Mooie plaatskaartjes en een schildersezel gevonden voor op onze trouwdag!

Wauw !

Als trouwkado liet ik voor mijn broer en schoonzus een houten doos graveren: hele mooie afwerking, fijne en duidelijk gegraveerde letters en tekeningen. Ook stevig en goed verpakt zodat het met zorg vervoerd kan worden. Zeker een aanrader !!

geweldig

Hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen! Geweldige producten!

Fijne decoratie die snel geleverd is!

Ik heb bloemenslingers en blaadjes gekocht. Zeer mooie kwaliteit, product komt overeen foto. Een werkpuntje, de verzenddoos was veel te groot tov de bestelde artikelen.

Snelle vlotte levering! Mijn levering was in twee pakketen en dat had ik niet verwacht dus even paniek toen ik maar één pakket had ontvangen en 'afgehandeld' op de bestelling stond. Daarvoor had ik contact opgenomen met de klantendienst. TOP ervaring! Heel toegankelijk, begripvol en snel antwoord. En de dag nadien was mijn tweede deel van mijn pakket geleverd.

Fantastische site met alles wat je nodig hebt als ouder voor je kindje!

Snel geleverd, fijne producten, goede service.

Leuk assortiment en betrouwbare levering

Ik heb al meerdere orders geplaatst en deze waren allemaal positief. Uitgebreid assortiment. Ook mogelijkheid om producten te personaliseren, dus dat is ook leuk! Daarnaast ontvang je een kortingscode die je weer bij een vervolg levering kan inzetten.

Vlotte levering

Vlot geleverd, goed verpakt. Alles in orde!

very bad quality!

Very bad quality!

Prima, mooie producten

Overzichtelijke website en mooie producten. Op een werkdag voor 22.00 uur besteld, maar pas de volgende dag verzonden. Alsnog snel, maar de website geeft aan dezelfde dag nog.

Niet helemaal wat ik besteld heb.

Ik was blij toen mijn bestelling binnen kwam, maar toen ik deze uitpakte bleek ik deels de bestelling van iemand anders te hebben en was mijn eigen bestelling niet helemaal compleet. Inmiddels wordt er als het goed is aan gewerkt om mijn bestelling alsnog na te sturen, maar hier heb ik geen bevestiging van.

Bezorging duurde iets te lang

Hele leuke spullen, alleen als ik zelf niet achter de bestelling aan was gegaan dan had ik de spullen te laat ontvangen. (Na een week nog geen bericht van de bestelling) na telefonisch contact zou ik de volgende dag mijn bestelling ontvangen. Na 2 dagen nog niets in huis en bleek dat er een deel niet leverbaar was dus de bestelling on hold stond. Weer gebeld en de volgende dag heb ik wat leverbaar was ontvangen.

Top kadootjes

Goede kwaliteit en nog mooier in het echt dan op de site

Snel binnen, mooie kwaliteit

Het rugtasje is superleuk. Mooie kwaliteit ook. Makkelijk om te bestellen en snel binnen.

Makkelijk te bestellen en snel binnen. Ziet er precies zo uit als omschreven. Veel plezier van gehad.

Snelle levering en goed product

Zeer tevreden over m’n aankoop

Lange levertijd

Ik bestelde op vrijdag een raamsticker voor de geboorte van mijn neefje. Op dat moment zou levering op dinsdag plaats kunnen vinden. Dat vond ik niet snel maar acceptabel. Uiteindelijk heb ik de sticker pas op vrijdag ontvangen. Een week wachten op een geboorte sticker vind ik echt veel te lang

Leveren niet volgens afspraak

Voor 23:59 besteld de volgende dag in huis, vergeet het maar. Uiteindelijk heb ik 3 dagen na bestellen anderhalf uur in de auto gezeten om de bestelde artikelen op tijd voor de verjaardag van mijn dochter in huis te hebben. Ook boden ze hiervoor geen enkele compensatie terwijl ze wel aangaven dat de fout (door een update van hun bestelsysteem) bij hun lag. Gezien de reviews op google is dit eerder regel dan uitzondering.

Niet naar verwachting.

Product zag er mooier uit op de foto. In het echt valt het gastenboek tegen.

Snelle service en goed assortiment

De webshop heeft een uitgebreid assortiment met een snelle levering.

Een snelle en goede levering!

Ik bestelde een knuffel en deze kwam snel aan, goed verpakt en op tijd aangekomen.

Ideale versiering om een knallend feest te geven in sneltempo geleverd!

Heel duidelijke lay-out van de website waardoor je doelgericht kan zoeken wat je nodig hebt. Ook een heel breed assortiment waardoor het moeilijk kiezen wordt :-) Snelle en veilige betaling ! Super mooie goederen die snel in huis zijn waardoor je niet kan wachten tot het feest begint!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

We hebben mooie producten gekregen en van goede kwaliteit. Het staat goed beschreven op de site en foto's komen goed overeen.

Mooie producten

De producten zijn erg mooi en voor een goede prijs.

Mooi en op tijd

Alles was zoals op de foto's en werd netjes optijd geleverd.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ