Onjuiste verwachtingen

Toen ik mijn bestelling plaatste stond er duidelijk in de omschrijving dat het product donderdag geleverd zou worden. Toen ik vrijdag belde, was het nog niet eens gemaakt. Heel jammer, want ik had het zaterdag nodig. Uiteindelijk kreeg ik het product de dinsdag erna binnen. Het lag dus niet bij de bezorger, maar al binnen de productie van het product. Wees eerlijk! Dan had ik het elders besteld.

Top!!!

Super duidelijk, super prijs-kwaliteit, super snelle service kortom SUPER

Superleuk!!

Heel leuke decoratie en mooi op tijd!

Snel en correct

Wij bestelden de schattige kommetjes van"raad eens hoeveel ik van je hou". Ze werden optijd geleverd en voldoen aan de verwachtingen! Top!

Heel erg fijn

Bestellen bij we love deco beviel ons als toekomstige bruidspaar heel erg goed. De producten komen snel binnen en precies zoals de beschrijving. Echt heel fijn

Toppie!

Mooie artikelen van goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal happy!

Super tevreden

Snelle levering, mooi, alles perfect erbij, top!

Supeeeer!

Dank jullie wel voor een super leuke producten en snelle levering. Tot snel!

Love my order

Ik heb een bestelling geplaatst met verschillende dingen voor mijn zoontje zijn 1e verjaardag. Je begrijpt dat dit natuurlijk helemaal het feest gaat worden. Een aantal gepersonaliseerde items, en alles voldoet! Al mijn artikelen zijn in het echt ook zoals ze op de webshop weergegeven worden. Levertijd etc was ook prima, ivm de gepersonaliseerde items duurt het wat langer, maar dat staat ook aangegeven.

Fantastische én snelle service!

Redelijk laat een bestelling geplaatst voor onze trouw. De bestelling bevatte een gepersonaliseerde houten enveloppen-box, twee gepersonaliseerde welkomstborden en een gepersonaliseerd ringendoosje. Alles werd heel snel en mooi op tijd geleverd. En alles in uitstekende kwaliteit!!!

Snelle bezorging, duidelijke communicatie via de mail en heel mooi product

De ballonnenboog was prachtig

Het feest van mijn moeder en tante die 60 werden was in wit met beige en goud thema, de ballonnenboog was prachtig en paste mooi in het geheel.

Mijn bestelling komen altijd netjes optijd

Zeer vlotte verkoop

Zeer leuke site, met toffe verschillende spulletjes, heb direct gevonden want ik moest hebben. Levering was ook heel snel! Besluit, super leuke webwinkel!

Ik ben super geholpen We waren niet tevreden over het zwembadje en het was geen probleem om hem terug te sturen Het slabbertje is heel mooi kwa kleur De ballen voor de ballen bak vielen een beetje tegen kwa kleur op de foto lijkt het heel fel valt alleen erg zwak uit in het echt

Snelle service, topversiering!

Ik ben heel tevreden van de producten van welovedeco alsook van hun snelle levering. We beleefd en een topfeest in een prachtig gedecoreerde setting!

Heel goede service

Een onderdeel van mijn bestelling was kapot. Na melding hiervan had ik direct een reactie en na twee dagen kreeg ik het geld op mijn rekening gestort. TOP!

Ik heb hier veel decoratie besteld voor onze bruiloft. De kwaliteit is erg goed en het wordt snel geleverd.

bruiloft uitnodigingen

Ik heb alle werkpapieren bij jullilaten ontwerpen en maken. Het was geweldig en goed en op tijd ingeleverd. Dankjewel!

Veel keuze en snelle levering

Ik heb een geboortebord besteld. De tool was handig, er was een ruime keuze en het werd snel geleverd. De kwaliteit (materiaal en scherpte van de afdruk) waren niet helemaal wat ik er van verwacht had.

slechte comunnicatie

Ik bestelde vorige week mijn uitnodigingen voor ons huwelijk. Ik vroeg mij deze week af, 'hoe zou het nu gesteld zijn met de bestelling?' Het was al een week "in verwerking". Bleek nu dat de enveloppen die we kozen pas binnen 2 weken binnen zijn. Moest ik dit niet gevraagd hebben, wisten we nog van niks. Ik heb uiteindelijk een ander kleur gevraagd en hoor nu niks meer. Proberen contact op te nemen via mail, Facebook, instagram en telefonisch. Nergens geen antwoord.

bestelling is conform de verwachtingen

De parasols zijn mooi en eenvoudig, zoals ik ook verwacht had. Er zat wel een gaatje in de roze variant.

Veel te laat geleverd

Kado besteld voor als iemand terug kwam van vakantie en ze was ten huwelijk gevraagd. Ruim op tijd besteld maar pas na ongeveer 3 weken binnen gekregen. Duurde lang voor ik reactie kreeg op de mail. En de reactie die ik kreeg was: zal ik het annuleren? Vreemd dacht ik.. Het tasje wat ik uiteindelijk heb gekregen was leuk. Maar het moment van geven was minder.

Gewoonweg TOP

Hele mooie artikelen van goede kwaliteit. Steeds een snelle en goed verpakte verzending. Vriendelijke klantendienst. Ik ben voor de zoveelste keer een zeer tevreden terugkerende klant! Dank je wel. Mvg Bii

Vriendelijke en super snelle levering zoals beloofd

Mooie spullen snel geleverd. Gelijk de volgende dag in huis was heel blij met julie Xxxx

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ