Super tevreden

Ik heb voor mijn trouw van alles bestelt en altijd mooi resultaten. Nu voor mijn vrijgezellen echt is handig om op verschillende manieren bestellen voor elk feest

Prima product

Voor waar ik het voor ndig heb is het een prima article en de bijbehorende etiketten maken het persoonlijk. Hartstikke leuk! Dank jullie wel!! Vr groet Kathy Smith

Het product was super snel in huis! Fijne prijs kwaliteitsverhoiding, goed verpakt, gewoon helemaal tevreden!

Iets meer communicatie

Ik had gelezen dat bij verzending een mail gestuurd zou worden. Toen ik deze drie dagen voor het feest niet had, wilde ik contact opnemen. Telefonisch was dit een drama, via mail kwam de volgende dag het verlossende woord (dat ik inmiddels ook had van Post.nl). Ik vond het jammer dat de verzending niet was gecommuniceerd, dat had mij een hoop stress gescheeld. Bovendien heb ik een krijtstift ontvangen die niet schreef. Al met al, niet echt tevreden. Flesjes die ik als bedankje bestelde, waren wel heel leuk!

Belabberd

Bestelling geplaatst voor onze bruiloft, helaas zeer slechte service. Bijna 4 wkn van te voren order geplaatst met meerdere artikelen, waarbij levertijd maximaal enkele werkdagen zou zijn. Na ruim 1 week gebeld, het was wachten op het laatste artikel, maar dit verwachten ze dezelfde dag of anders direct na het weekend. 1 week later nog steeds geen order ontvangen en wederom gebeld. Alles was binnen en zou uiterlijk 1 week voor onze bruiloft bezorgd worden op een zaterdag. Echter niet bezorgd, waarop maandag direct weer telefonisch contact. Ditmaal een ander artikel niet op voorraad wat niet eerder gecommuniceerd was. Hierdoor genoodzaakt een spoedbestelling elders te bestellen 4 dagen voor onze bruiloft. Dus ondanks 3-maal telefonisch contact, met telkens een ander verhaal, niet de volledige order mogen ontvangen en stress om uit te wijken naar alternatieve leverancier (die binnen 1 dag leverde!). Ondanks terugkoppeling aan Weddingdeco.nl geen enkele reactie meer ontvangen. Een zeer teleurstellende ervaring al met al, wij zullen hier nooit meer iets bestellen.

Gepersonaliseerd én supersnel geleverd!

Ik had last minute nog een gepersonaliseerde cake topper besteld. 3 dagen later had ik hem al in huis. Top!

Excellent welcome board

The design looks amazing, the board itself is sturdy. The colours are as expected, and delivery was very on time.

Mooi en kwaliteit, ik ben verliefd op mijn bedankjes

Na een paar keer over en weer te mailen, heb ik netjes mijn bedankjes ontvangen. Ze zijn zooooo mooi.....

Blij met de bedankjes!

Mooie etiketten. Het was een precies werkje om de etiketten op te plakken. Jammer dat het etiketje van de kingrollen lang niet altijd netjes was. Ook was dat net iets groter dan de sticker, waardoor je altijd nog een randje bleef zien van dat etiket. Ziet er daardoor soms wat slordig uit. De kingrolletjes waren echt precies afgeteld. Twee rolletjes waren open. Die waren niet meer te gebruiken. Misschien goed om net wat meer te leveren om zo'n situatie te voorkomen. Met twee rolletjes minder zal het vast ook goed komen.

Snelle levering, goed verpakt!

Product zoals aangegeven op de foto in de webshop. Snel en netjes geleverd.

Leuke spullen. Wel verschillende soorten velletjes en ook qua grote. Helaas ontbraken er twee velletjes en tot op heden nog geen reactie vernomen. Ik ga ervanuit dat dit goed wordt opgelost

Geen tweede keer

Ik had eerst honingpotjes besteld, in een bepaalde vorm. Toen de leveringstermijn voorbij was stuurde ik een mail wanneer ik het kon verwachten. Pas toen kreeg ik te horen dat de vorm die ik had besteld niet op voorraad waren. Wel de ronde,die waren wel op voorraad. die zouden goedkoper zijn ook en factuur zou aangepast worden, al een mail verstuurd want het zou al aangeoast moeten zijn maar nog steeds geen reactie. Bestelling wel ontvangen en wel oke.

Toppie!

Product voldeed helemaal aan de verwachtingen!!

Super service

Ik heb een welkomstbord besteld voor mijn nicht haar trouw. Het welkomstbord was mooi optijd toegekomen. Was super kwaliteit en super service van we love deco.

Te leuke spulletjes, word er hebberig van!!!!!!!

Ik heb hier een een super gaaf kleedje gekocht voor de babykamer van ons eerste kindje!! Dit Creme/zwarte dots kleedje staat zo ontzettend lief en stoer tegelijk. Mijn winkelmandje op de website staat met nog meer spulletjes die ik zorgvuldig uitgekozen heb.. Ook deze bestelling gaat mij zeer waarschijnlijk weer heel erg blij maken!!

Snelle levering en prima producten

Top service!

Al paar keren bestelling geplaats en heel blij mee! Alles is zo netjes ingepakt en de producten zijn zo kwalitatief. Bij elke verjaardag van m'n dochter bestel ik hier. Nu een zoontje op komst, wij zullen hier blijven bestellen.

Gewoon goed!

Levertijd was nog wat onduidelijk, maar na telefonisch contact werd dit direct opgelost.

Super mooi lint!

Het lint dat ik besteld had is erg mooi en de kleur is zoals op de foto! Prachtige structuur. Erg blij mee☺️ Goede prijs - kwaliteit verhouding!

Vlot, goede communicatie en toffe producten

Bestellen ging heel vlot, communicatie ivm mijn bestelling was duidelijk en de klantenservice werkt snel en is zeer vriendelijk/behulpzaam. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Fijne website om te bestellen, groot assortiment, snelle levering en goede services

Goede service!

Snel geleverd. Product zoals beschreven op website. Mooi afgewerkt!

Goed product, goede communicatie

Snelle levering verzorgd product

Bestelling en levering waren zeer vlot. Product perfect in orde.

Snelle levering en tevreden met mijn bestelling

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ