Heel tevreden!

Bestelling voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

De geleverde producten zijn mooi en goed van kwaliteit. Levering ging bijzonder vlot en snel.

Mooie producten, top service

Enorm enthousiast!

Gepersonaliseerde bestelling geplaatst via de website. Het personaliseren gaat soepel, heel fijn! Alle items geleverd binnen de genoemde levertijden. Kwaliteit van de producten is top! Ik ben heel blij met mijn items & super enthousiast om met deze cadeautjes mijn ouders te gaan verrassen.

Originele producten snelle levering

Heel positief. Met zoeken op internet toevallig op de site terecht gekomen. Leuke originele producten, betaalbaar en snelle levering. Ik ben uiterst tevreden!

Jammer dat mijn bestelling gekreukt was

Al paar keer besteld bij jullie en altijd al tevreden geweest tot de laatste bestelling bordje besteld voor bedankjes en deze kwam gekreukt uit de verpakking enveloppe. Mvg

Juiste productinformatie en snelle levering

De website is heel gemakkelijk en bevat alle noodzakelijke informatie. Het aanpassen van de etiketten (voor de flesjes) ging ook super vlot en de levering kwam heel snel.

Prachtig

Heel mooi bordje gekregen maar helaas met een kras. Snel contact gehad en een nieuwe gekregen. Top service

Uitstekende service

Heel mooi tafeltje en super snel geleverd!

Super mooi product

Het product wat ik had bestelt was goed verpakt en was precies zoals ik het me had voorgesteld !

Super klantvriendelijk service, en echte kwaliteit spullen!

Leuke producten en snelle service

Uniek aanbod, snel ontvangen

Snelle en zorgvuldige bezorging. De donutwall was een groot succes op de bruiloft van onze zoon. We gebruikten hem om bruiloftwensdonuts (van papier) als aandenken mee te geven

Mooi product, werd snel geleverd.

Snel, gemakkelijk

Goede, aantrekkelijke website. Leuke producten. Snel bestellen ontvangen

Leuke spullen en top communicatie

Heel snel antwoord op een vraag en denken mee om iets te veranderen indien nodig. Ook de producten die we toegekregen hebben zijn super tof!

Snelle en goede service

Ontzettende leuke site met veel leuke cadeaus. Hele snelle verzending!

Heel tevreden!

Snel in huis met hoogwaardige kwaliteit

Snel bezorgd

Alles snel bezorgd Het bestelde product was precies wat ik zocht.

Snelle levering en mooie producten!

Mooie webshops met mooie producten, ik bestel graag bij alle 3 de webshops!

Mooi ontwerp en snel geleverd.

Ruime keuze in aanbod, snelle levering. Product zoals aangegeven. Mooi met een glad strijk pasje erbij. Makkelijk te plaatsen! Top gewoon.

Leuke website mooie spullen

Leuke website met mooie spulletjes voor je huwelijk. Erg tevreden. Snel geleverd. Ook nog leuke blogs en tips! Groot assortiment.

uitnodigen voor bruiloft maken

ze zijn vriendelijk, attent en hulpzaam

Mooie en goede producten.

Wij hebben een aantal producten afgenomen. Sluitzegels waren top! Ook de kinder akte en Photoshop. Kijk wel goed naar de afmeting! De champagne muntjes zijn ook mooi geworden. Wij hadden ze alleen wat dikker verwacht! Maar ze voldoen aan de functie. Jammer was wel dat we producten wilden die niet meer op voorraad waren en dat de nieuwe datum van aanwezig steeds veranderde waardoor we deze niet hebben kunnen gebruiken en naar een alternatief hebben moeten zoeken. Levering netjes in doos en stevige enveloppen zodat alles netjes intact blijft.

Goede service!

Nadat ik een mail had gestuurd m.b.t. de bedrukking van de memorybox, hebben ze snel gereageerd en gehandeld en een nieuwe box naar mij opgestuurd! Erg goed geregeld!

Altijd goed!!!!

Ik bestel al jaren regelmatig van deze website. Service is top en bestelling is er altijd speed gonzales!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ