Snel geleverd en goed matriaal.

Super snel geleverd en goed matriaal.

Perfect!

Mijn bestelling is heel snel bezorgd. De kwaliteit van de producten waren top!

top

Prima service en goed product!

Snelle service en prima product.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Je krijgt je bestelling altijd snel en netjes binnen, er is ruime keuze en de kwaliteit is super!

Top site

Veel keus om van elke viering een fantastisch feestje te maken met hele leuke decoratie en bedankjes. Ik blijf voor elke viering hier als eerste kijken op de site. En wat ook nog belangrijk is snelle levering van de producten.

mooi bedrijf

Ik bestel regelmatig spulletjes voor ons bedrijf die onder ander bruiloften organiseert. Snelle nette service en een leuk assortiment.

Mooie spulletjes van goede kwaliteit

Leuke spulletjes besteld voor ons tweede kindje. Hebben het nog niet in gebruik, maar we kunnen zo al zien dat het van goede kwaliteit is. Goede en snelle service ook toen bleek dat er een item onverhoopt miste.

Doet wat het moet doen

Snel en duidelijk. Goede en betrouwbare producten. Snelle levering met de post. **** bol.com haha

I Love Deco

Super goede service; altijd ook direct bereikbaar.

Kwaliteit artikel tegenover prijs vind ik tegen vallen

Fantastisch!

Snelle levering van de Wobbel en de kinderen vinden het fantastisch! Ze spelen er dagelijks veel mee. De Wobbel is goed, stevig en kan echt enorm veel hebben.

Gebruik vriendelijke website, eenvoudig bestelling, vlotte betaling en levering.

De website is zeer overzichtelijk en je kan er echt bijna alles vinden!

Snel ontvangen

Snel ontvangen. Goed verpakt. Goede producten ontvangen.

Snelle levering! Mooie producten!

Mooie afwerking!

Makkelijk te personaliseren, snel geleverd op de aangekondigde dag en mooie afwerking!

Heerlijke winkel

Hele fijne webwinkel! Bestel regelmatig spulletjes voor mijn kindjes. Van drinkbekers tot hydrofiele doeken.

Mooie kleuren en degelijk materiaal

Leuke ontwerpen

Helemaal zoals ik het bedoeld had

De bestelprocedure was helder en gemakkelijk. Veel keuze! En het uiteindelijke eindproduct is helemaal zoals ik het bedoeld had. Ik ben er blij mee!

Klantonvriendelijk

Ronduit schandalig. Dit is al de tweede keer dat ik bij jullie bestel en dat er dingen mislopen en altijd is het zogezegd de klant zijn fout. Echt niet ok. Geldverspilling. Klantvriendelijkheid is ver zoek bij jullie

Erg snel en ziet er goed uit!

Een top webshop voor bruidsartikelen

Mooie producten, snelle levering!!

Ik heb inmiddels een aantal keer iets besteld, en elke keer ben ik zeer tevreden. Het is precies wat je besteld, het wordt snel geleverd en is het is van goede kwaliteit! Blij mee!!!

Ik heb bij jullie een afscheids lippenbalm gekocht. Ze waren super snel geleverd en heel erg uniek! Thanks!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ