Zoals het hoort

Bestelling was snel binnen. Niks aan op te merken.

Veel keuze mogelijkheden waardoor iedereen er kan slagen.

Ze hebben veel keuze. Je hebt alles snel in huis. Een tussentijdse update hoe het met gepersonaliseerde spullen verloopt zou het nog leuker maken om bij jullie te shoppen.

Superrrrrrr

Te goed en heel gemakkelijk

Ik heb de stapelstein stenen besteld na lang twijfelen want ze zijn prijzig. We zijn er heel blij mee! Onze dochter van 18 maanden speelt er op alle manieren mee. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket geleverd zou gaan worden dus helemaal top!

Goede service snel geleverd , maar helaas retour ivm afwijken van afbeelding

De bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Goede service dus. Echter de lamp leek totaal niet op de afbeelding. DUs retour gestuurd met bijbehorende retour label.

Goed en snel geleverd

Product is net als de omschrijving. Netjes verpakt. Zoals vermeld stond de volgende dag geleverd.

Topservice

Als stationery designer, was ik op zoek naar een enveloppenbox voor een bruidspaar, waarbij hun logo (eigen ontwerp) verwerkt kon worden. WeddingDeco.nl heeft dit op korte termijn gecheft ! Heel blij mee.

Snelle en correcte levering

Heel tevreden van de aankoop. Bestelling werd snel en correct geleverd.

Leuke handpoppen!

3 leuke handpoppen in de vorm van een leeuw, olifant en giraf. Stevige kwaliteit en goed te gebruiken voor kleine handjes.

Handige website, producten volgens beschrijving!

Op de website van WeLoveDeco kan je voor elk thema ongeveer alles vinden. Onze bruiloft is zo in één stijl, alle details prefect. Erg tevreden!

Fantastisch!

In september gaan wij trouwen en daarom heb ik al een aantal bestellingen gedaan bij Weddingdeco! Van onze uitnodigingen tot aan het welkomsbord. Ik heb een paar keer iets nagevraagd bij de klantenservice en kreeg netjes en snel een antwoord. Verder heb ik al veel positieve reacties gekregen op onze uitnodigingen, kwaliteit is top! Weddingdeco heeft artikelen die nèt even anders zijn! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Het is een fijn product en net als in de beschrijving.

Wij hebben de kaarsen en de stempel besteld voor op onze trouwkaarten. Er konden zoveel kaarten van worden bestempeld als aangegeven en de kleur is ook zoals verwacht. Het is erg mooi geworden en we zijn erg blij dat we dit hier besteld hebben.

Geweldig, snel en goed

Een hele fijne eerste ervaring gehad. De website is makkelijk te bedienen, je hebt een duidelijk overzicht van wat je besteld/krijgt en het product is ook daadwerkelijk zoals beloofd. Daarnaast een ongelooflijk snelle levering. In één woord geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!

Goed en snel

Ballon zijn goed verpakt en zien eruit zoals op de webshop. En een ongelofelijke snelle levering. Dus als je plotseling besluit om een feest te geven of te organiseren voor een ander dan kan je op Deco.bv rekenen.

Ik heb nu zoveel besteld voor onze bruiloft en kan niet wachten. Alles is zo prachtig en het wordt een.prachtige dag en daar hebben jullie mee aan geholpen

Ben heel tevreden met mijn aankopen voor de trouw ! Snelle levering en correcte prijzen. Heel gelukkig mee !

Heel erg tevreden

Het bestellen van ons gepersonaliseerde rimgendoosje ging het gemakkelijk. Het werd snel bezorgd en het resultaat was precies als op de foto. En dat alles voor een prima prijs. Bij de bestelling zat vervolgens ook nog een leuke kortingscode voor een volgende bestelling. Wat wil je nog meer?

Mooi product en snelle levertijd!

Ik had zeer snel papieren gele waaiers nodig en vond hier de juiste kleur, ze waren op voorraad en snel geleverd! Top dus!

Al 2 keer iets bij hen besteld netjes ingepakt snel geleverd heel tevreden.

Mooie producten en super service!

Een groot assortiment van leuke en mooie producten. Vragen en problemen worden super snel opgepakt en goed afgehandeld! De levering is ook nog eens heel snel. Alleen maar positief!

Fantastische prijs-kwaliteit en snelle levering. Zeker een aanrader.

Top kwaliteit

Top kwaliteit, product zag er prachtig uit. Helaas iets langer dan 2 werkdagen moeten wachten.

Leuke spullen

Zeer fijne en goed verpakte spulletjes. Prima levering. Zeer tevreden!

Super fijne service!

Ik kwam op het laatste moment nog een leuk item tegen op de website dat gepersonaliseerd kon worden. Na contact opgenomen te hebben, zijn alle zeilen bijgezet om het product op tijd te leveren. Super! Daarnaast is het ook nog heel mooi geworden.

disappointed

the box came totally unpolished and I think it's dangerous because tiny pieces of wood come out of it with touch. I tried to spray clear matte paint but still didn't help that much. I regret not investing a little more money to get a better one (painted and not dangerous) and really thinking of just throwing it away

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ