Een snelle levering van prachtige producten!

Een goede keuze kunnen maken op de overzichtelijke site. Nette en snelle afhandeling.

Perfect!

Mooi assortiment, snelle levering, goede klantenservice.

Snel en goed.

Mijn pakketje kwam de volgende dag aan en de spulletjes die ik besteld had waren precies wat ik voor ogen had.

Mooie sticker

Product zoals verwacht, snel verzonden.

Wat elke bruid nodig heeft

Razend snelle levering. Ideaal want voor een bruiloft heb je steeds alles snel nodig. Zeer goede kwaliteit en prachtig gepersonaliseerd.

Verzendkosten véél te hoog

Voor een cadeautje van 18 euro rond de 5 euro verzendkosten te betalen, terwijl het bovendien door de brievenbus kon, vind ik buiten proportie

Goede service , prima kwaliteit, snelle levering

Fantastisch!!

Snelle service! Leuke artikelen!

Maakt waar wat ze beloven

Overzichtelijke website, mooi materiaal levering op tijd

Goede kwaliteit

Alle materialen van goede kwaliteit en duidelijk geprint. Een plooihandleiding bij de doosjes was in het begin wel handig geweest, maar na wat proberen, werd het zichzelf uit.

Snelle levering, hele mooie spullen

Wij hebben al zoveel spullen voor onze bruiloft hier besteld! Wij zijn hier ontzettend blij mee. Mooie goeie producten voor een mooie prijs. Snelle service en snelle levering! Dankjewel wedding deco! :) Op naar de bruiloft 15-09-22

Perfect!

Prachtige producten en snelle service. Perfect!!

Mooi

Snelle levering van een mooi product

Fijn bedrijf / snelle service / mooie spullen

Wij restaurant ( Misverstant in Vught ) verzorgen vaak ook feesten en partijen en bieden daarbij ook de service voor stylingen van bruiloften en feesten. We maken graag gebruik van de mooie spullen van we love deco. Ook erg leuk de welkoms borden die helemaal zelf kunt maken naar je eigen stijl.

Snel en netjes verpakt

Een fijne website waar je gemakkelijk kunt bestellen, ze versturen snel en het product is goed verpakt.

Vriendelijk

Behulpzaam en authentisch. Zuivere produkten die ik graag voor mijn liefsfe bestel. Liefs Laura met Robert

Fijn

Ik bestel vaker bij we love deco. Ik heb altijd een fijne ervaring gehad. Vorig jaar kreeg ik een van mijn bestellingen verkeerd binnen op de dag dat ik het nodig had, ik kreeg meteen contact met jullie en jullie hielpen mij heel goed verder zodat ik alles die dag in handen zou hebben. Service is fijn en de producten wat jullie aanbieden zijn super!

Mooie spullen snel geleverd

Ik heb al vaker bij welovedeco besteld en ik word er altijd blij van. De kwaliteit is goed en wordt snel geleverd. Nu hoesjes voor knijpfruit traktatie zelf ontworpen en het ziet er prachtig uit!

Prachtig geboortebord helemaal zoals gehoopt!

We hebben een prachtig geboortebord besteld in zelfde stijl als het geboortekaartje. Zo mega blij mee! Alles is haarscherp en super mooi afgedrukt. Kunnen niet wachten tot we het bord kunnen gebruiken.

Je word al blij bij het zien van het pakketje!

Na het bestellen van de tofste items word je perfect op de hoogte gehouden. De bestelling was er zelf sneller dan verwacht en is netjes en goed verpakt en verstuurd. Echt een feestje om binnen te krijgen en het liefst bestel je meteen weer!

Everything you need

A very helpful hand at almost last moment. We found suitable item for the special moment at reasonable price. Website is clear. Delivery time is fast.

Snelle levering, prachtig product.

Ik hen een borrelplank besteld voor een collega als onderdeel van haar huwelijkscadeau. Levering was super snel (en dat voor een gepersonaliseerd product) en hele mooie kwaliteit.

Zeer mooi

Snelle levering, goede producten.

Zoals het hoort

Bestelling was snel binnen. Niks aan op te merken.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ