Goede producten, wel vaak uitverkocht.

Positief

Goede ervaring ondanks verkeerde levering

Levering was er snel maar 1 product was niet goed. Wacht nu nog op de afhandeling daarvan maar tot nu toe snelle respons.

Prachtig. Precies zoals we het hadden bedoeld.

Voor onze trouwerij in juni zijn we al een tijdje op zoek naar een leuk bedankje voor de gasten. Jullie site is praktisch en keuzes wat precies in ons straatje past. Ik had een ‘proefsetje’ besteld welke pas is bezorgd en aan onze verwachtingen voldoet. Erg blij mee. Nu de rest bestellen.

Prachtige set

Snel geleverd. Ziet er uit als een goede set met een uitstekende kwaliteit.

Snelle levering en goede producten

We hebben de bestelling snel ontvangen en zijn erg blij met de placemats. Goede kwaliteit.

Uitstekend!

Snel geleverd en top kwaliteit.

Ruim assortiment, snelle verzending

Complete webshop met alles wat je echt wil hebben voor je baby. Voor originele kraamcadeautjes zit je hier ook goed! Het werd snel verzonden en artikel was precies als omschreven.

Een hele fijne ervaring

Ik liet een gepersonaliseerde sticker voor de geboorte van mijn metekindje maken, prachtig!

Goede en snelle service

Het is snel bezorgd En het is een fijne website

Mooie producten, betrouwbare levering!

Moderne producten van deze tijd! We Love Deco is een snoepwinkel voor (aanstaande) ouders!

Ziet er allemaal mooi uit.

Breed assortiment en goede service bij vragen. Levering duurde iets langer dan gepland door extreme drukte, maar bij zien producten was ik dit weer vergeten.

Toppertjes

Toppertjes, hele snelle levering.

Leuke producten en je krijgt wat je ziet!

Netjes op tijd in huis, alles naar verwachting. Prima!

Kwalitatief mooie producten! En snelle levering!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Het product is precies zoals op de foto en de tekst ook zoals ik het wou... super gaaf

Hele goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en service

Slecht

Lang wachten op bestelling en slecht servies, onvriendelijk klantservicemedewerker

Niet twijfelen. Ze doen wat ze beloven. Mooie, snelle service en producten zijn prima in orde bij levering. Wij komen graag een keer terug!

Snel, netjes, mooie producten!

Meerdere keren besteld voor onze bruiloft, altijd was er een snelle levering, de producten zijn prachtig en betaalbaar! Ook de manier van versturen is heel fijn omdat alles goed verpakt zit. Wij kunnen straks genieten van onze grote dag met onder andere het gepersonaliseerde welkomstbord en ringkoffertje en een prachtig gastenboek. Bedankt!!

Geweldig product

Degene die het weten vinden de flesjes katerwater een super origineel cadeau , we hebben het nog wel zelf wat uitgebreid maar ben er zeer gelukkig mee

Super kwaliteit en snelle service

De spullen die we hebben besteld zijn van top kwaliteit. Daarnaast zijn ze heel snel bezorgt en werden we goed geholpen door de klantenservice toen we een veaag hadden. Al met al top!

Correct

Julie site heeft zo een mooie dingen Altijd snel en correct geleverd

Mooie webshop, super service.

Nice assortment!

Good help from the customer service too

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ