Snelle en goeie service

Snelle levering en uitstekende klantenservice bij vragen.

Mooie decoratie

Wij zijn blij met onze aankoop.

Snel, mooie producten

Ik wilde last minute iets bestellen voor de 1e verjaardag van mijn zoon. Gelukt! Gisteren besteld, vandaag in huis. Ontzettend blij mee

Top webshop!

Meermaals decoratie besteld. Supersnelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding en onwijs veel keuze. Ook leuke taarttoppers die je kunt laten personaliseren.

leuke pins

mijn bruidsmeisjes gaan super blij zijn met deze pins

Goed verpakt, mooie spullen erg blij mee <3

Fantastische service!!

Geweldig geholpen!! Ik had iets met spoed nodig! En werd echt moeite gedaan bij de klantenservice dat ik het nog dezelfde dag kon ophalen! Ik zeg toppers!!

Superrrrrrrr

Snelle levering, netjes en goed verpakt!

Super snelle levering!

Super snelle levering

Mooi gastenboek

Heel mooi met gouden rand en leuke details

Mijn 'go to' winkel als ik iets nodig heb voor mijn bruiloft!

Ontzettend blij met de spullen die ik tot nu toe heb gekregen. Al meerdere malen besteld en heeft nog niet tegengevallen! Genoeg keus en leuke thema's voor een redelijke prijs! Als ik nog iets nodig hebt kijk ik altijd eerst op deze site.

Primaa

Prima marcoo primaaa

Supermooi

De topper die ik heb besteld ziet er fantastisch uit en super stevig. Goed en veilig verpakt aangekomen

Hele leuke spulletjes voor op onze bruiloft!

Hele leuke spulletjes voor op onze bruiloft!

Snelle levering en mooie spullen. Heel blij mee.

Snelle en goede service

Producten werden snel geleverd. Helaas was er een letter verkeerd en de volgende dag werd de juiste letter bezorgd! Top service!!

Goede en snelle service

Producten zijn van goede kwaliteit.

Leuke producten en goede service

Een leuk scala aan producten. De bestelling wordt vlot thuis afgeleverd.

Top! Goede producten, snel geleverd.

Mooie producten en snel geleverd!

Ik had een (onduidelijke) vraag aan de klantenservice en kreeg daar keurig en duidelijk antwoord op terug. De levering was super snel! Ik heb mijn vriendin heel blij gemaakt met een bijzonder ringendoosje. Heel speciaal!

Klantvriendelijk en snel

Snel klaargezet, bij ophalen klantvriendelijke medewerkers die ook medachten met de volgende bestelling. En een uitgebreid assortiment, veel voor mijn bruiloft zal hiervandaan gaan komen.

Perfect geleverd.

Mooi product.

Snelle levering en goede kwaliteit

Besteld in het weekend en begin van de week netjes geleverd. Leuke artikelen om je kraambezoek te verrassen met een leuk presentje.

Matig

Helaas had de herinneringenbox heel veel splinters, niet mooi afgewerkt. Jammer!

Superrrrr

Hele snelle service. Heel leuk verpakt en n persoonlijke groet

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ