Is gewoon goed gegaan.

Fijne service en fijne producten

Fijne service gehad bij mijn vraag en de producten zijn ook heel leuk!

Mooie artikelen

De artikelen die we voor onze bruiloft hebben gekocht zijn mooi en van goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit!

We Love Deco heeft goede kwaliteitsproducten met een zeer snelle levering! De kleuren van de ballonnen zijn erg mooi en bleven heel de dag goed.

Super vriendelijk Was nog even spannend om mijn bestelling op tijd te hebben voor mijn trouw Maar kwam helemaal in orde na een telefoontje met hun

Ik ben zeer tevreden.

Toen ik mijn levering kreeg was ik aangenaam verrast. Het was precies wat ik wou. Heel erg bedankt ook voor de stipte levering.

Mooie collectie

Jullie hebben echt mooie spullen en lekker creatief. Heel inspirerend en sommige ook echt voor een leuk prijsje.

Top webshop voor alle bruiloftsonderdelen

Veel keus, snelle levering.

Leuke producten en super service

Super leuke producten die op de website staan. Ook een super nette services. Als er iets aan de hand is en je mailt ze, dan heb je binnen een dag je antwoord.

De materialen die ik bestel voldoen steeds aan de verwachtingen. Mooi afgewerkt en prijs kwaliteit.

Mooi proefpakket ontvangen

Het proefpakket is duidelijk met zorg samengesteld en mooi verpakt. Het geeft je een duidelijk overzicht van de opties die weddingdeco aanbiedt. Alle proefsamples waren van goede kwaliteit en zagen er mooi uit.

Voor de bruiloft vele attributen gekocht, ook al andere aanstaande bruiden deze site door gestuurd

Snelle goede service

Ik bestel met plezier bij jullie . Levering is altijd snel en goede service bij vragen

Perfect!

Voor onze bruiloft wat decoratie en het ringendoosje besteld. Dit kwam zeer snel binnen en maakte onze bijzondere dag helemaal af!

De gewenste kwaliteit

Bij mij werd de gewenste kwaliteit van de producten geleverd, zoals omschreven op de website. Artikelen zijn ideaal voor huwelijk/feestjes. Ik beveel deze webshop ook aan anderen.

Snel verzonden en mooi verpakt!

super goed

We Love Deco levert hele leuke, mooie spullen voor ieder feestje. De site geeft leuke ideeën en er wordt snel geleverd. Contact met klantenservice verliep ook snel en duidelijk. Ik bestel hier graag.

Goede website!

Veel keuze, snel geleverd. Mooie gravering!

Prima webshop met veel keuze

Ik heb vaker bij we love deco besteld, vandaar dat ik er nu weer bestelde. Helaas ging het mis (misschien door Hemelvaartsdag tussendoor), waardoor ik m’n bestelling veel te laat kreeg. Met 1 mailtje was het opgelost, maar dit was wel jammer

Snelle levering en mooi product

Ik bestelde stickers voor mijn trouwkaarten. Ik kon deze zelf helemaal naar wens maken. Vervolgens werd dit ook snel geleverd.

Hele fijne site om te bestellen. Snelle levering

Winkel is top

Snelle levering. Mooie producten. Alleen viel dit x de dad slinger wel erg tegen

Snelle productie en levering

We hebben onze uitnodigingen snel ontvangen, wat natuurlijk een goede service is. We hadden meteen een foutje opgemerkt in het ontwerp en hebben dit ook onmiddellijk gemeld aan de klantendienst. Zij gingen het nog aanpassen (per mail bevestigd), maar helaas hebben ze 2x dezelfde (foute) uitnodiging gestuurd.

Netjes, precies als op de foto. Het is netjes verpakt en snel bezorgd. Top!

Snelle levering! Altijd top kwaliteit producten

Snelle levering, de ene dag besteld de andere al in huis. Top producten die een prachtige aankleding geven aan elk event.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ