek had helaas een klein vlekje maar door verzendkosten besloten om niet terug te sturen en toch te gebruiken. Levertijd was binnen de week wat voor de verschillende gepersonaliseerde items zeer goed was! Mijn bestelling bevatte proefdruk uitnodigingen, stickers, wijnflesstickers, wijnkistjes en welkomstbord.

Super mooi!

Wat een mooie, ruime herinneringebox . Ik heb de kleine besteld en deze is groot genoeg voor het geboorte pakje, geboorte kaartjes, mini flesje, speentje, speeltje en wat geboorte gegevens. Tandjes en 1e haarpluk en afdrukjes van de voetjes kunnen er nog makkelijk bij.

Super goede service en precies wat ik wilde

Super service en hele leuke spulletjes

Heb enkele leuke spulletjes voor de kinderkamer besteld en die zijn super snel thuis geleverd. Top service en leuke hebbedingetjes voor kindjes

Snelle levering!!! Top service!!!

Zoals eerder beschreven sneel service en levering! Ben ook goed geholpen bij het kiezen en vragen.

Goeie service

Ik ben erg tevreden

Snel, netjes en makkelijk!

fijne website, mooie producten en snelle service; ik ben fan!

Veel keuze, snel geleverd!

Onwijs veel keuze op de webshop, in alle kleuren, stijlen en smaken. Het was snel besteld en geleverd. Ook favoriete mandje is handig! Jammer dat niet alles beschikbaar was.

Te laat verstuurd

Besteld op een dinsdag. Voor trouwfeest vrijdag avond. Op de site staat iets over ‘bestellingen voor 22:00 worden dezelfde dag verstuurd’. Prima dacht ik. Dag later mocht ook, niks aan de hand. Maar het is pas zaterdag bezorgd. Aangezien de trouwdag dus vrijdag was, had dat vrij weinig zin. ***lig.

Snel geleverd en mooie producten

Veel artikelen besteld voor mijn bruiloft. Fijn dat er thema’s zijn, zodat allen goed bij elkaar past!

Super makelijk en erg snel

Zondag besteld en woensdag al in huis voor een op maat gemaakt iets vind ik dat echt top het bruidspaar waar ik het voor bestelde hadden nog veel meer spullen bij jullie besteld de enveloppen kist met namen was echt een toppertje. En het houte bord wat ik besteld heb was erg leuk om foto's mee te maken.

Goede producten, goede service

Al verschillende keren hier besteld voor onze bruiloft. De producten komen snel binnen en zien er prachtig uit. Tot nu toe slechts 1 keer gehad dat ik niet tevreden was met een product. Ik ben toen vriendelijke te woord gestaan en het werd heel snel en goed opgelost. Top webshop! Zeker een aanrader.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ