Alles goed en snel geleverd En makkelijk te betalen met achteraf

Helemaal top

Overzichtelijke site, snelle verzending ondanks genoemde drukte, veel producten in het assortiment. Kortom: helemaal top!

TOP!

Supermooi Super verpakt voor de verzending, zodat er geen schade aan kan komen. Snelle service Ik had een vraag via mail en had zeer snel een antwoord! Gebruiksvriendelijke website Prijs/kwaliteit volledig correct

Ik had meerdere artikelen besteld hier. Op de ballonnen na was ik tevreden. De ballonnen waren klein en knapten heel snel. Er zijn er wel een stuk of 12 gesneuveld bij het versieren. Dat vind ik best veel. Ook bij minder hard opblazen bleven ze knappen. De rest was prima.

Uitstekend!

Heel goede ervaring!

Uitstekende service!

Bestel vaker bij We Love Deco. Prachtige ballonnen, servetten en decoratie om er echt iets speciaals van te maken. Altijd goed verpakt en vlotte levering. Nog steeds een tevreden klant!

Mooie producten en snelle levering

Het is een feestje om tussen alle mooie producten te neuzen. Producten voldoen aan de verwachting en werden snel bezorgd!

Top en snelle service.

Heel snelle levering. Perfecte omschrijving van het gekochte product. Het artikel was boven mijn verwachting.

Super goede service

Bestelling was helemaal naar wens. Top!

Top producten snel geleverd

Goede producten, snel geleverd

Super en betrouwbaar!

Ik heb een heel leuk ringkoffertje besteld. Gezien dit gepersonaliseerd is heb ik het verbazingwekkend snel binnen gekregen! Super om als ceremoniemeester zo relatief kort van tevoren nog zo iets gaafs binnen te krijgen zonder stress over de leverdatum.

Snel geleverd. Ziet er precies uit zoals aangevraagd.

Prettige ervaring.

Spullen zijn snel verzonden en waren precies zoals verwacht! Een aanwinst voor de babykamer :D

Levering precies zoals verwacht

We hebben zelf een bord gemaakt en is precies geworden zoals we verwacht hadden. Enige nadeel is dat je niet alle soorten materiaal kan kiezen voor eigen ontwerp.

Goed product en goede service

Wat een leuk bedrijf. Hun website is overzichtelijk en de producten die ik heb gekocht komen overeen met wat je op de foto’s ziet. Ik werd ook op de hoogte gehouden over wanneer de bezorging zou plaatsvinden.

Snel geleverd en de kwaliteit is goed! Ook mooi aangeleverd.

Top product!

Schildersezel gekocht ter decoratie voor onze bbq housewarming. Hier konden we ons welkomsbord op plaatsen, maar ook voor eventuele toekomstige feestjes!

Gekregen wat ik verwachtte

Gebruiksvriendelijke website, heel snelle levering. En de bestelling + kwaliteit was zoals beschreven op de website

Verkeerde verwachtingen

Het zou duidelijker gemaakt moeten worden wat je effectief krijgt: labels en verpakkingen. Je krijgt dus niet de producten die mee op de afbeelding staan. Je kan dit wel terugvinden in de detailtekst, maar de afbeelding en benaming zijn wat misleidend.

Goede communicatie en mooi product.

Twee kledinghangers met naam en datum besteld. De levertijd duurde wat langer dan gebruikelijk, echter bij contact opnemen vriendelijk te woord gestaan en fijn geholpen zodat ik ze alsnog tijdig had om cadeau te geven! Al vaker besteld en bestel zeker nog een en ander voor onze bruiloft in mei volgend jaar! Liefste Ester

Goede prijzen, mooie producten en een heel vriendelijke klantenservice. Ik had een vraag over mijn bestelling en ik werd snel en heel vriendelijk geholpen door de medewerker. Voor al mijn feetjes en partijen, heb ik een top adres gevonden om het aan te kleden.

Slechte kwaliteit

De gouden, witteen groene ballonnen knapte vrij snel. Ze zijn gebruikt voor een erepoort, maar de ballonnen hielden geen dag vol. De ballonnen hadden wel een mooie kleu bij het opblazen. In de zon verkleurde een XL gouden ballon naar geel. We hadden een 6 ballon besteld maar er werd een 9 geleverd. Konden hem daardoor slecht ophangen.

Snelle bezorging

Prima, snelle bezorging!

Mooi cadeau maar wel te laat

Ik ben super tevreden met de borrelplank die ik heb laten graveren, dat vind ik heel mooi gedaan! Helaas was de plank wel 4 dagen te laat binnen, waardoor het niet op tijd was voor de bruiloft.. Dus heel leuk om als cadeau te geven, maar wel op tijd bestellen!

Uiterst tevreden over de levering. Super snel. Top!!!

Wij bestellen al geruime tijd bij jullie en zijn zeer tevreden over de snelle en nette leveringen. Daarbij vermeld ik als extra dat jullie heel snel reageren op de e mail die wij jullie sturen. Niets anders dan lof!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ