Ik bestelde mijn producten online en kreeg deze erg snel thuis geleverd (België). Alles netjes ingepakt en in perfecte staat. Een echte aanrader. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Super leuk koffertje

Heel leuk kraamcadeautje, ziet er heel mooi uit!. Zelf nog wat kleinigheidje er bij gestopt voor het hele gezin.

Leuke site/grappig en mooie cadeautjes

Makkelijk te bestellen. Keurig verpakt geleverd

Fijne klantenservice, leuke producten!

Blij met de producten die wij besteld hebben voor onze bruiloft. Kwaliteit is goed. Soms wel lange levertijd maar als je dat weer is dat geen probleem.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle aflevering.

Super tevreden klant

Mooi aanbod, duidelijke site, snelle verzending, fijne communicatie

Super blij mee!

Snelle levering en de graveerde wijnglazen zien er top uit.

Fijne, snelle service

Mooie wedding memorybox besteld. Helemaal blij mee!

Niet goed

Niet goed, contact is zeer slecht e-mail gestuurd op 12 mei krijg pas antwoord op 18 mei zeer laat zeer teleurgesteld!!!

Top qualiteit!

Snelle levering en qualiteit producten

Snelle levering mooi produkt

Snelle levering mooi produkt

Betaalbaar en snel geleverd

Mooie spullen, nette service

Diverse keren verschillende spullen besteld bij Weddingdeco. Een nette site met nette klantenservice en correcte afhandeling.

Mijn bestelling was niet compleet. Maar na 1 email had ik het heel snel binnen en de andere persoonlijke gemaakte dongen prachtig heel blij mee. Ga zo door Gr diana a

Super babydraagzak gekocht (Tonga sling)

Fijne reisdraagzak voor peuters gevonden van een Frans merk, Tonga. Item was zoals beloofd binnen 2 dagen in de brievenbus, net op tijd voor de vakantie. Heel blij mee!

Prachtig

Ik heb hier 2x besteld in verband met onze trouw en ben al 2x enorm verrast :) Leuk !

Perfecte service!!!

Levering op tijd! Onmiddellijk antwoord! Leuk om mee samen te werken.

Snelle verzending, ik had het de volgende dag al in huis en product is top!

Mooie spullen en snel bezorgd!

De webshop is gebruiksvriendelijk, je vindt zo alles wat je nodig hebt en het wordt ook nog super snel bezorgd! Kortom: ik zou deze site zeker aanbevelen aan anderen!

Snel en perfect

Ik heb flesetiketten en gegraveerde glazen besteld. Je kan ze heel gemakkelijk personaliseren. De etiketten heb ik zelfs zo kunnen personaliseren dat ze helemaal in de stijl van onze uitnodiging waren. De levering was supersnel!

Het item dat ik bestelde was er op minder dan 24 uur! Helemaal top.

super service

op jacht voor verjaardags tasjes voor de traktatie voor mijn 7 wordende dochter in juni , overal had je ze Maar nou net niet wat dochterlief wilde ze wilde en zou een tasje met een regenboog trakteren.. uitkomend bij we love deco en ja hoor daar hadden ze ze kind blij en mama kon haar speurtocht staken haha .. maar echt in het echt zijn ze nog vele malen leuker dan op de foto :-) betalen ging makkelijk goede service en niet onbelangrijk ze werden snel verzonden en ontvangen! in één woord werkelijk top.

Onze trouwzaal was PRACHTIG

Hartelijk dank voor de snelle levering! Op de valreep bovenop de reeds andere versiering toch nog een paar items besteld, en netjes op tijd ontvangen. Onze gasten waren over de top over onze trouwdecoratie! Hartelijk dank!

Prachtig mooie herinneringskist mogen ontvangen!

De kist zou zaterdag geleverd worden maar kwam echter pas met de bezorging van dinsdag mee. Jammer! Maar het product zelf is prachtig!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ