Super producten en snelle levering!!

Zalige producten en heel snelle levering!!

Heel blij met de spullen. Het is helemaal naar onze smaak doordat we het zelf konden personaliseren. Hebben we er een beetje onze eigen touch aan kunnen geven en wat past binnen onze bruiloft!

Snelle en goede levering

Ballenbakballen besteld. Snel geleverd en prima kwaliteit ballen.

Super, op tijd en mooi. Op tijd geleverd

“Het duurde even, maar dan heb je ook wat.”

Wij zijn erg tevreden met het houten gastenboek. Mooie letters en een goede kwaliteit. Wel duurde het helaas wat langer dan op de website stond, omdat het erg druk is. Er stond 1-2 dagen, maar het duurde 2 weken. Gelukkig hadden we het op tijd besteld!

Leuke artikelen, perfecte service ❤️

Behoorlijk wat ontworpen en besteld en met alle producten super tevreden.

Top! Super! Aan te raden

Onze huwelijksbedankjes en welkom bord besteld bij we love deco. We hadden een tikfoutje in onze datum gemaakt, dit kon gelukkig op tijd opgevangen worden! Super service, fijne website en top spullen!

Nog mooier dan verwacht!

Mooie spulletjes! Nog mooier dan verwacht op basis van de omschrijving en foto’s.

Blij met de producten en de snelle levering. Zeker een aanrader.

Leuke producten

Leuke producten Snelle levering Ruime keuze

Product dat ik wilde was op, aangemeld voor mail als y er weer is. Keurig binnen gekregen, bestelling gedaan en snel binnen. Rosé chocolade hartjes net zo leuk als op de verpakking:)

Echt heel erg leuk en mooi alles was top! dus niks aan toe te voegen verder.

Ik bel héél tevreden!

Tot nu toe alleen kwalitatieve producten ontvangen! Mijn bestellingen komen ook altijd vlot binnen!

Super tevreden!

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor decoratie van een vrijgezellenfeest en ik ben super tevreden. De producten zijn top kwaliteit en de foto’s geven de kleuren ook perfect weer. Daarnaast was de levering ook snel. ‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ik zal er zeker weer bestellen.

Geweldig aandenken

We hebben een gastenboek laten maken. Zeer mooi en zeer romantisch uitziend. Stevige kasten van hout met mooie afwerking. Het feit dat er gekozen kan worden hoeveel en welke papieren aan de binnenkant zitten maakt het eens zo makkelijk. We moeten nog enkele dingen bestellen en komen hier zeker voor terug bij jullie.

Snel geleverd, goed ingepakt, niets op aan te merken

Website werkt goed, zoekfunctie werkt goed, bestelling wordt snel geleverd en is goed ingepakt! Goede webshop!

Super mooie spullen met een snelle en fijne service! Ook het retourneren gaat makkelijk.

Heel snelle levering en alles was in orde en supermooi!

Vlot

Goede service en mooie producten

Helemaal goed

Snelle levering. Erg blij met de producten.

Goede producten en fijne service

De bestelling verliep goed. 1 product bleek niet helemaal juist. Dit is heel erg goed opgelost en de communicatie was ook prettig. Ik bestel een volgende keer zeker weer bij We Live Deco!

Goede levering en mooie spulletjes

Hele mooie spullen uitgezocht en top verpakt voor de bezorging! We zijn er helemaal blij mee en raden het dan ook zeker aan voor anderen :-)

Helaas geen aanrader op basis van mijn ervaring

De reden dat ik maar twee sterren geef is vanwege onderstaande punten: - Onze bestelling was geplaatst en op de website staat duidelijk vermeld dat bestellingen dezelfde dag nog worden verstuurd. Echter bleek dat voor onze bestelling de levertijd 3 tot 4 dagen was. Zelf heb ik dit niet gezien op de website, maar de klantenservice gaf dit later nog aan via de mail. Niet erg handig, gezien wij onze bestelling z.s.m. wilden ontvangen. - Daarnaast waren er leververtragingen vanuit het bedrijf, maar hier kwam ik pas achter nadat ik er zelf om vroeg. Het is fijner als de klantenservice hier pro-actief mee komt. - De bestelling kwam dus later dan verwacht aan, helaas zat hier ook nog eens het verkeerde product bij toen we hem binnenkregen. - Het ontbrekende product werd wel gelijk opgestuurd, dus dat was netjes. Echter heb ik mijn bestelling dus een dikke week later ontvangen dan verwacht, wat voor de kraamcadeau;s moeilijkheden met zich meebracht. - Bovenstaand heb ik uitgelegd aan de klantenservice, maar geen enkele kleine vergoeding voor de overlast en vertraging werd gegeven, ook niet nadat ik hier specifiek om vroeg na aanleiding van de vele klachten. De website is zeer netjes en ze hebben erg leuke producten. Waarschijnlijk leveren ze normaliter wel op tijd en accuraat, maar bij mijn bestelling is dus helaas veel misgegaan. Vandaar zal ik Deco niet aanbevelen op basis van bovenstaande ervaring.

Zeer goede en snelle service

Het product werd zeer snel en goed geleverd (met de nodige zorg).

* Overzichtelijke webshop * Duidelijke opties * Nette klantenservice * Prima Levering. Niks op aan te merken alles is van A tot Z goed geregeld! Ik ga zeker vaker bestellen!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ