Er zaten wel 5 zaadblaadjes tekort in mijn bestelling
Heb 4 verkeerde artikelen gekregen. Ik heb afgelopen week 3 x een e-mail gestuurd, maar nog geen reactie gehad (met een oplossing). Zeer triest hoe ze je hier als klant behandelen.
Beste Hedy, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat je de verkeerde artikelen hebt ontvangen.. excuses hiervoor. Ik zie dat dit artikel onder de verkeerde kleur bij ons geleverd is en dat de klantenservice inmiddels een oplossing heeft geboden en heeft uitgelegd waarom zij wat later reageren op de mails dan normaal (het is namelijk ontzettend druk met gemiddeld 250 mailtjes per dag). Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Leuke presenten besteld. Zag er precies uit hoe ik het had besteld Duurde iets langer dan ik had verwacht maar het pakket kwam keurig op tijd. Snelle reactie van de klantenservice.
Mijn pakket is bezorgd aan de andere kant van het land. In plaats van te zorgen dat mijn pakket terug bij mij komt moet ik het zelf maar oplossen bij post nl. Die mij vertellen dat ze proberen het naar mij te verzenden vanaf daar maar als de tegenpartij niet akkoord gaat zou ik toch even heen en weer moeten. Ik ben momenteel hoog zwanger en dit moest mijn baby kamer afmaken. Ik ben alles behalve tevreden met deze slechte service.
Beste Kaylee, Wat leuk dat je een bestelling bij Kidsdeco hebt geplaatst! Zoals eerder uitgelegd in het mailcontact met onze klantenservice heeft de PostNL bezorger deze keuze gemaakt en hebben zij jou geadviseerd hierover contact op te nemen met PostNL, zodat de desbetreffende bezorger hierop aangesproken kan worden. Als het pakket eenmaal in handen is van PostNL valt het namelijk niet meer onder onze service (uitzonderingen van bijvoorbeeld vermissingen ed daargelaten). Hopelijk heb je jouw bestelling alsnog mogen ontvangen! Karen, WELOVEDECO
Bij vragen. Vriendelijk en vlot antwoord.
Bij toeval kwam ik bij deze webshop terecht maar jeetje wat een leuke producten. Snelle levering en alles dik in orde.
Duidelijke overzichtelijke website, en snel mn bestelling af kunnen ronden en heerlijk snel weer geleverd!
Nadat het langer dan de aangegeven week duurde, heb ik gemaild waar mijn bestelling bleef. Er was een leveringsprobleem en dat was inmiddels opgelost. Was leuk geweest als dit was gecommuniceerd. Zodat je als klant kan aangeven of je het dan nog wel wil. Uiteindelijk kreeg ik het precies op tijd, maar het was zo schots en scheef en slecht dichtgeplakt dat het te genant was om aan de gasten van mijn trouwfeest te geven. Eerst wilde ik het houden, omdat er geen tijd meer was om iets anders te regelen, maar dan wel de helft van mijn geld terug. Dat moest overlegd worden.... Daarna heb ik toch maar besloten om het hele bedrag terug te willen en het pakket op hun kosten terug te sturen. Dat was akkoord. Krijg ik een mail dat het geld was teruggestort, maar dat het normaal niet kon, gepersonaliseerde artikelen terugsturen. Moest ik blijkbaar nog dankbaar zijn ook. Als je iets zo verneukt maakt het niet uit of het gepersonaliseerd is of niet. Dan neem je je verantwoordelijkheid. Jullie hebben mijn voorpret verpest en me ook veel te veel tijd en energie gekost. Want uiteindelijk heb ik zelf nog iets in elkaar geknutseld. Ik wil een schadevergoeding voor deze verspilde tijd. Ik wens jullie een snel faillisement. Zal jullie overal tegenmaken. Losers.
Beste, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een review achter te laten. Wij betreuren het zeer te vernemen dat jij jouw bestelling bij Welovedeco als niet prettig ervaren hebt. Dat vernemen wij uiteraard graag anders. Het spijt ons te lezen dat jij het contact met onze klantenservice op deze manier ervaren hebt. Het klantenservice team doet ten allen tijden hun best iedere klant te helpen daar waar mogelijk. Het is een vervelende situatie dat de communicatie tussen klant en service niet soepel is verlopen, hiervoor bieden wij onze excuses aan. Mocht het gewenst zijn nog contact te hebben met onze klantenservice sta je er vrij in contact op te nemen. We staan je graag te woord. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen. Bestelling was gereed zoals aangegeven was op de website. Bestelling op locatie opgehaald zonder problemen. Locatie is makkelijk te bereiken en parkeren gaat zonder problemen.
İk ga nooit meer hier iets bestellen ik heb honintpotjes besteld en ze waren heel anders dan op de foto, geen honing in de potjes, geen honing lepels, geen strikjes ze hebben alleen maar lege potjes gestuurd
Beste Irem, Bedankt voor jouw review! Wat zonde dat je de product omschrijving bij dit artikel over het hoofd hebt gezien: OMSCHRIJVING Bedank al jullie gasten met een leuk honingpotje. Dit ontwerp past bij de Rustic love trouwhuisstijl. Het etiket is eenvoudig te personaliseren via de ontwerptool. Je kunt kiezen uit een rond potje van 40ml of een hexagon potje van 47ml. Deze kan je zelf vullen met heerlijke honing (de honing, het lepeltje en het lint is niet inbegrepen bij dit bedankje). De etiketjes kun je er vervolgens zelf opplakken. Wij leveren de honingpotjes alleen als doe-het-zelf pakket i.v.m. het nog vullen van de potjes. Met bijpassend lint en mini honinglepels maak je dit bedankje helemaal af! SPECIFICATIES Afmetingen: hexagon 4,5 (B) x 5(H) cm, rond 4,4(L+B) x 4,3(H) cm Vorm: hexagon of rond Inhoud: hexagon 47ml, rond 40ml – zelf te vullen met bijvoorbeeld honing of jam Materiaal: glas Formaat etiket: 2 x 4 cm (let op! Plaats niet teveel tekst op het etiket iv.m. de leesbaarheid en zorg voor een duidelijk contrast) Exclusief inhoud! Elke product pagina bevat een product omschrijving, hopelijk heb je hier in de toekomst wat aan. Karen, WELOVEDECO
Het is wel ok maar had het mooier verwacht… Ook tekst niet in het midden van de plexi etc zo beetje details die ik miste
Beste Sophie, Wat leuk dat je een bestelling hebt geplaatst bij Weddingdeco! Is onze klantenservice al op de hoogte over deze "klacht"? Ik kan hierover namelijk geen contact terugzien. Als het ontwerp namelijk niet voldoen aan de verwachtingen, dan zal onze klantenservice altijd een passende oplossing bieden. Mocht contac met onze klantenservice nog gewenst zijn, zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30-17:00 uur. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Het personaliseren en bestellen van een gepersonaliseerd bedankje voor onze bruiloft ging super makkelijk. Goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd werd. Er had wel een mail gestuurd mogen worden dat de bestelling een paar dagen vertraging had op de aangegeven leverdatum bij het bestellen. Dat was alleen te zien na inloggen op de website. Product ziet er verder goed uit en voldoet aan de verwachting.
Ja, elke webshop is druk. Maar beloftes worden keer op keer niet nagekomen. Bereikbaarheid klantenservice ook zeer slecht. Uiteindelijk op dag voor huwelijk de spullen zelf maar opgehaald.
Beste Jeroen, Bedankt voor jouw review! Wat vervelen dat er het eea mis is gegaan rondom jouw bestelling.. excuses hiervoor. Wij hebben door grote drukte inderdaad wat vertraging opgelopen en daarbij heeft onze klantenservice het ontzettend druk, waardoor onze reactietijd helaas wat langer is dan de klanten van ons gewend zijn (er hebben zelf collega's van andere afdelingen bijgesprongen om alle klantvragen (zsm) te beantwoorden). Ik zie dat onze klantenservice jouw bestelling ter tegemoetkoming met een korting heeft aangeboden. We hopen dat jullie alsnog veel plezier hebben gehad van de bestelde artikelen op jullie trouwdag! Met vriendelijke groet, Team WeloveDeco
Super veel keuze, en daarnaast super snelle levering! Alles precies zoals omschreven staat
Veel keus tussen veel leuke spullen voor je bruiloft. Ook kun je je eigen persoonlijke touche toevoegen bij veel spullen wat het extra leuk maakt. De kwaliteit is ook de kwaliteit die je verwacht en wilt. Daarbij ook een snelle bezorging.
De keuze was reuze is een understatement, en de producten zijn fijn gesorteerd zodat je gauw vindt wat je nodig hebt. De levering is ook super rap!
Het was eenvoudig om de producten online te kiezen. Er worden heel mooie producten aangeboden. Ik ben zeer tevreden met de decoratie die ik mocht ontvangen.
Hele leuke spulletjes! Enkel wat jammer dat het bord met opschrift wat geplooid was bij levering. De kartonnen verpakking was gescheurd en waarschijnlijk kreeg het bord hierdoor een klap. Voor de rest wel tevreden van de look (net zoals op de website).
Het zijn op zich leuke spullen, maar qua bezorgen vind ik het slecht. Wij hadden kleine pringles met eigen tekst erop. Je ziet het rode kleur van pringlrs zelf nog. Ja de bovenkant maar dat wisten wij. Maar ook aan de zijkant.. het bedrukte papiertje sluit dus niet volledig..... Jammer. Lijkt op snel klaar. Nu hopen dat het de gasten niet opvalt.... En de pringles liggen Schots en scheef in een doos... Had ook netjes gestapeld gekunt...
Heel veel attenties en versiering besteld voor onze huwelijksdag. Zowel voor de gasten als mijzelf, maar ook voor de bruidsmeisjes en de ceremonie meester. Ik heb het thema van onze bruiloft aangeklikt en alle artikelen en ideeën worden getoond. Zo ben ik niets vergeten. Alles is heel gemakkelijk te personaliseren en de mogelijkheden lijken eindeloos. Bedankt.
Online besteld, twee dagen later in huis. Duidelijke webshop, alles vlot te vinden.
Heb kort na elkaar 2x besteld. Allebei snel geleverd en netjes verpakt.
Mijn ervaring met We Love Deco is echt top! Makkelijke site, snelle service met een prachtig resultaat!
Geboorte bord besteld, nog mooier dan ik had verwacht! Heel blij mee. Kan niet wachten om het op te hangen.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.