Heel goed!!

Zeer correct! Heel mooi en stevig materiaal.

Mooi product!

Hele mooie kist besteld, gravering erin is ook prachtig. Kist is wel van wat dunner hout dan ik had verwacht, maar dat maakt op zich niet heel veel uit behalve dat ik t wat duur vind. Levering wat langer dan verwacht, en kreeg verzendbewijs waarop een verwachte leverdatum stond van 2 dagen daarvoor. Maar verder alles in orde met mijn bestelling! Zeker een aanrader.

Goede, snelle service en levering!

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Het was breekbaar maar het zat goed en stevig verpakt.

Leuke winkel met goede service

Hele leuke kinderspullen, snelle bezorging. Top!

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Mooie afwerking van de producten

Beste online shopping

De bestellingen komen binnen 1 dag binnen. De spullen wat jullie alles hebben super kwaliteit. Dardoor besteel ik alles bij jullie. Ben super blij met mijn bestellingen.

Geweldige service en fantastische spullen

Voor onze bruiloft wat leuke decoratie gekocht. Op zondag besteld en donderdag nog niet binnen. Gebeld, bleek te komen door het gepersonaliseerde bakje. Vrouw aan telefoon heeft er meteen actie op gezet (ik had het namelijk op zaterdag nodig) en werd dezelfde dag nog verzonden. Vrijdag ochtend had ik alle mooie spullen in huis ! Top service!

Altijd goede kwaliteit en snelle levering

We hebben revetten ringen en bedankjes besteld voor de trouw. Alles was top in orde

Super snelle levering

Ben altijd benieuwd als ik iets bestel bij een winkel waar ik niet eerder iets heb gekocht, maar alles perfect zoals omschreven: vandaag besteld, morgen in huis. Top!

Goede service, snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en goede service.

Prachtige decoratie, veel keus

Ik was super blij met de geleverde producten, vooral de kwaliteit van het welkomstbord vond ik heel fijn. Ook erg blij met de service, bij een bestelling waar iets fout is gegaan heb ik direct antwoord gehad op mijn mail en de volgende dag opnieuw in de bus gehad! Al met al een goede ervaring. En

Geweldige service

Twee weken voor de bruiloft (enigzins wat laat) had ik nog een paar laatste dingen besteld, waaronder een gepersonaliseerde gastenboek en welkomsbord. Bestelling ging soepel en gekozen voor bezorging. PostNL was het pakket kwijt en tot twee dagen voor mijn bruiloft gaven ze aan niks aan te doen en laat WeLoveDeco maar een onderzoek starten. Gebeld met WeLoveDeco en binnen en dag opnieuw alles met spoed laten maken en personaliseren. Dag voor de bruiloft alles toch mooi op kunnen halen. Heel vriendelijk en servicegericht. Producten zijn ook gewoon prima.

Altijd de leukste items mogen kopen

Altijd snelle levering Zoveel veschillende items die je kunt bestellen, veel keuze! Zoveel leuke items die je kunt kopen, jullie zijn mijn favoriete webshop!

Mooie producten

Snelle levering, mooie producten en net zorg en liefde ingepakt. Een feestje wanneer het binnenkomt. Duidelijke product info op de website. Trouwe klant, kom toch elke keer eerst hier terug.

Super leuke winkel

Leuke decoratie spullen en dergelijk voor onSe bruiloft besteld, zat wel wat levertje op maar had het ruim van te voren besteld. Ziet er allemaal netjes uit!

Duidelijke site. Netjes optijd was mijn bestelling geleverd zoals op de site beloofd was. Geweldig.

Ik heb onwijs leuke producten voor een babyshower besteld! Het is een duidelijke site en je hebt snel je producten besteld Ik heb ze besteld en de volgende dag al in huis. in 1 woord GEWELDIG

Goede prijzen en snel geleverd! Helemaal mooi en alles in verpakkingen

Top producten | prijs / kwaliteit

Top producten om onze bruiloft tip-top te stylen! Goed contact en snelle levering!

Alles goed

Makkelijk bestelproces, duidelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop. Een tevreden klant dus.

Top!!

Ik vind shoppen bij We Love Deco echt een feestje opzich... alles mooi, de kleuren thema's ik hou er enorm van en slaag er altijd zodat ik een feestje kan geven zoals ik heb bedacht. En snelle leuke levering.

Snelle service, prachtige items

Snelle service, prachtige items

Leuke spullen en heel snel geleverd!

Altijd tevreden bij we love deco. Pakketjes worden meteen en netjes verpakt opgestuurd. Heel prettig.

Leuke en mooie spullen

Ik word altijd blij van winkelen bij we love deco ❤️

We Love Deco BV is in 1 woord TOP

Alles dat ik besteld heb, was zo mega leuk, hele goede kwaliteit en leuk verpakt. Echt een feestje om te openen.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ