Vriendelijke en super snelle levering zoals beloofd

Mooie spullen snel geleverd. Gelijk de volgende dag in huis was heel blij met julie Xxxx

Geweldig!

Kwalitatieve materialen, zoals omschreven op de site. We zijn heel tevreden!

Snelle levering, alles naar wens

Daags na de bestelling werd ons pak al geleverd. Heel vlot en correct. Mooie tafelconfetti!

Goed!

Goede ervaring met WeLoveDeco! Ik heb alleen bij beide bestellingen geen track & trace gehad, terwijl in de mail stond dat ik die zou krijgen. Dat was het enige minpuntje...

Mooie producten en goede levering

De producten die ik heb besteld zijn superleuk en netjes geleverd. Ze hebben zoveel gepersonaliseerde artikelen en die maken het zoveel leuker om cadeau te doen!

Mooi product, prima service

Het herinneringen doosje van glas met goudkleurige randen voldoet aan mijn verwachtingen. Het is sjiek, en door het graveren ook persoonlijk. Erg leuk! Vlotte levering ondanks dat het graveren natuurlijk ook nog moest gebeuren.

Perfect snelle levering

Direct gevonden wat ik zocht. Snelle levering zoals opgegeven.

Zelf gemaakte wijn etiketten besteld, Snel geleverd en mooie etiketten

Fijne webwinkel en goede service

Genoeg aanbod en leuke merken.

Perfect welkomstbord

Veel opties om je eigen welkomstbord te ontwerpen, ook leuke en mooie afbeeldingen beschikbaar in de bibliotheek. Helaas alleen klantenservice niet telefonisch te bereiken met een vraag over de te late levering.

Supergoede service

Heel blij met de bestelling en ook een erg goed contact gehad met de klantenservice over een bepaald product.

Ik vind de kwaliteit van mijn bestelling onder de maat

Ik had versiering besteld maar de ballonnen waren de volgende ochtend al slap na helium en de folie ballonnen ook maar 2 dagen goed. Valt tegen

Klantenservice is niet te bereiken

Al meerdere dagen geprobeerd de klantenservice te bereiken, vanwege het niet ontvangen van mijn bestelling, maar krijg na 5-6 minuten steeds te horen: "Het is druk, probeer het later nog eens". Via e-mail bericht gekregen dat het product niet leverbaar was en dat ik een alternatief bedankje kon kiezen. Vanwege de korte tijd, wou ik persoonlijk afstemmen hoe en wat, maar helaas zijn ze telefonisch dus niet bereikbaar. Ondanks dat het trouwseizoen drukte met zich mee brengt, zou je als bedrijf toch bereikbaar moeten zijn!

Hele goede service en prijs kwaliteit

Bestelling komt vlug aan en alles is perfect in orde

Een prachtig product en uitstekende levertijd.

Ik bestelde een houten herinneringsdoos dat bovenaan wordt bewerkt met een persoonlijke boodschap. Het geleverde product overtrof de verwachting. Prachtig afgewerkt en nog mooier dan ik had verwacht. Ook binnen een aantal dagen geleverd waardoor het ruim op tijd arriveerde om cadeau te doen.

Delivery took 5 working days instead of same day delivery - disappointing

The website says - order now, get it by tomorrow, which was not the case. I order couple of items for a part, and received it too late, after 5 days.

Al diverse dingen besteld bij We Love Deco, super snelle levering en echt top kwaliteit!

Een overzichtelijke site. Leuke ontwerpen! Makkelijke tools. Levering duurde iets langer dan gehoopt, logisch vanwege het bedrukken. Tip: laat op de site weg "voor ... besteld, morgen in huis". Levering goed verpakt, producten zien er goed uit! Zeer tevreden.

Bestellen en de gewenste datum alles in huis top !

M’n Taart was mooi en lekker en vers ; de ballon top en de bijbehorende spulletje ook ! Dank jullie wel voor de goede service !

Top taarttopper

Heel mooie taarttopper

Goede kwaliteit

Wij hebben verschillende producten besteld voor de bruiloft. Alles is netjes, zorgvuldig verpakt. De houten taarttopper bijvoorbeeld in bubbeltjesplastic in een stevig kartonnen doosje, de kinderaktes in een stevige envelop.

Good

Amazing service and quick delivery !

Zeer mooie en originele cadeaus

Authentieke houten kisten met mooie tekst en lettertype. Originele cadeau's en zeer vlot geleverd!

Mooie spullen en snelle levering!

Weddingdeco heeft allemaal leuke spullen en na bestelling wordt het snel geleverd!

Ik bestelde mijn producten online en kreeg deze erg snel thuis geleverd (België). Alles netjes ingepakt en in perfecte staat. Een echte aanrader. Ik ga hier zeker nog bestellen!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ