Slecht, het bord is echt niet mooi

Het bord is van lage kwaliteit. Er zitten vlekken op de achterkant en de zijkanten zijn zwart gebrand wat afgeeft en 1 zijde is niet gebrand. Dit ga je niet op de bruiloft Neerzetten. Ik heb al gemaild met een klacht maar nog geen antwoord gehad. Een domper!

Je krijgt waar je om vraagt

Ik heb een wijnbox besteld om mijn beste vriendin te vragen onze ceremoniemeester te zijn. De box was exact wat ik besteld had en netjes uitgevoerd. Erg blij mee!

Echte aanrader voor het plannen van je huwelijk

De bestelling verliep vlot en is tot in de details mooi afgewerkt. Wij kozen voor een gepersonaliseerde enveloppendoos in hout en voor een gepersonaliseerde houten schijf voor de ringen.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Degelijke service

Netjes ingepakt en verzonden.. verzenden had denk ik sneller gekunt

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi assortiment

Hele leuke online winkel met een ruim assortiment producten, populaire producten zijn wel vaak/snel uitverkocht.

Geweldige service!

Klein probleempje met en product, konden ze niets aan doen. Helaas het laatste product dus omruilen was niet mogelijk. Ze boden supervriendelijk een alternatief, maar dat was niet nodig. Daarna bleven ze zelfs aandringen of ik echt geen tegemoetkoming wilde hebben. Goede service kom je vaak tegen, zo'n oprechte service is wel echt een compliment waard!

Superleuke spullen en snelle levering

Hele leuke spulletjes en een breed aanbod van spullen met goede kwaliteit. Ik kom hier zeker terug!

Super geregeld

Makkelijk overzicht via de site. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bezorging en dit gaat heel snel! Bestelde product precies zoals verwacht. Erg tevreden

Uitstekend!

Afgelopen week een welkomst bord besteld, ze gaven aan dat het minstens 1 week duurt voordat die bezorgd wordt omdat het een eigen ontwerp is. Binnen 2 werkdagen had ik hem binnen! HeleMaal naar wens. Amazing! Bedankt we love deco

Prima ervaring!

Veel keuze, middelmatig snelle levering en product komt overeen met de foto’s op de website.

Super mooi! En goed geholpen

Bestelling duurde wat langer door de drukte even over gemaild en stonden me meteen netjes te woord datum aangeven voor wanneer ik het wilde hebben en perfect geholpen kreeg het op tijd binnen en zag er precies uit zo als het op de website staat super !

Echt heel tevreden, leuke originele producten

Onze bruiloft gaat er super en persoonlijk uit zien

Goede kwaliteit, snelle levering!

Een vd producten die ik wilde hebben was uitverkocht, ik kreeg netjes een mailtje toen het weer beschikbaar was. Binnen een paar dagen had ik het in huis. Blij met mijn aankoop

Prachtig resultaat!

We hebben een ringkoffertje besteld. Het is goed verpakt geleverd en zijn super blij met het resultaat. De koffer is heel licht van gewicht, dat is wel zo fijn voor onze zoon die de gingen mag komen brengen.

Heel mooi boek

Mooie stevige gastenboek, Een luxe uitstraling en meer als genoeg pagina’s

Mooie accessoires

Mooie accessoires voor de Bride to be. Helaas was de diadeem afgebroken voor het feestje goed en wel was begonnen.

Mooie product snel levering goed service super blij mee

Snelle levering, mooie producten !

Duidelijk, snel en mooi!

Taarttopper bestelling qemakkelijk te doen, duidelijke communicatie over de bestelling en verzending en ook snelle levering. Goed verpakt en topper precies zoals verwacht. Top!

Snelle verzending, overzichtelijke site en prima prijs.

Overal gezocht naar de “perfecte” schoentjes voor onze dochter. De schoenen werden sneller verzonden dan op de website stond vermeld. Leuk ingepakt en dat er achteraf een mailtje volgt met de vraag of alles “oké” is gegaan, nodigt uit om zo weer even opnieuw op de website te gaan kijken of ik nog meer leuks zie!

Prachtig afgewerkte enveloppendoos!

Ik kocht deze doos voor twee vrienden die binnenkort trouwen en ze vonden het ge-wel-dig. De doos is zeer mooi afgewerkt en een echte eyecatcher. Het cadeau zal goed gebruikt worden en is een super handig attribuut om alle herinneringen in op te slaan. Een echte aanrader!

Precies zoals verwacht en best snel geleverd!

Heel mooi afgewerkt en precies zoals afgebeeld. Het slotje werkt ook heel goed.

Minder goed dan in januari

Ik had in januari popcorn bekers besteld voor de traktatie in de klas voor mijn jarige dochter. Heel tevreden toen. Nu heb ik ze opnieuw besteld voor mijn jarige zoon. De bekers zijn nu bedrukt met een lelijke zwarte tekst. Op een kant. Vind ik zeer teleurstellend!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ