Meer dan verwacht !

Geweldig !

Nog geen idee, zelf moeten bellen of mijn bestelling al klaar was!

Na een week zelf contact opgenomen of mijn bestelling al klaar was. 3 keer gebeld, 3 keer 6 minuten in de wacht gezeten. Uiteindelijk niemand gesproken. Toen per mail mijn vraag gesteld. Daar kreeg ik snel reactie op. Gaven aan dat mijn bestelling klaar lag om opgehaald te worden dat dit per mail gestuurd was. Dit was niet het geval, stond ook niet bij mijn spam mail! Reactie was op vrijdag middag. Nu weekend dus bestelling moet ik nog ophalen. Dus ja ervaring is bij mij niet zo goed qua levering. Aanbeveling kan ik nog niets overzeggen.

Super service

Wij bestelden enkele zaken voor ons huwelijk en zijn heel tevreden! De producten komen zoals omschreven aan en waren zelfs nog sneller dan verwacht geleverd.

Super kwaliteit en snel geleverd!

Aanbod is uitgebreid en duidelijk terug te vinden op website! Ik bestel zeker nog eens bij een volgende gelegenheid!

Super leuke geschenkjes

Ze hebben allemaal super leuke geschenkjes. Wel kan de communicatie iets beter. In de wachtrij word je er na 5 minuten wachten al uit gegooid. En de mail dat de bestelling klaar was, is nooit aangekomen. Ook niet in de spam folder… Toch zou ik er nog eens wat kopen. Want de zaken er omheen zijn wel echt netjes geregeld.

Snelle levering, mooie producten.

Bestelling werd de volgende dag bezorgd, hier zijn we erg tevreden over. De enveloppendoos in de vorm van een huisje is makkelijk in elkaar te zetten en staat stevig. Gastenboek is in het echt kleiner dan het op de site lijkt, maar ook juist een fijn formaat voor later in de kast. Of er genoeg ruimte is voor onze gasten om in te schrijven, moet nog blijken want de bruiloft moet nog komen.

Uitstekend en snelle levering

Snelle levering en altijd tevreden over de producten!

Prachtig resultaat

Top winkel! Alles is perfect zoals je gekozen hebt. Dit zorgt ervoor dat we een fantastisch huwelijk krijgen. Door jullie zou dit niet lukken. Super bedankt!

Geweldig!

Mijn bestelling was iets vertraagd door de flesjes water. Ik ben daardoor ruim van te voren opgebeld. Mochten ze niet voor een bepaalde datum leverbaar zijn gingen ze op zoek naar een passende optie. Gelukkig voor ons waren ze er op tijd. We hebben de hele avond alleen maar complimenten gehad over de posters en als afsluiter de flesjes water! Bedankt!!

Uitstekende service

Een mooie webshop met leuke spullen. Snelle levering, makkelijk retourneren en een goede service.

De gepersonaliseerde Producten die ik heb besteld zien er echt geweldig uit. Hele mooie, stevige kwaliteit. Ben echt super tevreden

Uitstekend kwaliteit en zeer goede service

Bij ieder feestelijke gelegenheid bestellen we bij We Love Deco en zijn altijd heel tevreden over de snelle service en zeer goede kwaliteit.

Mijn eerdere ervaringen met decoprof zijn super! Makkelijke eerlijke site, snelle levering kortom alle vertrouwen in de bestelling die komen gaat!

Een hele goede ervaring

Het bord is heel mooi. Super blij mee!

Erg goed!

Ik heb bij jullie een kado gekocht voor mijn zusje, zij is net bevallen van een geweldig zoontje Lux. Het pakketje was snel geleverd, mooie stof en kleur. We zijn er erg blij mee:)

Goede service en kleding zag er mooi uit.

Leuke kinderkleding dat bovendien de uv straling tegengaat.Maat was goed en de kleding was mooi afgewerkt. Ook snelle levering.

Super mooie, persoonlijke producten

Erg blij met onze bestelde producten. Dit maakt onze bruiloft nog mooier met o.a. het gepersonaliseerde welkomstbord. Ideaal dat ik eigenlijk vrijwel alles kon bestellen in 1x wat ik zocht en nodig had.

Snelle levering & mooi assortiment!

En goede klantenservice, tijdens bestelling lukte het niet om de kortingscode te verzilveren na 1 mailtje was het geregeld. Aanrader om vaker hier te bestellen :-D

Supermooi

Hij ziet er zo mooi uit! Echt leuk decoraties voor op tafel..

Levering was enorm snel. Geleverde materiaal zeer kwalitatief en wat ik ervan had verwacht.

Zeer kwalitatieve producten!

Ik bestelde een koffertje voor de ringen. Dit werd prachtig gepersonaliseerd en werd met de nodige zorg ingepakt en verstuurd. Zeker een aanrader!

Goede site met mooie producten wel jammer van zoveel verzendkosten

Supersnelle levering!

Snelle levering van prachtige producten

Snelle levering van prachtige producten. Veruit veel goedkoper dan op andere webshops. (Toch het gene dat ik kocht.) Zeer tevreden. Bedankt!

Bestelling was precies wat ik er van verwacht

We hadden de Pringles zelf gepersonaliseerd. Alles zag er piekfijn uit. Jammer dat de bovenkant rood is onder het deksel en het ook niet is afgemaakt met een kleur van uit het ontwerp. Door de drukte kwam de bestelling iets later naar alles werd toch nog keurig geleverd voor de dag dat we ze nodig hadden. Hiervoor werd ik ook persoonlijk gecontacteerd hetgeen ik zeker kon appreciëren.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ