Prachtig

2 mooie memoryboxen besteld. Groot formaat voor tekeningen en dergelijke van de kinderen. Ieder een eigen box. Mooi hout en heel mooi afgewerkt. Super blij mee.

Mooi product , snelle levering!

De kaartendoos ziet er in het echt nog mooier uit dan op het plaatje!

PERFECT

Ik ben zo blij dat ik deze site gevonden heb , ik volg meteen overal. Ik kan niet wachten om te trouwen volgend jaar Oktober en van alles te kopen via deze site

Toffe items

Snelle en goede service!

Snel geleverd en fijn product!

Twee kartonnen cupcake houders besteld. Snel geleverd en het product is mooi en werkt goed.

Snelle en goede service!

Er is een ruime keuze qua assortiment en de bestelling wordt snel en heel netjes verstuurd!

Top!!

Super producten en service

Prachtige ballonen, helium tank en andere feestversiering besteld, volgende dag al bezorgd en alles kei mooi. Heel blij 6 jarig zoontje had ik!

Product ziet er uit zoals omschreven.

Helaas duurde de levering langer dan verwacht ivm een kapotte machine. Kan gebeuren natuurlijk, maar ik was niet op de hoogte gebracht. Maar uiteindelijk allemaal goed opgelost en product ziet er mooi uit.

Goede qualiteit en snelle levering!

Ik heb mijn kaartje hierop ontworpen, toen ze na een korte tijd aankwamen waren ze prachtig! Mooie qualiteit!!!

Correcte levering en op tijd.

Super mooi ringendoosje!

Netjes en strak gegraveerd.

Bereikbaarheid is er niet.

De bestelling kwam niet op de afgesproken dag. Drie dagen later. Telefonische bereikbaarheid is nul. Producten waren prima.

Snelle levering en goede service !

Binnen No time geleverd

Geleverd op de aangegeven tijd. Perfect. Hele leuke kraamcadeau

Boven verwachting

Zelf ontworden kinderakte en bedanktjes. Met de kleuren en afbeeldingen van onze trouwkaart. Ontwerpen was via de site eenvoudig, bestelling was snel en super netjes verpakt. En de kwaliteit van het papier en drukwerk is top!

Snelle levering Top product

Mooie artikelen en goed verzorgd we zijn erg blij met onze bestelde artikelen, Ook voor trouwkaartjes het goede adres.

Blij mee! niet makkelijk in gebruik

De puzzel ziet ee super mooi uit, daar zijn we blij mee. de puzzel zelf past maar krap in de vorm en is dus lastig weer in elkaar, stukjes zitten nog aan elkaar dus je moet de randen zelf nog even vijlen. de middelste stukjes zijn hetzelfde en dus verwisselbaar bij het maken van de puzzel.

Ruime en originele collectie

Leuke items besteld voor de babykamer! Alles werd snel en netjes geleverd. Ook de product omschrijving en foto’s op de webshop zijn zeer compleet.

Snel en perfect

Toffe feestartikelen

Mooie webshop met producten op thema, kleur en productsoort. Leuke feestartikelen om je feestje helemaal compleet te maken. Een aandachtspunt was de kwaliteit van de 40 jaar ballonnen, deze gingen heel erg snel kapot. Jammer!

Ruime keuze, snelle levering en vlotte service!

Ik moest nog wat last-minute items bestellen voor het huwelijk van mijn nichtje. Bij We Love Deco vond ik alles wat ik nodig had en het werd super snel gleverd. Helemaal top!

snel en volgens afspraak

Altijd feest!

Voor elk feestje vind ik altijd de leukste items. Ik ben inmiddels 3 babyshowers en een vrijgezellenfeest en bruiloft verder en kom altijd weer hier terechts voor de leukste versiering!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ