Top service. Top geregeld

Snel verzonden. Goede website. Alles wijst voor zich. Erg blij mee

Leuke producten, prima service

Fijne site en leuke producten! Snelle service en zit goed verpakt.

Uitgebreid aanbod met snelle levering.

Heerlijk! Er is een heel uitgebreid aanbod aan een goede prijs en de bestelling wordt steeds snel verzonden en geleverd. Ik moet me inhouden om niet alles te kopen! ;-)

Sticker viel tegen

We hadden de hele grote regenboog sticker besteld, deze kwam binnen met heel veel luchtbubbels kreukels erin. Dit maakte het plakken zeer lastig! Vergde veel tijd en we hebben er helaas een sneetje in moeten maken om bij een grote luchtbubbel kreukel de sticker weer recht te krijgen. Maar voor 109,- euro valt het dan tegen!

Vlotte en vriendelijke service, zelfs als het even misloopt!

Wij hebben wat deco voor onze trouw besteld maar bij aankomst bleek het pakket niet volledig. Ik heb dit laten weten en kreeg enorm snel het antwoord dat het ontbrekende deel opnieuw verstuurd zou worden. Voor ik het wist stond de pakketdienst al voor de deur, wauw wat een service! Bijkomstig ben ik ook super blij over onze spulletjes, top kwaliteit!

Prachtig afgewerkt en heel kwalitatief. Super tevreden!

Zo mooi, ik ben echt mega blij! Kan niet wachten om de mensen hun reactie te zien op onze bedankjes!

Zo leuk!

De enige oudroze zonnebril met oortjes in een mooi suède zakje en de zwarte zonnebril met stoer koord zijn te leuk om niet aan te schaffen, bovendien beschermt het de oogjes van de kids bij zonnige dagen o.a. op het strand!

Heel goede service en snelle levering

Mijn ervaring met Wedding deco was fantastisch

Wij hebben onze huwelijksbedankjes via de website ons design gemaakt en daarna besteld. De bestelling kwam binnen enkele dagen binnen. Het was goed en verpakt, verder voldeed alles aan de afspraak. Het enige wat jammer was, is dat ik niet alle mails op tijd binnen kreeg want die zijn in de spam box terecht gekomen, waardoor ik pas later doorkreeg dat de bestelling klaar voor verzending was.

De levering en leveringstijd waren perfect, binnen een week had ik mijn pakket binnen. Ook het glas en hoe de namen erin gegraveerd ziet er top uit. Al met al enorm blij.

Uitstekend en supersnel geleverd

Uitstekend en supersnel geleverd.

Snel en kwalitatief

Super fijne website met leuke prijzen!

Perfecte levering en super assortiment

Je krijgt wat je besteld en het wordt goed ingepakt. Lever tijd is ook onwijs snel! Al met al, top service en zeker aan te raden hier wat te bestellen

Overzichtelijke, aantrekkelijke webshop

Leuke weddingspullen aan betaalbare prijzen. Bestelling vlot ontvangen.

Snelle levering en perfect artikel

Op zoek naar een mooie geboortesticker? Dan ben je hier aan het juiste adres. Online zelf samenstellen (wel je ontwerp even goed controleren) en vervolgens een snelle levering van een perfect artikel. Erg blij mee!

Altijd tijdig aangekomen in de staat zoals ik ze verwachtte.

Goede service, mooi eindresultaat, blij!

Onze bedankjes voor ons huwelijk zijn super goed gelukt! We kregen heel snel reactie op de vraag wanneer ze zouden geleverd kunnen worden. Het resultaat mag er zijn!

Hele mooie rsvp kaarten

Ik heb hier de rsvp kaarten besteld. Ik had het eerst verkeerd gedaan. Maar met mail contact is het allemaal goed gekomen. Reageerde super snel! Via de mail op gelost. Netjes en vriendelijk. Daarna de bestelling opnieuw geplaatst. Maar dan goed. Ik ga hier zeker meer bestellen voor de bruiloft. Zeker een aanrader. Het enige min punt was dat de bestelling wat langer duurde voordat het er was. Dit kwam omdat ik het net voor het pinkster weekend had besteld. En ik wilde het gewoon graag hebben en zien.

Goede service, sneller levering en goede kwaliteit producten

Ruime keuze aan producten met goede verhouding prijs/ kwaliteit. Snelle bezorging en producten worden netjes ingepakt.

Mooie producten, snelle levering

Zeer tevreden!

Perfect.

Zelfs direct respons gekregen.

Goede kwaliteit, maar kleiner als verwacht

Kinderakte besteld op jullie website voor een bruiloft. Verwacht dat dit een A4 formaat zou zijn, omdat dit zo leek op de afbeeldingen op de site. Kon later ook niet terug vinden of het formaat wel op de website stond. Eenmaal binnengekomen was het een A5 formaat. Dit vond ik jammer. Wel goede kwaliteit papier.

Dikke 10 dik tevreden

Snelle levering, gekregen wat ik heb gevraagd. Ben er blij mee. Ipv voor een bruiloft besteld voor mijn moeder haar 75ste verjaardag.

Product kwam kapot binnen, doos was open...

Wij hebben een costumised kaartendoos besteld voor onze grote dag. Echter kwam de box binnen in een open doos, en was het binnenwerk van het slot al los/kapot en kunnen wij de box nu niet op slot draaien.. we zijn echt enorm teleurgesteld!

Snelle bezorging. Leuke bril

Zonnebril voor mijn dochter gekocht. Leuke bril flexibel genoeg om het even te overleven. Bezorging prima, afhankelijk prima.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ