Nice products and super fast delivery

We ordered a headband for a bride and some balloons for a bridal shower. The package was ready the next day and the products were really nice.

Mijn vriendinnen zijn steeds jaloers op mijn veel te leuke versiering!

Voor alle thema's vind ik de mooiste decoratie bij jullie. Welke ook nog zeer betaalbaar zijn. Er is een snelle levering. Aangekochte producten zijn van goede kwaliteit. Het enige jammere vind ik, is dat producten niet steeds op voorraad zijn.

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit. Enthousiast.

Zeer goede service

Bedankjes waren zoals afgebeeld. Mooi afgewerkt! We hebben er wel langer op moeten wachten dan voorzien.

Snelle levering en mooie spullen.

Deze spullen maakt mijn bruiloft over 3 weken helemaal af.ben er heel blij mee.

Top, top, top!

Al diverse bestellingen geplaatst bij kidsdeco. Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering! Helemaal top!

Mooie spullen

De website is erg mooi ingericht met mooie spullen. Wel is alles wat aan de dure kant. Bepaalde items zou ik zeker aanbevelen.

Very good

Good communication, fast delivery

Supertoffe spullen!

Fijne website, de producten zijn duidelijk weggezet en goed beschreven. Mijn zoontje heeft veel plezier van de spullen die ik hier heb gekocht! :)

Altijd goed!

De producten zijn top, hoe het geleverd wordt is altijd netjes en goed verpakt en snel! De webshop werkt gemakkelijk en er is laagdrempelig contact mogelijk. Heel fijn!

Heel tevreden, goede kwaliteit!

Tevreden over het aanbod, overzichtelijke website en goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij ook een prima levering.

Goede ervaring

Ruim assortiment, super leuke versiering, snelle levering. Kortom, helemaal top.

Uitnodiging

Wij hebben onze uitnodigingen bij jullie besteld, zowel voor dag als avond gasten. Handige progamma met mooie design, we waren er al snel over uit! Proef kaart besteld en klaar! Bedankt xxx

Prachtig gastenboek binnen 1 dag bezorgd

In de avond een gastenboek besteld bij wedding deco voor onze bruiloft. Ik was benieuwd of hij groot genoeg was en naar de kwaliteit, maar dit was echt perfect! Hij was ook de volgende middag al binnen. Dat had ik nog nooit meegemaakt.

Snoepjes besteld om zelf huwelijks bedankjes, te maken. Product voldeed aan de verwachtingen.

Snel uitstekende prijzen, top service

Snelle levering, goede prijzen, veel keus, aanrader!

Geweldige spullen voor de bruiloft en super snel geleverd.

Enorm groot assortiment voor ieder type bruiloft tegen een goede prijs. Al zo veel spullen besteld voor mijn bruiloft en alles is stuk voor stuk van goede kwaliteit. Daarnaast worden de bestellingen ook heel snel geleverd wat super fijn is.

Een top bedrijf!

Levert snel, decoratie is van goede kwaliteit! Ben altijd tevreden geweest!

Supercontenr!

Zeer tevreden over product alsook de snelheid van antwoord via mail. Product was eerst niet op voorraad toen werd alternatieve oplossing aangeboden. Initieel product kwam plots op voorraad en onmiddellijk verstuurd. Na 1 dag had ik het mijn enveloppendoos in huis, keitevreden van de kwaliteit en gravering.

Altijd snel geleverd

Deze webshop heeft de mooiste dingetjes en ze leveren super snel ! Wij zijn 100% tevreden !

Top!!!

Super snel, super vriendelijk, duidelijk en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!

Leuk aanbod en snelle levering

Leuk aanbod en snelle levering. Het geschreven stukje tekst maakt het net iets persoonlijker en is een fijne touch aan de bestelling!

Uitmuntend

Het boomschijfje voor de ringen aan te hangen is heel mooi! Kregen hier heel veel positieve reacties op! Helemaal ons ding!

Prachtig!!

Ontzettend blij met onze kinderakte en enveloppendoos. Mooier dan we hadden verwacht. Klantenservice super vriendelijk! Dank!

Heel blij!

Snelle levering, duidelijke en goede communicatie over het bezorgen. Fijne overzichtelijke site en fijne kortingen!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ