Super veel keuze en gebruiksvriendelijke personalisatie widget

Er is veel keuze uit diverse thema's, maar je kunt ook items personaliseren voor een persoonlijke touch. Erg inspirerend en leuk om te doen!

Hele snelle levering, en alles was perfect inorde zoals we het in onze gedachten hadden!! Top top top

gepersonaliseerde kaugum en Welkomsbord

De kaugum ziet er echt super uit! Zeer tevreden van. Simpel maar mooi. Het Welkomsbord is ook tof

Prachtige producten

Prachtige producten via de webshop met een snelle levering!!

Fijn, het product ziet er precies uit zoals verwacht! Precies zoals op de foto!

Ik had de bestelling geplaatst en het zou geleverd worden, de dag na de levering belde ik, het moest nog gemaakt worden. De volgende dag lag het pakket in de brievenbus, dus toch nog een goeie ervaring.

slecht!

Goederen zouden 7 april geleverd worden, ik dacht oke ik heb 9 april nodig voor een vrijgezellefeest. Pakket is gisteren 12-4-2022 geleverd. Dus ik ben zeer ontevreden. m.vr.gr. Wina Verkade

Fijne webshop.

Spullen vlug geleverd en voldeden aan de verwachting.

Correcte en stipte levering

Ik heb al verschillende keren een bestelling bij We Love Deco geplaatst en telkens opnieuw voldoet de bestelling aan de verwachtingen. Bij vragen antwoordt de klantendienst ook heel vlot en helpen ze zoeken naar de beste oplossing. Een aanrader!

Goede service en een zeer uitgebreid aanbod

Voor onze bruiloft in mei ‘22 heb ik veel artikelen besteld. Zeer tevreden ben ik. Van leuke flesjes met anti kater water met een eigen label tot het ringendoosje. Wij hebben er zin in met alvast keuke decoraties!

Helemaal verliefd!

Hij is niet te groot maar ook niet te klein, een mooie stevige tas. Helemaal verliefd erop!

mooie producten

mooie procucten en een snelle verzending

Snel en betrouwbaar

Ik heb de bestelling razend snel ontvangen. Jammer genoeg is er tijdens transport een product beschadigd. Na contact via de mail heb ik het beschadigde product de dag erna opnieuw ontvangen. Goede service! Hele mooie producten!

Prachtige collectie feestversiering

Heel erg blij met deze site. Mooie feestversiering, goede kwaliteit. Ik bestel hier elk jaar!

Leuke spullen als decoratie voor je huwelijk!

Hier kan je echt alles vinden voor je huwelijk. Accessoires, decoratie, bedankjes. Zeer tevreden

goh hier hebben ze écht alles. blij dat ik ze op tijd vond voor mijn trouwen

leuke dingen en snel geleverd. overzichtelijke veelomvattende site

Mooie artikelen snelle levering

Gewoon goed

Top, snel geleverd en precies zoals verwacht

Niks op te merken, echt top

Mooie spullen en snelle levering!

Ik ben echt heel tevreden met mijn aankopen! Ze hadden meer dan genoeg aanbod, alles is erg netjes en mooi afgewerkt en de levering was reuze snel.

Niet tevreden

Ik ben niet tevreden. Ik heb zelf een foutje gemaakt door een datum verkeerd in te vullen op de geboorte-box. Echter, ik heb vaak bij We Love Deco besteld. Ik heb gevraagd of ik op de tweede box een korting of iets dergelijks kan krijgen. Het hout waarvan de box gemaakt is, is niet duur, een paar Euro. Wanneer ik een korting op de box zou krijgen, zou er evengoed veel winst op de box worden gemaakt. Ik vind het jammer dat er niks aan gedaan kan worden.

Mooie producten

Mooie producten die voldoen aan de omschrijving op de website

Fijne afhandeling

Goede levering, productinformatie klopt met werkelijk product

Snelle levering en kwaliteitproducten

Ik ben altijd erg tevreden met Kidsdeco. Originele producten in diverse thema’s en een snelle levering. Top dus!

Altijd snelle verzending en goed verpakt!

Altijd zulke mooie spullen

Met party deco altijd een super kinder feestje

Een leuke webshop waar je op thema of kleur kan shoppen in een uitgebreid assortiment. Snelle levering

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ