Zonnebril voor mijn dochter gekocht. Leuke bril flexibel genoeg om het even te overleven. Bezorging prima, afhankelijk prima.
We hadden een proost moment voor een bruiloft nodig en keken op jullie site. Wat een keuze en wat een mooie producten hebben jullie, ik ben zo enthousiast! Nu is het geleverd in Nederland, maar het zou nog mooier zijn als ik het hier snel in Oostenrijk ook geleverd kan krijgen. Mochten jullie wat tips of adviezen hebben voor ons bedrijf dan hou ik deze graag aanbevolen! gruss gott Linda
Had een probleem met mijn product (zelf misschien niet zo goed gekeken). Door de reactie van jullie om te vragen of het product naar wens was fantastisch opgelost. Dikke pluim voor Karen.
Wat stress gehad in verband met levertermijn, maar uiteindelijk werd alles, inclusief gepersonaliseerde items, tijdig geleverd. De klantenservice had er vertrouwen in hoewel ik sterk twijfelde of alles op tijd zou aankomen. Uiteindelijk hadden ze mooi gelijk! Top dus. Kwalitatieve items.
Alles wat ik zoek qua decoratie en accessoires op 1 website! En voor wedding inspiratie en ideeën ook de place to be. Ik kijk uit naar mijn huwelijk op 18 juni 2022!
Woensdag besteld en donderdag in huis, heel fijn! Kostprijs is niet hoog, maar normaal voor wat je krijgt!
Mooie canvas met schildersezel! Heel blij
Leuke geschenken en vlotte levering op afgesproken tijdstip.
Snelle afhandeling en goede nette bezorging.
Snel verzonden en voldoet aan de verwachtingen!
Goei kwaliteit Snelle levering De prijs is goed
Had babyshower bedankjes besteld alleen is het pakketje nergens te vinden vind het best jammer en jullie kunnen hier niks aan doen..
Beste Naomi, Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst bij Kidsdeco! Zoals je zelf al aangeeft kunnen wij er inderdaad niets aan doen dat PostNL jouw bestelling is kwijtgeraakt, we gaan er dan maar vanuit dat het door jou gegeven cijfer voor hen bedoeld is. ;) Ik zie dat mijn collega's van de klantenservice een onderzoek hebben aangevraagd bij PostNL, dit is iets wat zij moeten doorlopen voordat zij jou een oplossing kunnen bieden. Ik ga er vanuit dat NA reactie van PostNL alsnog met jou wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wij hadden een geboortebord besteld, het ziet er erg netjes uit, ik vind alleen jullie logo net iets te groot in verhouding met het bord en de namen van onze kinderen.
Ik bestelde de gouden chocolade hartjes. De hartjes zien er wel leuk uit, maar voldeden niet aan mijn verwachting. Ik had verwacht dat ze ook eetbaar zouden zijn. Het zijn hele harde snoepjes die niet lekker zijn om te eten. Het gouden laagje geeft meteen af op de huid en op andere dingen. Ik heb daarom toch maar gekozen voor andere snoepjes voor mijn bedankjes. Jullie site en producten vind ik erg leuk. Deze snoepjes waren alleen iets minder. Volgende keer beter. De review is echt over het product en niet over jullie zelf.
Beste Claire, Bedankt, voor het achterlaten van een review! Wat vervelend dat de chocoladehartjes afgaven, dat hebben we nog niet eerder gehoord. Het klopt dat deze "hard" zijn en of ze eetbaar zijn is wellicht ook een kwestie van smaak. ;) Fijn dat je wel te spreken bent over onze website, dat horen we graag! Mocht contact met onze klantenservice nog gewenst zijn, zij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur op [email protected] of +31880990300. Karen, WELOVEDECO
Meermaals decoratie voor onze bruiloft besteld. Ruime keuze en snelle levering.
Vrijdag is mijn bestelling binnen gekomen. Helaas was de bestelling gebroken. De bestelling was dan ook in een grote doos verstuurd zonder vulling. Kan gebeuren. Helaas heb ik nog geen reactie op mijn mail. Heb ook twee keer geprobeerd te bellen maar na 20 min in de wacht heb ik het opgegeven.
Beste Tessa, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat je een beschadigd artikel hebt ontvangen, het gebeurd helaas weleens dat artikelen tijdens het verzenden schade oplopen (ondanks dat deze wel goed verpakt zijn). Ik zie inderdaad dat jouw bericht een paar dagen later door onze klantenservice beantwoord is, ook omdat het weekend er tussen zat en we dan niet bereikbaar zijn. Ik begrijp uit de reactie dat je netjes het gehele bestelbedrag terugbetaald hebt gekregen. Een fijne dag gewenst namens het WELOVEDECO team!
De keuze is reuze! Wij hebben leuke dingen besteld voor onze bruiloft. Fijn dat dingen gepersonaliseerd konden worden, onder meer servetten.
Ik bestelde hier vanalle gepersonaliseerde items voor ons huwelijk, na weken niets ontvangen. Zelf contact gezocht via mail, kregen we amper antwoord. Uren proberen bellen voor we iemand aan de lijn kregen. Klantenservice is amper te bereiken. Uiteindelijk deel geannuleerd en de rest ontvangen, net op tijd voor ons huwelijk! Bedankjes waren wel mooi en goed afgewerkt, zonde van alle uren bellen en de extra dure telefoonrekening.
Beste Robine, Bedankt voor jouw bestelling bij Weddingdeco! Wat vervelend dat het gehele bestelproces en het contact met onze klantenservice niet soepel verlopen is.. excuses hiervoor. Door grote drukte is onze klantenservice helaas inderdaad niet zo goed te bereiken geweest als we zouden willen, ook waren ze daardoor constant telefonisch in gesprek waardoor alle lijnen bezet waren en andere klanten ons niet te pakken hebben gekregen. Wat fijn dat jullie wel tevreden zijn over het ontvangen bedankje, hopelijk hebben jullie veel plezier gehad bij het uitdelen aan jullie gasten. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Ik had een persoonlijk gegraveerde doos besteld. Een maand nadat ik de doos besteld had vroeg ik hoe het zat met de levering. Met een vaag mailtje dat een afdeling de productie inmiddels had afgerond, werd het product eindelijk naar mij toe gestuurd (en had ik hem toevallig de volgende dag). Volgens mij waren ze het gewoon glashard vergeten.. en ik heb nooit excuses gehoord. Het product zelf is wel erg mooi gelukt. Dus product was erg goed, service en communicatie scoort 1/30
Beste Peter, Bedankt, voor jouw bestelling en het achterlaten van een review! Wat vervelend dat jouw bestelling zo lang op zich heeft laten wachten.. nogmaals excuses hiervoor (in de laatste mail heeft onze klantenservice ook excuses gemaakt zie ik). We zijn recent op een nieuw systeem over gestapt, waardoor er wat bestellingen tussen wal en schip zijn geraakt, waarschijnlijk is dit ook bij jou bestelling het geval geweest. We vinden het fijn om te lezen dat je wel helemaal tevreden bent over de ontvangen producten, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Producten prima, maar de service echt heel slecht!! Iets niet op voorraad is maar slecht reageren op mail en 1.5 maand later pas je bestelling krijgen vind ik echt schaamteloos. En dan als optie omdat je er zelf om vraagt een volgende bestelling 10% korting aanbieden. Bestel hier niks meer
Beste Agnes, Bedankt, voor het plaatsen van een bestelling en het achterlaten van een review! Wat vervelend dat het gehele bestelproces en het contact hierover niet soepel verlopen is.. excuses hiervoor. Ik zie dat het om het velvet ringdoosje gaat, deze zijn helaas vanuit de leverancier meerdere keren vertraagd waardoor ook de levertijd van alle bestellingen vertraging opliepen. Door grote drukte en het overgaan naar een nieuw systeem hebben wij helaas niet tijdig alle klanten kunnen inlichten. Gelukkig ben je wel tevreden over het ontvangen ringdoosje, we hopen dat jullie er veel plezier van hebben gehad op de trouwdag! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Prima, wel duur voor weinig
Beste Mareis, Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst bij WELOVEDECO! Ik zie dat je verschillende items van verschillende merken hebt besteld, mij is dus niet helemaal duidelijk van welk product je de prijs niet in verhouding blijkt te vinden. Wij doen ons beste om alle producten zo volledig mogelijk te omschrijven en af te beelden op onze website. Mocht een artikel bij ontvangst alsnog niet aan de verwachtingen/eisen voldoen, is het mogelijk om deze (binnen NL gratis) te retourneren. We wensen jou veel plezier van de bestelde artikelen hopen jou snel terug te zien in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karen - Team Welovedeco
Ik heb drie houten sleutelhangers besteld voor de drie getuigen. De ringetjes waren allemaal open waardoor het meteen uit elkaar viel. Het hout is heel nu en breekbaar. Ziet er ook goedkoop uit. Erg teleurgesteld in de producten.
Beste Lisa, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het door jou ontvangen product, klopt het dat je hierover nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice? Wij doen ons best alle producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven en af te beelden op onze website. Mocht een artikel niet aan deze omschrijving voldoen raden wij aan contact met onze klantenservice op te nemen, zodat zij eventueel een passende oplossing/restistutie kunnen bieden. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen half 9 en 17 uur op [email protected] of +31880990300. Karen, WELOVEDECO
Ik heb een mooie serveer plank besteld. Deze kon gepersonaliseerd worden. Echter wilde ik iets specifieks. Hierover heb ik contact gezocht en ik werf heel vriendelijk en snel geholpen. Het resultaat was een prachtige gepersonaliseerde serveerplank voor een mooie prijs. Dank je wel!
Goede communicatie en heel blij met mijn bestelde
Er zaten wel 5 zaadblaadjes tekort in mijn bestelling
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.