Altijd leuke decoratie en snelle levering

Al regelmatig wat besteld en altijd snelle levering en mooi ingepakt, ook zoveel leuke decoratie, speelgoed en feest artikelen

Super ervaring

Steeds snelle levering, producten zoals omschreven. Ik ben fan

Pakket werd snel bezorgd. Tip iets meer opvulling in de doos zodat losse kleine pakjes niet open schieten en door de doos heen liggen. Verder alles naar wens !!

Snelle levering, zeer leuk materiaal. Een aanrader. Zoals ze het zeggen, zo is het ook. Ik ben fan!

Alles wat besteld was zat er bij

Onvriendelijkste klantendienst dat ik ooit heb meegemaakt.

Mooie spullen, helaas zal ik hier nooit meer iets kopen.

Leuke artikelen en snelle service!

Erg leuke webshop. De verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Daarnaast krijg je veel tips als het om het ontwerpen van je trouwkaart gaat. Er fijn, zodat je zeker weet dat er geen fouten in staan!

Leuke site, mooie ideeën

Vlot te bestellen en vlugge levering

Feestje in een doos

Heel blij met de aankoop van vulbekertjes met gepersonaliseerde stickers. Veel keuze in ontwerpen. Vlotte levering, zorgvuldig verpakt. Zelfs met de doos zelf kon je feestelijk aan de slag.

Ring security koffertje

Voor onze bruiloft heb ik een van de ring security koffertjes besteld. Het product werd snel geleverd. Daarnaast ziet het er ook nog eens super goed uit! We kunnen niet wachten om onze zoon met dit koffertje te zien lopen. Nu al zin in 1 juli.

Mooie spullen, supersnelle levering

Prachtige spullen! Er was één ding vergeten tijdens mijn bestelling en dit is direct nagezonden. Prima service. Zeker aan te raden.

Snelle service, prachtig product!

Hele gave, prachtige, kastknoppen gekocht! Heel blij met mijn bestelling. Overigens ook razend snelle levering. Dank je wel!

Moet meer uitleggen wat staat in de bestelling

Niet duidelijk was mijn bestelling

Snelle levering, mooi assortiment

Snelle levering, mooi assortiment

Originele feestelijke producten

Leuke originele kadootjes en decoratie artikelen, netjes verpakt..en snel bezorgd..niet dat dat nodig was ...had ook gerust een paar weken later gemogen...maar die optie was er niet.

Ruime keuze in verschillende artikelen. Wordt snel verstuurd!!!

Voor herhaling vatbaar!

Alles voor de bruiloft op 1 website, heel handig ook gegroepeerd in stijl/sfeer. Netjes verpakt snel geleverd.

Juist artikel snel geleverd zoals beloofd

Zachte mooie zitzak. Onmiddellijk en correct antwoord van de klantendienst Snel geleverd, zoals beloofd.

Vlotte levering en makkelijke service

Ik heb bij weddingdeco al meerdere dingen besteld en ben van alles content. De levering verloopt altijd vlot, en om zelf mijn trouwborden te maken was ook makkelijk uitgelegd en duidelijk. Zeer content!

Rommel

Echt rotzooi

Eerste ervaring en deze is geweldig

Ik ga zeker weer bestellen bij u zodra er weer een gelegenheid is.

heel tevreden

super tevreden, ook al werd mijn bestelling ergens anders geleverd, direct reactie op mijn mail, en de dag erachter was alles in orde. ook de kwaliteit van de artikelen is in orde.

Terrible

Paid for day after delivery. Package was returned to sender, Customer service was not reachable. Now package results as delivered but is not. Needed for baby shower in our office.

Zeer content met het geboorte bord

Wij zijn blij met het resultaat. Het geheel ziet er mooi uit. Het bestellen ging ook goed. De levering was echter 1 dag later dan gezegd. Voor de rest zeer tevreden.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ