Perfect! Snelle levering en prachtige artikels!

Zeer tevreden! De levering ging heel erg vlot! Ik heb een aantal dingen bestel die gepersonaliseerd moesten worden, 1 dag op moeten wachten en het zag er prachtig uit! Exact wat ik wouw! Een echte aanrader! Wij bestellen zeker nog een keertje! Bedankt

Uitstekende producten

Snelle levering en uitstekende producten.

Snelle levering en hele mooie producten

Snelle levering en heel tevreden over de producten!

Supermooi bord met logo!

Prachtige spullen en uitstekende service!!

Ik had een fout gemaakt met t afhalen en bezorgen. Ik heb gemaild en heb heel snel een reactie gekregen en alles is alsnogbin orde gemaakt. De wikkels inmiddels binnen en zien er super goed uit!

Bestelling zeer snel gestuurd.

Top geregeld

Geweldig, makkelijke web site , alles wordt duidelijk vermeld, snelle levertijd en het belangrijkste top producten.

Erg leuke spulletjes!

Ik heb gouden uitdeeldoosjes besteld voor de 1e verjaardag van mijn dochtertje. Bestelling was snel verstuurd, netjes verzorgd verpakt. Duidelijk omschreven producten op de site en duidelijke foto's. Ik vond het een fijne ervaring op de site omdat het rustig en overzichtelijk was. Dit heb ik dus als prettig ervaren. Had ik deze site maar eerder gekent want er zitten prachtige spulletjes tussen. Zeker voor iemand die creatief is, zijn de spulletjes erg leuk. Ze zijn ook nog eens betaalbaar. Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via de mails met info over je bestelling. Ik zal zeker nog eens bestellen wanneer er weer een leuke feest komt waarbij ik mijn creativiteit lekker op los kan laten.

Zeer goed! Leuke deco

Deco besteld voor het verjaardagsfeestje van mijn zoontje. Snelle levering, leuke artikels. Goed geïnformeerd over de levertijd en klopte. Ik ben fan!

Vandaag besteld, morgen in huis Goed product

Origineel

Een heel leuk origineel traktatie voor op de opvang! Ik heb het zelf ontworpen en het is echt mooi geleverd.

Jammer

Ballon 5 en regenboog boho lukten niet met helium, heel jammer. Ballon 5 was ook stuk, leek aan ventiel precies gebruikt. Confettiballonnen sprongen kapot bij helium, ondanks vermelding op site ….

Snelle levering, slechte kwaliteit van product!

Had toch wel een iets betere kwaliteit verwacht van de roze loper, lijkt wel van papier…

Fijne webwinkel!

Snelle levering, mooie producten en goede service!

Prachtige site heel duidelijk en snelle levering

Geweldig product en snelle levering

De doosjes zijn goed in elkaar te zetten, de deksels net zo en eenmaal echt goed door hoe het gaat, heb je ze in No-time in elkaar! Ik ben er blij mee en zal deze gerust nogmaals bestellen mocht dit nodig zijn!

Het best geprijsde product snel in huis! Helemaal top.

Altijd fijn shoppen op de verschillende sites van We Love Deco. Ook ditmaal het verjaardagscadeau - de grote pastel Connetix-set - van m'n dochter het voordeligst bij jullie gevonden en vervolgens snel ontvangen.

Snelle levering, top producten!

Mooie spulletjes en een snelle levering. Netjes verpakt en producten zoals verwacht.

Helemaal prima

Fijne website waar je alles snel kan vinden. PrimA service en snelle levering.

Goede snelle levering

Het is een duidelijke website en na bestelling word het snel thuis bezorgd. Wel vind ik de prijzen soms wat aan de hoge kant ten opzichte van de kwaliteit

Snelle levering na bestelling

Na ontvangst waren de lampjes voor de lampionnen bijna allemaal leeg… en van 1 lampion is het ijzer al afgebroken. Verder zijn alle andere items goed en hebben we de tuin leuk kunnen versieren.

Excellent!

Superleuke accesoires te vinden op de site, snelle verzending en levering. Ook alles is goed ingepakt en komt onbeschadigd aan, heel tevreden!

Precies zoals afgebeeld. Snelle levering ondanks het een gepersonaliseerde bestelling was.

Love Deco goes the extra mile!

Een van de producten die ik besteld had, was helaas niet meer op voorraad. Ik kreeg de keuze een alternatief op de website te bestellen en ze hebben er alles aan gedaan dit tijdig én met extra spoed te leveren. Het ging normaal een werkweek duren, maar gezien ik dat weekendje een feestje organiseerde waarvoor ik het nodig had, hebben ze hier een uitzondering op gemaakt. Zeer fijn en wordt geapprecieerd! Ook kwaliteit van de producten was zeer goed en heb veel fijne commentaar gekregen van familie en vrienden op het feestje. Ik bestel hier meer!

Goede service en mooie producten

We zijn druk bezig met onze bruiloft en ik word blij van al jullie producten. Ik heb zelf een gastenboek samengesteld en toen ik erachter kwam dat ik er te weinig blaadjes bij had besteld werd dit gelijk geregeld. Helemaal top!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ