Helemaal top

Erg snel goed ingepakt super

Mooie producten

Glazen buisjes met kurk en een kleerhanger, allebei goede en mooie producten. Enigszins lange levertijd maar dat is logisch met gepersonaliseerde producten.

Onwijs mooi bedankje

Voor ons aanstaande huwelijk een leuk en grappig bedankje besteld via We Love Deco. Het oogt ontzettend mooi, grote keuze in fraaie prints waarbij er eentje perfect aansloot op onze stijl. Erg tevreden met het resultaat en zo hebben we een leuk en grappig bedankje voor onze gasten. Wat overigens ook niet een té groot gezelschap betreft zodat het voor ons ook een prima betaalbaar klein/geinigheidje is. Dank voor de mooie en snelle levering!

Geweldige service

Ik heb ondertussen al 2x besteld nav onze trouw. Normaal 1 keer maar de pepermuntjes waren uitverkocht dus wou ik geen risico nemen om mijn andere gewenste cadeautjes niet te moeten missen. Jammer genoeg was mijn levering niet compleet, kan gebeuren uiteraard! Klantenservice gecontacteerd en dit werd meteen opgelost, de levering was ook super snel! Dat maakt het zo fijn, de klantendienst die direct voor je klaarstaat, geweldig toch!

Snelle levering en mooi product

We zijn erg blij met ons gepersonaliseerde gastenboek voor de bruiloft. Het product is precies zoals we voor onze ogen hadden en de productie en levering was super snel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling

Weer heel tevreden!

Al regelmatig bij jullie besteld en altijd tevreden! Nu voor de 2e keer een geboortebord besteld, na die van onze zoon 2,5 jaar geleden nu voor zijn zusje!

Exact geleverd wat we besteld hadden. Snel en simpel.

Gewoon snel en zoals gehoopt.

Snelle levering. en ontvangen wat ik had besteld..top dus!

Authentiek cadeau met een mooie herinnering

Een prachtige herinnering van hout die met zorg gemaakt is. De klantenservice dacht mee in het wijzigen van het adres toen het niet optijd meer zou aankomen, topservice!

Hele mooie slippers maar de maat klopt niet

Ik heb de goeie maat gekocht maar zijn veel te klein. Erg jammer want zijn heel mooi

Uitmuntend!

Ik was op zoek naar een gepersonaliseerd ringendoosje voor ons huwelijk. Eerst kon ik niet kiezen…. Want wow! Wat een keuze! Ze zijn allemaal leuk. Zowel de glazen kistjes als de velvet doosje. Ik persoonlijk heb het hexagon velvet doosje besteld. Dit paste het best bij onze stijl! Bij het openen van het pakketje zit het doosje nog eens mooi verpakt in een ander doosje. Dit geeft toch al op zich een wow-effect en een indruk dat alles met zorg wordt afgehandeld. Hele mooie kwaliteit en afwerking! Ik zou dit zeker opnieuw bestellen bij jullie!

Betrouwbare website met alles wat je nodig hebt voor een bruiloft!

We waren op zoek naar specifieke decoratie voor onze bruiloft. We love deco had precies wat we nodig hadden, zoals feestelijke confettiballonnen en decoratie in verschillende thema’s. Daarnaast overzichtelijke site, betaalbaar en we kregen gelijk een mail met bevestiging. Verzending was snel. We zijn erg blij dat we hier onze producten besteld hebben! we zouden het iedereen aanbevelen.

fantastisch

Super leuke trouwbedankingen kunnen maken :)

Fantastisch!

Wij hebben getuigen cadeaus gekocht bij jullie om onze getuigen te vragen (toilettas en label voor op een fles wijn). Ze waren zo enthousiast en de reacties die ze er op kregen was zo leuk! Iedereen vond het origineel! Ik word helemaal gek als ik op jullie site zit! Ik wil nu al het liefst de leuke houten corsages kopen en de bruiloft bedankjes maar we moeten nog 1 jaar en 3 maanden wachten haha! Jullie website is echt mijn favoriet!

Teleurstellende ervaring deze keer

Ik vind het echt niet mooi, en zeker niet voor de prijs. Het was erg wazig en ziet er heel goedkoop uit. Het lijkt wel op geribbeld karton afgedrukt. Ik ben er niet blij mee. Ik ga dit geboorte bord daarom ook zeker niet ophangen. Normaliter ben ik erg tevreden, mijn bruidsdecoratie daar was ik wel heel tevreden over. Daarom vind ik dit erg jammer

Mooi gegraveerd, kwaliteit komt overeen met de foto

Groot assortiment, overzichtelijke website en snelle service!

Leuk en groot assortiment, overzichtelijke website, leuke inspiratie opgedaan. blij met de bestelde producten en snel en netjes geleverd.

Hele mooie step!! Goede kwaliteit-prijs verhouding

De step ziet er heel mooi uit! Ik raad deze zeker aan

Hele snelle service zowel per post als per mail

De fruitzakje wikkels waren snel gemaakt, ook via de mail werd de vraag snel beantwoord. Kortom echt een aanrader!!

Super blij met mijn aankoop

Een gepersonaliseerde houten kist gekocht, voor de bruiloft. Snel geleverd en helemaal verliefd op deze box.

Geboortebord besteld. precies zoals ik hem heb ontworpen komt die binnen! en nette levertijd!

Top levering & mooie ontwerpen

Top ervaring optijd geleverd en je kan verwachten wat je besteld en ziet op de foto's.

Prachtig!

Helemaal naar wens!

AANRADER

Ik heb tussen de leuke, orginele receptie bedankjes gevonden wat ik zocht. Makkelijke site om je eigen persoonlijke ontwerp te maken. Snelle levering. Met zorg ingepakt. 1 artikel kwam kapot binnen, maar wordt keurig netjes opgelost.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ