snelle service

Ik kreeg de bestelde artikelen heel snel.

Snelle en goede levering. Producten naar wens!

Een bestelling geplaatst inclusief een artikel dat gegraveerd moest worden. Op de website geven ze aan dat het een aantal dagen langer kan duren. Tot mijn verrassing kreeg ik mijn pakketje 2 dagen later al! Top!

Dit was voor mij de allereerste keer dat ik op de website gingen bestellen, dus dan word je heel zenuwachtig op hoe het eruit zou zien. Eenmaal pakketje binnen gekregen, was iedereen zo verbaasd, maar gelijkertijd super blij hoe het eruit zag! Top kwalitieit! Service was ook echt goed. Dus ben er super blij mee❤️

Top product kwam iets later dan gepland

Kinderen zijn super blij met de wobbel

Heel prettig

Fijne communicatie. Ze zijn bereid om je te helpen met je vragen en met je mee te kijken. Vriendelijk personeel, mooie spullen en hoede en snelle service. Erg tevreden.

Aanrader

Snelle service, ook via mail concreet helder antwoord en vriendelijk. Mooi verpakt product en ben erg tevreden. Heb vertrouwen in dit bedrijf

Goede producten en fijne service!

Ik ben tevreden!

Geweldige bruiloft spullen

Wij zijn ontzettend blij met onze bruiloft spullen! Wij gaan aanstaande 9 juli trouwen en kunnen nu van jullie de producten gaan gebruiken

Product zoals omschreven op website ontvangen binnen de aangegeven tijd. Heel goed.

Geweldige service, snelle levering en hierdoor mooi feest!

Voor feest van mijn dochter geweldige ideeën opgedaan op de website, snelle service en mooie spullen! Hulde

Prima product en levering

Snelle levering en goede producten

Goede producten

Goede producten, snelle levering. Erg tevreden.

Alles te beschikking voor een leuk feesje

Goede service direct de dag nadien geleverd top zeker voor volgend feesje bestel ik terug bij jullie

Mooie producten en snel ontvangen

Onlangs een gepersonaliseerde bewaarbox besteld voor onze dochter, ontzettend blij mee!

Hele goede en snelle service

Ik was blij verrast dat ik de spullen zo snel in huis had! Ik heb jullie nog proberen te bellen maar heb zo’n 15 minuten in de wacht gestaan en toen werd de verbinding verbroken! Dat vond ik minder fraai!

Makkelijk gemaakt en besteld en op tijd thuis ontvangen. Niks op aan te merken!

Vlot om te bestellen en super snelle service!

Precies zoals verwacht

Leuke flesjes voor olijfolie ter decoratie met zelfs 10 extra stickers voor het geval dat. Levering duurde in eerste instantie iets langer als gepland maar bij contact is er een uitzondering gemaakt en zelfde dag al verzonden. Top service!

Mooie artikelen met een snelle levering

Wij hebben zowat al de spullen (o.a. decoratie, gastenbedankjes, gepersonaliseerde houten enveloppedoos en welkomstbord) bij weddingdeco gekocht. Wij zijn zeer tevreden van de prijs-kwaliteit én de snelle levering. Een echte aanrader voor iedereen met oog voor detail die een mooi feest wilt geven!

Niks te klagen.

Snelle en fijne service

Snelle en fijne service.

Mooie items en snelle levering

Ik was erg blij met de ontvangen items, geweldige service en kwaliteit!

Mooie producten, leuke acties, snelle levering.

Zoveel te vinden hier! Regelmatig leuke kortingsacties en altijd snelle verzending en duidelijke communicatie.

Een zeer aangename ervaring.

Bij Welovedeco kom je terecht op een klantvriendelijke site die nog eens heel mooi ingekleed is. Je kan er gemakkelijk alles vinden voor welk thema/kleur dan ook. De verzending is ook zeer snel en correct. Het materiaal is van kwaliteit en heel mooi. Ik love ‘welovedeco’!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ